Det Gamle Apotek Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Leveringstid lidt længere end ventet -bestilte tirsdag omkring kl 9 og modtog pakken lørdag lidt over middag. Men ellers alt ok - sjovt sortiment og uventet at man kan finde juleting året rundt. Beskr... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg kan desværre ikke give mere end 2 stjerner.. Jeg købte en stor sjov fisk og et sneglehus.. Det var ikke pakket ind i bobleplast men kun i kraftigt papir, så fiskens hale var knækket af..Øv .... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

. . . et fantastisk sted at handle og rigtig godt udvalg af varer, - varerne bliver leveret hurtigt, og alt er pakket, så der ikke opstår skader. -vi har købt nogle fine hvide fyrtårne... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har handlet hos Det Gamle Apotek et par gange, og har altid haft gode oplevelser hos dem. Hurtig levering, de pakker tingene godt ind, da noget julepynt jo kan være skrøbeligt, også er der et fant... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores
  2. Loja de artigos natalícios
  3. Loja de artigos sazonais

Escrito pela empresa

Hos Det Gamle Apotek elsker vi højtider og interiør, hvorfor du hos os kan finde brugskunst til hele året - ude såvel som inde. Udforsk vores store udvalg, som inkluderer alt fra smukke dekorationer og små figurer til praktiske redskaber til køkkenet og uderummet. Vi tilbyder produkter, som vil pryde ethvert hjem, hvad enten det er til fejring af højtiderne eller som nips til hjemmet. Hos Det Gamle Apotek er vi dedikerede til at inspirere og tilbyde et bredt sortiment - meget af det i eget design. Det Gamle Apotek blev grundlagt i 1989, hvor forkærlighed for gamle bygninger og møbler kombineret med kærlighed for jul og nostalgi var fundamentet. Disse eventyrlige elementer dannede rammen om idéen om en anderledes forretning, der skulle være en oplevelse i sig selv at besøge. Det var drømmen dengang, og det er sådan, den oprindelige butik stadig står i dag. Butikken ligger i Tønder, og året rundt er den et samlingssted for den magi og nostalgi, der ofte forbindes med vores højtider og mærkedage. Vores eventyr startede med julen, og det er også den, der stadig fylder allermest, men i dag kan du også finde både brugskunst og boligtilbehør, få inspiration til gaveidéer og lade din kreativitet få frit løb med nogle af vores mange DIY- og hobbyartikler. Lad os invitere dig med på opdagelse i vores univers - velkommen til Det Gamle Apotek.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 85% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

29 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, godt pakket ind så alt når helt/uskadet frem

24 de novembro de 2023

Resposta da Det Gamle Apotek

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi glade for at høre :-)
Mette, Det Gamle Apotek

Skuffende service

Min kæreste og jeg var på Gavnø Julemarked i sidste weekend, hvor vi købte en kasse med LED adventslys i fra jeres mærke Det Gamle Apotek. Da vi kommer hjem og åbner den ellers helt forseglede kasse, er der tre lys med samme tal på, som er tallet 3 og så er der ét lys med tallet 1, så lysene med 2 og 4 mangler i kassen.

Vi ringer til jer hos det Det Gamle Apotek, hvor vi blot får afvide at det ikke er jeres problem, da det ikke er jer der har solgt det til os og i ikke vil gøre noget ved det. Og det er på trods af at det er hos jer at fejlen er sket i og med at kassen er blevet pakket forkert fra start af, hvilket vi endda får fortalt at: “jamen det kan i have helt ret i”.

Meget skuffende form for service og det bliver ikke hos jer at vi ønsker at ligge vores penge en anden gang.

13 de novembro de 2023

Hej Lykke
Jeg er rigtig ked af, at I har haft denne oplevelse, men da produktet er købt gennem en anden forhandler er reklamationen nødt til at gå igennem denne. Vi kan desværre ikke gøre noget, før vores forhandler har reklameret til os.

