Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med produkten. Jag är annu mer nöjd mer proverna och den fina pakteringen!! Ni gör ett jättebra jobb, tack så jättemycket för att ni finns!! Ni tar hand om er kunder väl!!❤️💫☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt foregik lige som det skulle. Hurtig levering og lækre produkter, jeg ikke har kunne finde andre steder :-)

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos de beleza

Escrito pela empresa

Vi er mor og datter, der gerne vil udbrede kendskabet til den effektive og gode koreansk hudpleje (i daglig tale kaldet K-beauty) i Danmark. Vi har rigtig mange gode erfaringer med K-beauty. Og de erfaringer, vil vi gerne, at andre også kan få gavn og glæde af. Og så er produkterne fra K-beauty for øvrigt også rigtig gode-til-prisen. K-beauty produkterne er meget mildere mod vores hud, og er generelt meget fugtgivende, beroligende og nærende. Desuden balancerer de hudens pH-værdi, så den lettere optager produkterne. Ingredienslisten er meget nytænkende og innovativ, og ingredienser som snegleslim og bigift er helt normalt at finde i mange af produkterne, og giver fantastiske resultater, som slet ikke kan måle sig med de hudplejeprodukter, der sælges herhjemme.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt foregik lige som det skulle

3 de dezembro de 2025

Kære Signe,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💕 Det glæder os at høre, at alt forløb som det skulle, og at du er glad for både den hurtige levering og vores udvalg. Vi sætter stor pris på din feedback!
Kærligst, Signe // Derma Space

De varmeste anbefalinger herfra

Dermaspace har virkelig imponeret mig! Jeg handlede hos dem for første gang i Black Week og igen i går. Der skete en fejl i min ordre, så jeg skrev til deres kundeservice sent om aftenen, og de rettede fejlen allerede få timer senere. Næste morgen modtog jeg en venlig besked med en undskyldning for fejlen.

Jeg har aldrig oplevet så god kundeservice før. De har helt klart fået en fast kunde i mig, og jeg vil anbefale dem til alle. De fortjener uden tvivl 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

2 de dezembro de 2025

Resposta da Derma Space

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og den varme anbefaling! Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en så god oplevelse – især som førstegangskunde. Vi er glade for, at vi hurtigt kunne rette fejlen, og at du følte dig godt taget hånd om. Tak for din tillid - vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen!🌸
Kærligst, Signe // Derma Space

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med produkten

27 de novembro de 2025

Kære Elen,
Tusind tak for din helt vidunderlige anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du både er glad for produktet, prøverne og indpakningen. Vi lægger stor kærlighed i det hele, og det betyder meget for os at vide, at det bliver værdsat. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi er så glade for at have dig som kunde ☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre produkter og godt udvalg,fin…

Lækre produkter og godt udvalg,fin levering .

10 de outubro de 2025

Kære Lene,
Tusind tak for din søde anmeldelse 💕 Vi er glade for, at du er tilfreds med både produkterne og leveringen – det betyder meget for os!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe ros for fantastisk service

Kæmpe ros til det vilde servicepersonale! Jeg er chokeret over hvor god service jeg har fået fra dette firma. Endda som førstegangskunde. Lynhurtig, meget høflig og effektiv hjælp. Sendte en reklamation for under en time siden, nu står pengene allerede på min konto. Og dette rr for en skadet vare, som de allerede har sendt en erstatning for tidligere, hvilket også gik meget hurtigt. Varen var hos mig inden for 3 dage. Så jeg er simpelthen nødt til at oprette denne anmeldelse.

16 de setembro de 2025

Kære Monika,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 💕 Vi bliver simpelthen så glade over at læse dine ord – det betyder virkelig meget for os, at du som førstegangskunde har haft en så god oplevelse med både service og håndtering af reklamationen. Vi gør os altid umage for at hjælpe hurtigt og effektivt, så det varmer at høre, at det er blevet mærket hos dig!

Super hurtig levering!

Jeg bestilte i går kl. 11, og min pakke var klar til afhentning i dag kl. 13. Super hurtigt og som altid pænt pakket ind med en lille hilsen og et par vareprøver.

