A empresa respondeu
Jag är väldigt nöjd med produkten. Jag är annu mer nöjd mer proverna och den fina pakteringen!! Ni gör ett jättebra jobb, tack så jättemycket för att ni finns!! Ni tar hand om er kunder väl!!❤️💫☺️
A empresa respondeu
Alt foregik lige som det skulle. Hurtig levering og lækre produkter, jeg ikke har kunne finde andre steder :-)
A empresa respondeu
Vi er mor og datter, der gerne vil udbrede kendskabet til den effektive og gode koreansk hudpleje (i daglig tale kaldet K-beauty) i Danmark. Vi har rigtig mange gode erfaringer med K-beauty. Og de erfaringer, vil vi gerne, at andre også kan få gavn og glæde af. Og så er produkterne fra K-beauty for øvrigt også rigtig gode-til-prisen. K-beauty produkterne er meget mildere mod vores hud, og er generelt meget fugtgivende, beroligende og nærende. Desuden balancerer de hudens pH-værdi, så den lettere optager produkterne. Ingredienslisten er meget nytænkende og innovativ, og ingredienser som snegleslim og bigift er helt normalt at finde i mange af produkterne, og giver fantastiske resultater, som slet ikke kan måle sig med de hudplejeprodukter, der sælges herhjemme.
Niels Bohrs Vej 21, 8660, Skanderborg, Dinamarca

Resposta da Derma Space
Dermaspace har virkelig imponeret mig! Jeg handlede hos dem for første gang i Black Week og igen i går. Der skete en fejl i min ordre, så jeg skrev til deres kundeservice sent om aftenen, og de rettede fejlen allerede få timer senere. Næste morgen modtog jeg en venlig besked med en undskyldning for fejlen.
Jeg har aldrig oplevet så god kundeservice før. De har helt klart fået en fast kunde i mig, og jeg vil anbefale dem til alle. De fortjener uden tvivl 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Resposta da Derma Space
Lækre produkter og godt udvalg,fin levering .

Resposta da Derma Space
Kæmpe ros til det vilde servicepersonale! Jeg er chokeret over hvor god service jeg har fået fra dette firma. Endda som førstegangskunde. Lynhurtig, meget høflig og effektiv hjælp. Sendte en reklamation for under en time siden, nu står pengene allerede på min konto. Og dette rr for en skadet vare, som de allerede har sendt en erstatning for tidligere, hvilket også gik meget hurtigt. Varen var hos mig inden for 3 dage. Så jeg er simpelthen nødt til at oprette denne anmeldelse.

Resposta da Derma Space
Jeg bestilte i går kl. 11, og min pakke var klar til afhentning i dag kl. 13. Super hurtigt og som altid pænt pakket ind med en lille hilsen og et par vareprøver.

Resposta da Derma Space
Fremragende service og søde medarbejder. Tak for virkelig god betjening. Jeg er trofast kunde hos jer, og det forbliver sådan! ;)

Resposta da Derma Space
Wow vilken fantastiskt härlig butik, så glad att ha hittat hit (dermaspace.se) 💛💛💛 Beställde av er första gången under födelsedagsveckan 🎂, blev så nöjd så hann beställa en gång till 😍 Bara plus: Roligast utbud kbeauty i Sverige (uppskattar att ni har annorlunda märken och många resestorlekar/små-kit), bra priser, bra gåvor, generösa samples, trevlig kundtjänst, fin paketering, och snabb frakt (skickades från DK efter två dagar).
Rekommenderas 👌👌👌👌👌

Resposta da Derma Space
Sikke en service man får hos dermaspace. Wow! Jeg har haft en god dialog med Anne, hun var så sød og hjalp med det der var behov for 💖 et stk. blivende og tilfreds kunde herfra 🥰

Resposta da Derma Space
God hjemmeside, fin betjening og godt pakkede varer.
Gode produkter fra bl.a Korea.
Jeg kunne ønske mig endnu bedre vejledning af produkterne.
Jeg handler gerne hos DermaSpace igen
Mvh
Ghita

Resposta da Derma Space
Jeg fik min pakke dagen efter, jeg bestilte. Jeg benyttede mig af den hudtest, man kan finde på hjemmesiden og jeg er godt igang med at følge anvisningerne, som jeg har nemt ved at følge på den måde, det er beskrevet.
Jeg er meget tilfreds.

Resposta da Derma Space
Masser af lækre produkter og super hurtig levering.

Resposta da Derma Space
Hurtigt levering, pakke er i rigtig godt behold. Det er søde med den lille takker kort og lidt små gratis prøverpakker. Og rigtig gode tilbud den mors dag 😊

Resposta da Derma Space
Hurtigt levering af pakker, venlig og hjælpende kundeservice, samt fantastik god produktvejledning på hjemmesiden

Resposta da Derma Space
hurtig levering, tingene var pakket godt ind og havde fået nogle gratis prøver og ansigtsmaske med.
har brugt produkterne i 5 dage nu, kan allerede se en lille forbedring så glæder mig til at se om det fortsætter.

Resposta da Derma Space
Lynhurtig levering og mega lækre produkter.

Resposta da Derma Space
Hurtig levering, gode priser og gratis vareprøver og gave med i pakken — hvad kan man mere bede om?

Resposta da Derma Space
På hjemmesiden lover de levering inden for 1-3 hverdage, vi er nu på dag 3, og jeg har ikke engang modtaget et tracking nr endnu. Har prøvet at ringe til deres kundeservice, hvor de sagde de ville vende tilbage, da personen ikke “vidste så meget om tracking”, og har stadig intet hørt.
Køb ikke fra den her side.

Resposta da Derma Space
Den skønneste kundeservice. Hurtig levering. Hurtige tilbagesvar på henvendelser. Godt produktsortiment. Alt i alt det bedste sted at handle hudpleje. Ti stjerner herfra

Resposta da Derma Space
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.