Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ordren min ble raskt levert, men dessverre var det ved en feiltagelse sendt feil farge på lampen jeg bestilte. Kontaktet Designlite som umiddelbart sendte returlapp pr,mail på feil lampe og riktig lam... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt og kjapt! Bestilte Flowerpot (etter å ha sjekket ut Designlite hos bl.a. Trustpilot) og det tok bare 4 dager til jeg kunne hente den hos «post i butikk». Riktig farge var det også! Med klar... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Asiakaspalvelu (Tarja Hannola ja Petri Pohjanhovi) vastasi kyselyihin mallikelpoisen nopeasti, lyhyesti ja yksiselitteisesti. Toimitus Helsinkiin oli riittävän nopea: Tilauksesta 7 vrk, kun ostos... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte en pakke, den 23/11, ret sent på aftenen. Lørdag formiddag var pakken allerede ankommet til den lokale pakkeshop. Indhold: Det er en fødselsdagsgave til mit barnebarn. Jeg havde søgt eft... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Designer de interiores
  2. Loja de Iluminação

Sobre Designlite

Escrito pela empresa

Hos Designlite er lamper en livsstil. Find bl.a. designer lamper som Louis Poulsen, Le Klint, Verner Panton, Bestlite, Flos og mange flere. Vi har 35 års erfaring og er autoriseret forhandler af alle vores lamper.

Se nogen af vores mest populære produkter her:
- Udendørslamper

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Fantastisk service

Fantastisk service! Var for sent ude med en julegave, og fik fantastisk hjælp af personalet til at ændre leveringsmetode så julen blev reddet :)

21 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Julegavebestilling af en “lagervare”

Bestilte en julegave, som på hjemmesiden skulle være en lagervare. Modtog en ordrebekræftelse samme dag og tænkte alt var godt. Rykker dem 14 dage senere, da der hverken dukkede nogen pakke eller information om tracking op. Modtager så et svar om at varen kan leveres til marts. En lagervare med levering til marts??? Havde sikkert ikke hørt fra dem, uden jeg selv havde rykket dem. Vildt frustrerende “kundeservice”. Tænker ikke at jeg behøver at være så langt forud med en julegave til næste år 😳 Så det blev en annulleret ordre herfra med mange frustrationer om at finde en anden gave lige op til jul.

18 de dezembro de 2022

Hej Pia,

Vi beklager naturligvis at din vare er blevet voldsomt forsinket ift. levering. Vi vil naturligvis ligeledes følge op på den manglende notifikation til dig som kunde.

Vi håber på din forståelse.

Med venlig hilsen

Team Designlite

Classificada 2 em 5 estrelas

Forsinkelser, forsinkelser, surr, sommel og forsinkelser

Handlet en Noral Princess utelampe 13. oktober som skulle være meg i hende i god tid før avtale med elektriker. Tiden går uten at lampen blir sendt, og den viser seg å være forsinket - men Designelite gir ingen beskjed om dette som de er pålagt å gjøre i henhold til forbrukerkjøpsloven. Da lampen endelig er meg i hende, har den både stygge hakk i metallet og skraper rundt hele sylinderen. Jeg reklamerer med bilder av skadene - og blir bedt om å ta enda flere av denne gjennomsiktige plastsylinderen. Gjør så, men stadig går tiden med surreri fra Designelite. Til tross for at jeg gjentatte ganger gir beskjed om at jeg har en ny avtale med elektriker, så at jeg har flyttet denne avtalen (2. gang jeg må det grunnet Designelites forsinkelser), men at jeg ikke kan gjøre dette flere ganger da jeg skal ha gjort flere oppdrag, fortsetter sommelet med beklagelser og ønsker om at lampen skal gi meg lys i mørketida når jeg får den. Til slutt gir jeg beskjed om at jeg kommer til å kreve erstatning for merkostnader om ekektrikeren må komme ens ærend tilbake fordi Designelite somler, og får til svar at Designelite håper på forståelse for at de desverrere ikke kan betale for dette. Men også erstatning for kostnader grunnet mangler og forsinkelser er tydelig nedfelt i forbrukerkjøpsloven som jeg nå sender link og paragrafer til (finner det merkelig at det som burde være et seriøst selskap ikke skulle ha elementær kjennskap til denne). Til slutt og plutselig ble en ny lampe sendt meg som ekspresslevering på under ett døgn - men totalt bikket ventetiden to måneder, og kostet mye merarbeid og gruff.

15 de dezembro de 2022

Hej Astrid,

Vi beklager naturligvis det lange forløb som du har været igennem før du modtog din fejlfrie lampe uden fejl.

