Ik kan me niet vinden in de negatieve reviews. Snelle verzending, goede prijzen, kortom: alles naar wens!
Leia as opiniões dos outros
Voor de eerste keer hier besteld en moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de afhandeling. Eenvoudig bestellen en daarnaast worden er 'nette' prijzen gehanteerd. Waarom dan geen 5 sterren? Hela... Ver mais
Oplichters, ik krijg een gebruikt product thuis. Waren vitamine pillen en de seal was opengebroken volgens hun is dat heel normaal als je de dop los draait, maar de dop was ook al half open dit was du... Ver mais
Het kleine negatieve puntje is een - extra - afschrijving van mijn rekening à 1,95 euro. Ik heb een tijdje moeten zoeken waar dat nou vandaan kwam..... Ik had gekozen voor betaling via bankover... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
De Weegschaal in Maarssenbroek is specialist in natuurvoeding, dieetvoeding, voeding- en vitaminesupplementen, natuurgeneesmiddelen en producten voor huid- en lichaamsverzorging.
Informações de contacto
Bisonspoor 1098, 3605KL, Maarssenbroek
- 0346-700213
- klantenservice@deweegschaal.nl
- www.deweegschaal.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Zeer slechte service
2 artikelen zaten niet in het pakket van totaal 39,99 euro.
Dit werd echter niet geloofd en moest ik dit alsnog betalen.
Ik heb dus betaald voor spullen die ik niet heb ontvangen!!!!

Resposta da De Weegschaal GezondheidsWinkel
proleemloos
ik maak een foutje in een recente bestelling.
Het werd probleemloos opgelost.
Toch fijn om te weten
perfect en zeer snelle levering
zeer zeker om hier alles te bestellen en nog goedkoop ook.
gewoon heel goed
goede service en communicatie!
Je besteld en krijgt direct een reactie, van stap tot stap wordt je geinformeerd over de status van jouw bestelling. snelle correcte levering.
Artikelen waren snel geleverd. Enige nadeel was dat een van de twee flesjes niet helemaal goed waren afgesloten, waardoor het flesje iets gelekt had. Verder volledig tevreden over het artikel en de webshop.
Vlot en correct in de afhandeling
Voor goede voeding naar de Weegschaal
ik ben zeer tevreden
de producten , zijn naar tevredenheid.
wat ik zelf ook heel erg fijn vind, is dat je eerst de producten mag ontvangen, en daarna betalen.
Mvg.
snel in huis
Eigenlijk is alles goed verlopen. Via de email word je goed op de hoogte gehouden van betaling en levering. Netjes en snel!
betrouwbare snelle levering
Via internet besteld, de volgende dag in huis. Producten van goede prijs / kwaliteit
verhouding.
Snel en goed
Mijn bestelling was snel en naar volle tevredenheid.
leuke sleutelhanger
Snelle levering, sleutelhanger zag er op de site iets leuker uit dan in werkelijkheid.
Maar wel gehouden.
perfecte service super snel, perfecte kwalileit,de Weegschaal haalt 100%
Bijzonder tevreden, 100% tevreden klant!
snel en goed
Snel geleverd en goed verpakt, m.a.w. gewoon goed!
Super!
Leuke winkel met ruim aanbod en snelle verzending! Dit was zeker niet mijn laatste bestelling.
Betrouwbaar en goede website
ik vind jullie website erg leuk en goed eruit zien. het geeft een vertrouwd gevoel om te bestellen!
het is snel in huis en goed verpakt:)
Kan snel me nieuwe recepten proberen met jullie ingredienten!
Goed en snel
Geen 5 sterren omdat ik twee keer een pakje op moest halen... Dat had ook in 1 keer gekund
Super snel geleverd en goed verpakt .
Zou zo de volgende keer weer bestellen prima bedrijf met snelle levering!!!