Leia as opiniões dos outros
Jeg har deltaget i online kursus for kvinder 40+. Den bedste udgave af dig selv . Beauty på første klasse. 5 dage a 2 timer pr gang. Der dækker alt frisure - ansigtsformer - kropsform - farver- mak... Ver mais
Er med på Dennis forløb beauty på første klasse det er et super godt forløb hvor han tager forskellige med til snak om skønhed tøj og meget mere kan kun anbefale det hvis andre skulle få løst en anden... Ver mais
JULIE KORSØR DOBBELT 5 🤩🤩🤩🤩🤩 🤩🤩🤩🤩🤩 STYLEDE og klippet håret til BRAVOUER. Jeg tar gerne turen til Korsør og JULIE for hun kan bare det der 😍 Ole skjalm
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Som en af Danmarks førende frisører og makeup artister har Dennis Knudsen ikke alene haft et utal af krævende modeller og filmstjerner mellem hænderne, men også alverdens produkter. Han ved derfor, hvad der virker, og hvad et godt professionelt produkt skal kunne. Den viden har han i de senere år brugt i udviklingen af sine egne produktserier.
Informações de contacto
Dinamarca
- www.dennisknudsen.dk
JULIE KORSØR DOBBELT 5
JULIE KORSØR DOBBELT 5
🤩🤩🤩🤩🤩 🤩🤩🤩🤩🤩
STYLEDE og klippet håret til BRAVOUER.
Jeg tar gerne turen til Korsør og JULIE for hun kan bare det der 😍
Ole skjalm
Har haft den mest fantastiske dag…
Har haft den mest fantastiske dag hjemme hos Dennis til en make-over 🙏 jeg er så super glad for det han lavede, og ikke mindst en fantastisk person som virkelig er super dejlig at være sammen med 🙏❤️ kan varmt anbefale at prøve det😁
Jeg har deltaget i online kursus for…
5 dage a 2 timer pr gang. Der dækker alt frisure - ansigtsformer - kropsform - farver- makeup - tøjstil.. En kæmpe vake up Call. Find dit nye JEG. Tro på mig selv.
Han åbner op for vores indre kreativitet og tanker til et positivt liv, i en ældre alder. Dennis ønsker alle det godt. Syntes vi alle er de smukkeste på jorden. Livet er en gave. 🥰🥰🥰🥰🥰
Dennis er formidabel formidler
Dennis er formidabel formidler. Har været på uge forløb , beauty på første klasse. Omhandlede vores transmission omkring, makeup up ,tøjstil, hoved og krop facon og ikke mindst, mennesket indeni. Opløftende,inspirerede, og ikke mindst det fællesskab han fik igang.
Er med på Dennis forløb beauty på…
Er med på Dennis forløb beauty på første klasse det er et super godt forløb hvor han tager forskellige med til snak om skønhed tøj og meget mere kan kun anbefale det hvis andre skulle få løst en anden gang ❤️
Var mega spændt for at skulle klippes i Dennid knudsen salon.
Jeg blev klippet den den dag han havde fødselsdag. Sagde til frisør at jeg ikke ville have længder i siderne der fløj ind i ansigtet. Når jeg kørte bil. Hun sagde det ville jeg ikke få. Og om jeg ikke havde det der gik derfra. Og hvor var det irriterende. Så blev klippet af en anden frisør ugen efter. Men så er hans salon prøvet men gud hvor er jeg skuffet. En dyr spildt frisør regning. Men hans frisør mærker er gode hårshampoo mm
Fup og svindel
Jeg har bestilt dagcreme 11/3-23, da pengene blev trukket samme dag, regnede med at jeg fik mine varer d14/15. Marts, da det ikke skete. Kontaktede jeg dennisknudsen.dk på mail, jeg har endnu intet hørt og ej heller modtaget mine varer, så til alle HOLD jer væk fra denne side,
Quick tan spray
Jeg har det sidste halve år brugt Dennis Knudsens Quick tan spray en hel del og været vildt glad for den! Det er den bedste spray tan jeg har brugt længe. Desværre har jeg smidt i hvert fald syv flasker ud, som var over halvt fyldte, fordi dysen ikke virker. Nok er jeg vild med dem, men ikke nok til at blive med at bruge så mange penge på den.
LO-RT MED LO-RT PÅ
Magen til LO-RT skal man lede længe efter!
Jeg gik ind i den tro at hos Dennis Knudsen fik man kvalitet for pengene men jeg endte med at få brændt mit lange tykke hår af og ikke så meget som en undskyldning. Jeg tog billeder af hele processen og også af mit hår der lå i vasken da i vaskede min lysning ud. Velvidende om dette valgte i at farve videre.
Velvidende at mit øre blødte og mit hår faldt af i tykke totter fik jeg ikke så meget som en undskyldning bagefter men derimod skulle betale ved kasse 1. Jeg gik derfra med forbrændt hovedbund, blødende øre (pga afblegning) og mit hår brændt af 1 cm fra min hovedbund. Endte på skadestuen pga 2 grads forbrænding i hovedbunden og på mit øre.
Sidder nu tilbage med et hår der falder af ved den mindste berøring og en hovedbund der aldrig bliver sig selv igen. TAK FOR LO-RT!
Dennis håndtering efterfølgende har været dybt uprofessionelt og under al kritik og magen til grim behandling skal man lede længe efter!
Hej Dennis…Quick tan spray
Hej Dennis…. Jeg har været mega glad for din Quick tan spray…. Men jeg er SÅ træt af, at man kun kan bruge halvdelen af flasken, fordi at sprayen ikke virker mere…. Jeg har lige smidt 4 halve flasker ud, og så blir det ALT for dyrt….Så må jeg desværre finde en anden spray, der duer hele vejen….

Resposta da Dennis Knudsen Professional Products
Dennis Knudsen hudplejeprodukter
Jeg har tidligere købt micellar water ved et tilfælde og den viste sig at være en af de bedste jeg har haft. Så på jagt efter en ny faldt jeg over hans andre produkter. Min første tanke var egentligt nå ja endnu en kendis forsøger sig med hudplejeserie men da faldt over nogle på tilbud tænkte jeg man kunne da prøve dem. Men mine knapt så høje forventninger kom da til skamme. Hans AHA Leave om peeling er helt fantastisk, allerede ved første brug (om natten) var huden næste morgen strålende, mere ensartet og med mere glød. Jeg kombinerer med en neutral fugtighedscreme over, de nætter jeg bruger den. Jeg bruger den typisk tre gange ugentligt eller om aftenen og morgenen efter hvis jeg skal ud, da huden virkelig ser fantastisk ud til en night out. Hans Eye Gel er også genial, allerede hurtigt efter påføring kan man se at poserne under øjnene reduceres tydeligt. Jeg vågner ofte med virkelig trætte poser under øjnene og øverst på kinderne. Jeg bruger den om morgenen og nogle gange i løbet af dagen hvor øjenomgivelserne lige trænger til et boost. Den er iøvrigt også eminent til de der hængepartier omkring munden. Kan virkelig anbefales!
Hvis man køber tørshampoen
Hvis man køber tørshampoen, skal man vide at den er ligesom hårlak. Håret bliver stift og det har på ingen måde effekt som tørshampo

Resposta da Dennis Knudsen Professional Products
fine produkter og fin levering
Den kom allerede dagen efter jeg havde…
Den kom allerede dagen efter jeg havde bestilt….. lige som det skal være
Hurtig levering.
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, hurtig levering og svar hvis der skulle opstå tvivl og kommentarer.
Susanne
♥️
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.