Når produktions- og leverandørfejl opstår af denne type er vi nødsaget til i første omgang at modtage billeddokumentation som er grundlaget for vurdering af fejl og mangler. Leverandøren efterfølgende erkendt at fejlen er på deres side.

Behandlingsprocessen omfatter i dette tilfælde flere parter og derfor kan det tage tid. Leverandøren var desværre ikke i stand til at levere erstatningsvaren hurtigere end det var tilfældet her - det er naturligvis uheldigt, men leveringsforsinkelser kan forekomme - det er desværre en realitet. Som du selv henviser til så, sendte vi varen så snart vi havde den i hænde og sørgede for en ekspreslevering som du selv omtalte.

Angående din henvisning til Forbrukerkjøpslovens paragraf 24 og 33:

Designlite efterlever naturligvis gældende lovgivning. I både paragraf 24 og 33 henvises der til at en sælgende part ikke er ansvarlig, hvis en tredjepart forårsager forsinkelsen.

Vi håber naturligvis på din forståelse.

Team Designlite

Classificada 1 em 5 estrelas

omöjligt att hämta ut paketet

Leveransen gick väl snabbt men de har misslyckats totalt och inte skrivit mitt namn på paketet och det är därför inte kopplat till mig som person, så kan inte hämta ut det. Extremt störigt och har aldrig varit med om detta tidigare..

1 de dezembro de 2022

Hej Ellinor

Vi beklagar att detta har hänt, och vi ska absolut undersöka det så fort som möjligt.
Kundservice tar kontakt med dig direkt för att få det löst.

Hälsningar Team Kundservice

Kotiovelle tilasin niin ei

Kotiovelle tilasin niin ei, monien kilometrien päähän joudun lähteä hakemaan pakettia tekisi mieli ottaa itselleni hyvitys hinnasta laskun yhteydessä. Odotus aika kohtuuttoman pitkä mitä valheellisesti luvattiin 3- 5 päivää… toimitus, varastossa ( tarkoittaa että tuote on nopeasti toimitettavissa) sanottiin olevan siis Suomessa, Tanskasta tuotu eli Tanskan varastossa?…no silloin saa varmasti odottaa

28 de novembro de 2022

Resposta da Designlite

Pahoittelumme mielipahastasi toimituksen suhteen.

Olemme lähettäneet tilauksesi samana päivänä kun olet tilauksen tehnyt ja se on ollut noudettavissa Postin toimipisteessä neljäntenä arkipäivänä toimituksesta. Ilmoitamme arvioidun toimitusajan, joka on 3-5 arkipäivää, ja se on luonnollisesti aina arvio.

Emme ole missään ilmoittaneet tuotteiden olevan fyysisesti Suomessa. Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Tanskassa, josta tilaukset aina lähetetään.

Meillä ei ole myöskään valittavana kotiinkuljetusta vaan ehtojemme mukaisesti olemme lähettäneet tilauksen GLS:n kautta joka toimittaa paketit Suomen Postin noutopisteisiin. Noutopiste määräytyy asiakkaan ja Suomen Postin osoitetietojen perusteella.

Lähetämme yli 100€ tilaukset ilman toimituskuluja.
Asiakas hyväksyy aina ehdot tilaamisen yhteydessä.

Hyvää jatkoa toivottaa Valaisinmestarin väki

Classificada 4 em 5 estrelas

Cera Nordlux Brass -lattiavalaisin ja DesignLite/Asiakaspalvelu (Hannola ja Pohjanhovi)

Toimitus Helsinkiin oli riittävän nopea: Tilauksesta 7 vrk, kun ostos oli tänään (21.11.2022) noudettavissa Postin toimipaikasta.

Vain tiedoksi: Lattiavalaisimen messinginvärisen kuvun päälipinnassa oli näkyvä, n. 1 cm pituinen pintanaarmu, jonka myös tunsi sormenpäällä. Se on ollut jo silloin, kun kupu on laitettu muovipussiin. Tämä siis vain DesignLitelle tiedoksi, jotta voi vaatia Nordluxin tuotannolta huolellisuutta valmistusprosessissa ja parempaa laadunvalvontaa!

21 de novembro de 2022

Kan virkelig anbefales

Kan virkelig anbefales. Reklamerede over modtaget lampe, og 2 dage efter fik jeg besked på, at ny var afsendt, som nu er modtaget. Dette er virkelig service.

10 de novembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Hjælpsom kundeservice og hurtig levering

Hjælpsom og hurtig kundeservice. Jeg skulle anvende to gavekort til mit køb, men der var kun plads til at indtaste et på betalingssiden i webhsoppen. Det fik vi løst helt uproblematisk.
Varerne var godt og forsvarligt emballeret og ankom med GLS næste formiddag.
Alt i alt en megagod købsoplevelse.

11 de novembro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais