Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn ervaring met Depeperwinkel is zeer positief. Het bestelproces verliep heel eenvoudig en overzichtelijk. Je kunt makkelijk kiezen uit verschillende gewichten, wat het extra prettig maakt o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I was buying pepper with these two nice people at the PureMarkt and they always took time to let me taste different ones and explain. Now, since they are not at the market anymore, I get it online. De... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestellen ging simpel en snel. Mooie overzichtelijke website en duidelijke keuzes. Bezorging ging vanuit bezorger even moeizaam maar er werd goed mee gedacht. Pakket toch nog op tijd binnen gekregen.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede ervaring, snelle levering en goede communicatie over datum levering Met als extraatje een zakje met speciale peperbolletjes ( rode kampot peper) in de verzenddoos bijgesloten Op de ver... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de temperos
  2. Loja de artigos africanos
  3. Delicatessen
  4. Mercearia indiana
  5. Loja de artigos orientais
  6. Loja de especiarias

Depeperwinkel is dé winkel waar je unieke en duurzame specerijen vindt waaronder, uiteraard, een zeer breed assortiment aan peper, waaronder gerenommeerde pepers uit Kampot en India, zoals de Tellicherry en Banasura peper. Veruit de meeste specerijen in depeperwinkel zijn verbouwd zonder gebruik van kunstmest of bestrijdingsmiddelen. En wat te denken van het assortiment wildpluk: andaliman peper, paradijsgraan, assam peper en veel Afrikaanse specerijen, of de basilicum, oregano, majoraan en tijm uit Kreta? Stuk voor stuk het beste wat de markt te bieden heeft, en dat tegen eerlijke en toch aantrekkelijke prijzen. We betrekken onze producten via betrouwbare tussenpersonen in Europa, Afrika, Zuid-Amerika en Azië. In verantwoorde hoeveelheden. Natuurlijk is een matig inkoopvolume niet altijd de voordeligste weg, immers kopen wij niet en masse in tegen de laagste prijs, maar met mate bij nieuwe oogst. No waste! Het oordeel van onze klanten, particulieren en chefs, spreekt boekdelen!

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

265 opiniões

Alles prima de luxe!

Prima product. Supersnelle levering. Leuk kaartje bij afgeleverd pepers en scherp geprijsd.

14 de abril de 2025

Resposta da Depeperwinkel

Heb een beetje zitten slapen, en je review niet beantwoord. Onze waardering is er niet minder om! Bedankt :-)

goede en uitgebreide…

goede en uitgebreide productinformatie, aandacht voor teelt en kwaliteit , klantgerichte en vriendelijke begeleiding.

27 de março de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

De pepers zijn allemaal heerlijk

De pepers zijn allemaal heerlijk. Een mooie verrijking op vele gerechten. Onze favoriete de Peper uit Madagascar:)

2 de abril de 2025

Resposta da Depeperwinkel

Te bedenken dat die voatsiperifery peper nog niet zo lang geleden überhaupt niet gegeten werd! Dankje voor je review.

Snel

Snel, betrouwbaar, vers

2 de abril de 2025

Dank voor je reviw!

Classificada 5 em 5 estrelas

Unieke specerijen van over de hele wereld, fantastisch!

Zeer zorgzaam verpakt, en spoedig mogen ontvangen, deze heerlijke pepers, specerijen en kruiden. Altijd een zo vriendelijk briefje toegevoegd en een verrassing van deze overvloed aan prachtige specerijen van over de hele wereld, zo respectvol voor de
bewoners van hun land en hun
producten. Vaak kleine bedrijven.
Biologische en oorspronkelijk zo mogelijk. Bij elk product héél véél informatie over dit product, het land, de oorsprong en het gebruik.
Dit mooie bedrijf, "De Peper winkel" deeld hun liefde voor hun mooie producten, met ons op een manier die overeenkomt met de schoonheid van wat in de wereld te vinden is. Als we maar vriendelijk en wakker, respectvol en oprecht kijken, ruiken, proeven en delen.

Dank je wel Ap🌅🕊️💕🍀.

31 de março de 2025

Resposta da Depeperwinkel

Dat is nog eens op staan, zo'n superlieve review! Deel je visie van harte !

Fijne webshop

Leuke webshop met een goede assortiment, keuze voor verpakkingen en snelle levering.

22 de março de 2025

Resposta da Depeperwinkel

Dankjewel voor je review, graag tot ziens!

Super

Supersnel bezorgd en een proefzakje. Mooie website met uitgebreide uitleg over de producten. Heel jammer dat ze niet meer op de Pure Markt in Amsterdam staan, zodat ik kan ruiken en proeven.

27 de março de 2025

Resposta da Depeperwinkel

Dank je voor je review, zie je graag terug in ons digitale winkeltje. Je kent ons, we hadden graag nog een paar jaartjes er aan vast geplakt, maar t werd echt te zwaar. Sorry.

Snelle levering, mooi product

De nootmuskaatmolen heeft een strak design én wat nog veel belangrijker is, maalt goed.
Er is een compartimentje om de noten in te bewaren.
Heel erg blij mee, dit is een stukje gereedschap dat een leven lang mee gaat.

14 de março de 2025

Resposta da Depeperwinkel

Het is inderdaad een ideaal ontwerp!

Heerlijke pepers

Heerlijke producten, snelle levering, vriendelijke communicatie via de mail.

28 de fevereiro de 2025

Dankjewel Suzanne :-))

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed assortiment

Goed assortiment, vooral ook handig dat keuze wordt geboden uit verschillende verpakkingen (maten). En snel geleverd.

3 de março de 2025

Resposta da Depeperwinkel

Fijn dat je tevreden bent!

Snelle en verzorgde levering

Snelle en verzorgde levering, goede informatie over de bestelde pepers en ook een leuk proefzakje met een peper om uit te proberen.

24 de fevereiro de 2025

Resposta da Depeperwinkel

Fijn dat je de moeite hebt genomen ons in het zonnetje te zetten op deze eerste lente-dag, lijkt t wel. Dankje !

Prima

Snelle verzending, goede producten en iets extra.

11 de fevereiro de 2025

Resposta da Depeperwinkel

Dank je voor je review :-)

Snelle service

Snelle service, attent proefpakketje, persoonlijk briefje
Duidelijke uitleg op de site van de verschillende soorten.

23 de janeiro de 2025

Resposta da Depeperwinkel

Aardig, dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven. Dank daarvoor. Veel plezier van je aankoop!

Prima kwaliteit!

Heel snelle levering, keurig verpakt, plus kleine attentie.

3 de fevereiro de 2025

Resposta da Depeperwinkel

Dankje voor je review en je bestelling! Tot weerziens!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwaliteit in de eerste plaats

Kwaliteit in de eerste plaats. Mooie smaak en goed verpakt waardoor die smaakt bewaard wordt. Vlotte afhandeling van de bestelling. Past in de brievenbus! Thuis blijven is niet nodig.

17 de janeiro de 2025

Resposta da Depeperwinkel

Niet alles past in de brievenbus, toch? Bedankt voor je positieve review. Tot ziens!

Fantastic product

Fantastic product. Super fast delivery. Definitely will order there again!!!

27 de janeiro de 2025

Resposta da Depeperwinkel

Thanks for the wonderful compliment! Enjoy your spices and hope to see you again in time.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.