3 de setembro de 2025

Kære Rikke,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik din pakke så hurtigt, og at du kunne lide indpakningen og de små ekstra overraskelser. Vi glæder os til at sende til dig igen 🌸

Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende service og søde…

Fremragende service og søde medarbejder. Tak for virkelig god betjening. Jeg er trofast kunde hos jer, og det forbliver sådan! ;)

12 de agosto de 2025

Kære Jessica,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse – og for din trofasthed som kunde. Det betyder virkelig meget for os at vide, at du føler dig godt taget imod. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen – det er en stor glæde at have så loyale kunder som dig

Wow! 🤩

Wow vilken fantastiskt härlig butik, så glad att ha hittat hit (dermaspace.se) 💛💛💛 Beställde av er första gången under födelsedagsveckan 🎂, blev så nöjd så hann beställa en gång till 😍 Bara plus: Roligast utbud kbeauty i Sverige (uppskattar att ni har annorlunda märken och många resestorlekar/små-kit), bra priser, bra gåvor, generösa samples, trevlig kundtjänst, fin paketering, och snabb frakt (skickades från DK efter två dagar).
Rekommenderas 👌👌👌👌👌

9 de junho de 2025

Kære Anna,
Tusind tak for din helt vidunderlige anmeldelse – hvor er det bare en fornøjelse at læse! 💛
Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores udvalg, priser, kundeservice og hele pakkeoplevelsen. Det betyder virkelig meget for os, at du lægger mærke til de små detaljer, vi gør os umage med – lige fra udvalgte mærker og små kit til pakning og levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sikke en service man får hos dermaspace. Wow! Jeg har haft en god dialog med Anne, hun var så sød og hjalp med det der var behov for 💖 et stk. blivende og tilfreds kunde herfra 🥰

31 de maio de 2025

Kære Rebecca,
Tusind tak for din skønne anmeldelse – hvor bliver vi glade for at læse dine ord! 💖
Det varmer ekstra meget at høre, at du har haft en god oplevelse med Anne – vi sørger for at give hende rosen videre 🥰

Classificada 4 em 5 estrelas

God hjemmeside

God hjemmeside, fin betjening og godt pakkede varer.
Gode produkter fra bl.a Korea.
Jeg kunne ønske mig endnu bedre vejledning af produkterne.
Jeg handler gerne hos DermaSpace igen
Mvh
Ghita

22 de maio de 2025

Kære Ghita,
Mange tak for din fine anmeldelse og for de pæne ord om vores hjemmeside, kundeservice og indpakning – det betyder meget for os! Vi er også glade for, at du sætter pris på vores udvalg af produkter.
Vi tager din feedback om vejledning til os og vi arbejder løbende på at gøre produktbeskrivelser og vejledninger endnu mere informative og brugervenlige – tak for din feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik min pakke dagen efter

Jeg fik min pakke dagen efter, jeg bestilte. Jeg benyttede mig af den hudtest, man kan finde på hjemmesiden og jeg er godt igang med at følge anvisningerne, som jeg har nemt ved at følge på den måde, det er beskrevet.
Jeg er meget tilfreds.

14 de maio de 2025

Hej Jeanette,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du modtog din pakke så hurtigt, og at hudtesten på hjemmesiden har været en hjælp for dig. Det er vigtigt for os, at vejledningen er nem at følge, så det er skønt at høre, at den fungerer godt for dig.
Vi er glade for, at du er tilfreds – og vi håber, du får stor glæde af dine produkter! 💛

Fantastisk shop

Masser af lækre produkter og super hurtig levering.

14 de maio de 2025

Resposta da Derma Space

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både udvalget af produkter og den hurtige levering – det betyder meget for os.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart 💛

Hurtigt levering

Hurtigt levering, pakke er i rigtig godt behold. Det er søde med den lille takker kort og lidt små gratis prøverpakker. Og rigtig gode tilbud den mors dag 😊

18 de maio de 2025

Hej Mary,
Tusind tak for din fine anmeldelse! 💐
Vi er glade for at høre, at din pakke nåede sikkert frem, og at du er tilfreds med både levering, små prøver og det lille takkekort – det betyder meget for os. Det glæder os også, at du kunne benytte dig af vores Mors Dag-tilbud.
Vi håber, du bliver lige så glad for dine produkter, som vi var for at sende dem afsted til dig.

Virkelig god oplevelse

Hurtigt levering af pakker, venlig og hjælpende kundeservice, samt fantastik god produktvejledning på hjemmesiden

20 de maio de 2025

Hej Emma,
Hvor varmer det at læse din anmeldelse. Tusind tak for de søde ord og den høje bedømmelse. Vi lægger stor ære i at vejlede vores kunder.
Tak for at handle hos os.

hurtig og god levering

hurtig levering, tingene var pakket godt ind og havde fået nogle gratis prøver og ansigtsmaske med.
har brugt produkterne i 5 dage nu, kan allerede se en lille forbedring så glæder mig til at se om det fortsætter.

19 de maio de 2025

Hej Sille,
Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💛
Vi er så glade for at høre, at pakken nåede hurtigt frem, og at du kunne lide både indpakningen og de små ekstra overraskelser.
Det lyder fantastisk, at du allerede efter få dage kan se en lille forbedring – vi krydser fingre for, at det kun bliver bedre herfra! ✨
Tak fordi du deler din oplevelse med os – det betyder virkelig meget.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lynhurtig levering og mega lækre…

Lynhurtig levering og mega lækre produkter.

12 de maio de 2025

Hej Athene,
Tusind tak for din gode anmeldelse! 💛
Hvor er det skønt at høre, at du er glad for både den hurtige levering og vores produkter – det betyder virkelig meget for os.
Vi glæder os allerede til at sende din næste pakke afsted ✨
Tak fordi du handler hos os!

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode priser og hurtig levering!

Hurtig levering, gode priser og gratis vareprøver og gave med i pakken — hvad kan man mere bede om?

1 de maio de 2025

Hej Christian,
Hvor er det dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os. Vi sætter virkelig stor pris på, at du har givet dig tid til at lave en anmeldelse og sådan en flot bedømmelse. Tusind tak!
Kan du have en helt fantastisk dag,
Kærlige hilsner, Signe // Derma Space<3

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og fin indpakning. Tak❤️

19 de março de 2025

Hej Emilie,
Mange tak for din høje bedømmelse og fine anmeldelse. Den er vi meget glade for.
Tak for at handle hos os<3
Skønt, du var tilfreds med leveringen og indpakningen. Det vil jeg sige videre!
Hav en skøn dag!
Kærligst, Laura // Derma Space

Classificada 1 em 5 estrelas

Manglende levering!

På hjemmesiden lover de levering inden for 1-3 hverdage, vi er nu på dag 3, og jeg har ikke engang modtaget et tracking nr endnu. Har prøvet at ringe til deres kundeservice, hvor de sagde de ville vende tilbage, da personen ikke “vidste så meget om tracking”, og har stadig intet hørt.
Køb ikke fra den her side.

14 de fevereiro de 2025

Hej Natalie,

Det er vi kede af at høre. Vi beklager meget de udfordringer, du har oplevet med leveringen af din ordre og at finde frem til trackingen af den.

Vi kan ikke lige umiddelbart se en ordre med dit navn i vores system fra 3 dage siden. Send os meget gerne en mail på kundeservice@dermaspace.dk eller ring til os mandag morgen (+4542480700), så vi kan hjælpe med at finde din pakke eller afsende dig en ny hurtigst muligt. Vi skal i hvert fald nok sikre, at der kommer produkter frem til dig :-) Endnu engang beklager vi din oplevelse og forsinkelsen.

Anne fra Derma Space

Den skønneste kundeservice

Den skønneste kundeservice. Hurtig levering. Hurtige tilbagesvar på henvendelser. Godt produktsortiment. Alt i alt det bedste sted at handle hudpleje. Ti stjerner herfra

7 de fevereiro de 2025

Hej Frida,
Hvor er det skønt at læse, at du havde en god oplevelse. Vi sætter virkelig stor pris på, at du har givet dig tid til at lave en anmeldelse og sådan en flot bedømmelse. Wauw. Du får også ti stjerner herfra, og en stor tak for at handle hos os<3
Kan du have en helt fantastisk dag,
Kærlige hilsner, Laura // Derma Space<3

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais