Ordren min ble raskt levert, men dessverre var det ved en feiltagelse sendt feil farge på lampen jeg bestilte. Kontaktet Designlite som umiddelbart sendte returlapp pr,mail på feil lampe og riktig lam... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Enkelt og kjapt! Bestilte Flowerpot (etter å ha sjekket ut Designlite hos bl.a. Trustpilot) og det tok bare 4 dager til jeg kunne hente den hos «post i butikk». Riktig farge var det også! Med klar... Ver mais
Asiakaspalvelu (Tarja Hannola ja Petri Pohjanhovi) vastasi kyselyihin mallikelpoisen nopeasti, lyhyesti ja yksiselitteisesti. Toimitus Helsinkiin oli riittävän nopea: Tilauksesta 7 vrk, kun ostos... Ver mais
Jeg bestilte en pakke, den 23/11, ret sent på aftenen. Lørdag formiddag var pakken allerede ankommet til den lokale pakkeshop. Indhold: Det er en fødselsdagsgave til mit barnebarn. Jeg havde søgt eft... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Designlite
Escrito pela empresa
Se nogen af vores mest populære produkter her:
- Udendørslamper
Jeppe Schous Gade 9, 7500, Holstebro
- 97 42 04 76
- info@designlite.dk
- www.designlite.dk
hurtigt-effektivt varen fremme på under…
hurtigt-effektivt varen fremme på under et døgn OK- Ok.
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt
Bestilte lampe på hjemmesiden.
Hurtig leveringstid og opdateringer undervejs
Rask levering
Rask levering, og kjempefine lamper. Veldig fornøyd 😊
Kæmpe hurtig levering
Kæmpe hurtig levering - bestilte torsdag - fredag var helligdag men alligevel ku’ jeg hente min vare lørdag formiddag ved Gls PakkeShop i mit nærmiljø.
Vil ikke rette op på deres egen fejl
Har for et halvt år siden købt en skærm og får den først nu. Men den skærm jeg fik er ikke den de har lovet mig og nu kan jeg ikke længere købe den skærm der passer til min dyre lampe fordi der er gået så lang tid. De er ikke villige til at finde en løsning.

Hurtig levering
Fick precis den produkt jag beställde, lätt att montera , fin design.
Fick precis den produkt jag beställde
Opplevde IKKE at lampen var som…
Opplevde IKKE at lampen var som beskrevet.

Resposta da Designlite
Trygt nettsted og rask levering
Fant drømmelampen og ville prøve å bestille fra Designlite. Var veldig spent, men ble oppdatert om pakken helt fra start, rask levering og trygg betaling. Veldig fornøyd! Kjøper gjerne herfra igjen.
Hyvä ostokokemus!
Tilasin kauniit valaisimet ja toimitus oli nopeaa! Valaisimet olivat myös halvemmat kuin muualla. Jos ostaisin valaisimia useammin kuin kerran 10 vuodessa, tilaisin täältä uudelleen :D
Lovad leverans har uteblivit
Lovad leverans har uteblivit. ”Man skulle höra av sig när man kan leverera”. Två dar senare har jag fortfarande inte hört något.
Uppdatering 220419
Tyvärr så blev jag inte gladare av kundtjänstens svar. Men dom beklagade iaf. Men leveransen är inte gjord ännu. Trots utlovad leverans på 2-3 dagar så har det nu gått 11 dagar. Men fakturan kom fram snabbt, samma dag!
Mkt dåligt, man får inte ha bråttom när man beställer från detta företaget!

Resposta da Designlite
Hurtig levering og rimelige priser
Hurtig levering og rimelige priser, og et godt alternativ, mange andre lampeforretninger. Er helt tilfreds med mit køb af en bordlampe.
Snabb och effektiv leverans
Snabb och effektiv leverans! Föredömligt.
Rask og korrekt levering.
Veldig raskt levert.
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice. Fik prismatchet efter at have modtaget mine lamper, fordi de var sat ned i mellemtiden. Hurtig levering, hurtig svar på mail og hurtig refundering af prismatch-beløbet.
Kaunis ja tyylikäs valaisin
Kaunis ja tyylikäs valaisin. Valaisin on juuri sellainen, mitä odotin. Kaksi pienikantaista lamppua valaisee hyvin. Lamppu saapui reilussa viikossa Suomeen, ja se oli hyvin pakattu.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.