Så tag fat i sælgeren, så er jeg sikker på, der kan findes en løsning :-)

Mette fra det Gamle Apotek

Classificada 4 em 5 estrelas

Ringe leveringstider

Jeg bestilte lyskæde ved Det Gamle Apotek og på deres side står der 1-3 dages levering men da orderbekræftigelse kommer er det ændret til 2-5
Varene er OK men deres leveringstid er lidt langsomme

18 de setembro de 2023

Hej Lars
Tak for din anmeldelse. Du har helt ret i, at leveringstiden skal være 1-3 dage, som det fremgår på hjemmesiden. Jeg beklager derfor meget, at du oplevede en længere leveringstid end normalt.

Jeg håber dog, at du er glad for dit køb :-)

Det fungerede bare.

10 de setembro de 2023

Hej Anne
Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at alt var som det skulle være :-)

Det er ikke et apotek

Det er ikke et apotek. Gad vide hvor mange folk med sygefamiliemedlemmer der er kørt forgæves fordi de plattenslagere ikke kunne finde på et andet navn…

10 de setembro de 2023

Hej Magnus
Vi har heddet Det Gamle Apotek siden 1989, hvor vores butik i Tønder startede i de gamle apoteker lokaler. Vi synes derfor, det var et passende navn, og noget af det originale inventar står stadig.

Jeg beklager, hvis vores navn har vildledt dig, men heldigvis er der placeret et apotek lige i nærheden, og vi hjælper altid gerne :-)

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg fik ikke helt

Jeg fik en hurtig levering, måske lidt for hurtigt.
Jeg havde bestilt 5 par hyggesokker, men kun 3 par havde den rigtige størrelse

27 de agosto de 2023

Hej Anne-Mette
Tak for din anmeldelse. Hvor er det ærgerligt at de sidste 2 par ikke passede i størrelsen. Vi bytter altid gerne, og du er velkommen til at kontakte os på support@det-gamle-apotek.dk

Personlig Service og venlighed

En meget personlig og målrettet service. God kommunikation, opfølgning og til tiden leveret kvalitet.
Sikker og punktlig.
Smukke produkter😊

20 de agosto de 2023

Hej Pippi
Tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for :-)

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg ville bestille en mini ventilator.

Jeg ville bestille en mini ventilator.
Det fremgik af hjemmesiden at der var 3 stk i en pakke, for jeg kunne ikke vælge farve.
Virkelig dårlig hjemmeside🥵
Jeg ville have haft den i grå.
Der kom 1 stk i sort.
Prøves så at købe nogle flere, men hjemmesiden var lukket og kunne ikke komme ind.
Dårlig stil 😰

22 de junho de 2023

Hej Anette
Jeg beklager meget din oplevelse på vores webshop. Forklaringen er, at disse varer slet ikke var ment som en del af vores produktsortiment til privatkunder, og derfor kun var på hjemmesiden ved en fejl. Dette er nok også grunden til at du efterfølgende ikke kunne finde den pågældende vare på webshoppen igen.
Vi beklager selvfølgelig at dette problem har givet anledning til gene. Hvis du har yderligere spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på: support@det-gamle-apotek.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Everything was well packed (I think I…

Everything was well packed (I think I have enough bubble wrap for a next moving) and nothing was broken. I guess that is really an art if you come to thinking I only bought stone houses and glass jars.

4 de junho de 2023

Resposta da Det Gamle Apotek

Thank you for your reveiw. We appreciate it, and are happy to hear that you received your order in good condition :-)

Best regards
Melanie, Det Gamle Apotek

Hej Dorte
Tak for din anmeldelse, det sætter vi meget pris på, og er glade for at høre at du har været tilfreds med din købsoplevelse hos os :-)

Levering gik hurtig

Levering gik hurtig. De købte kort, var sendt i genbrugs papkasse, det er så godt tænkt.

8 de maio de 2023

Hej
Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi rigtig stor pris på :-)
Jeg håber at du er glad for dit køb.

Mega flot keramik huse

Mega flot keramik huse, hurtig levering

24 de abril de 2023

Hej Marzena
Tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre at du er glad for dit køb.

Mvh. Melanie, Det Gamle Apotek

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais