Ik kan me niet vinden in de negatieve reviews. Snelle verzending, goede prijzen, kortom: alles naar wens!
Leia as opiniões dos outros
Voor de eerste keer hier besteld en moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de afhandeling. Eenvoudig bestellen en daarnaast worden er 'nette' prijzen gehanteerd. Waarom dan geen 5 sterren? Hela... Ver mais
Oplichters, ik krijg een gebruikt product thuis. Waren vitamine pillen en de seal was opengebroken volgens hun is dat heel normaal als je de dop los draait, maar de dop was ook al half open dit was du... Ver mais
Het kleine negatieve puntje is een - extra - afschrijving van mijn rekening à 1,95 euro. Ik heb een tijdje moeten zoeken waar dat nou vandaan kwam..... Ik had gekozen voor betaling via bankover... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
De Weegschaal in Maarssenbroek is specialist in natuurvoeding, dieetvoeding, voeding- en vitaminesupplementen, natuurgeneesmiddelen en producten voor huid- en lichaamsverzorging.
Informações de contacto
Bisonspoor 1098, 3605KL, Maarssenbroek
- 0346-700213
- klantenservice@deweegschaal.nl
- www.deweegschaal.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
1e bestelling, spannend (!)
Hallo, en goedemorgen,
afgelopen keer heb ik iets besteld via het web, wat eleders niet eenvoudig te bemachtigen was. De afhandeling en ontvangst is prima verlopen, geen beletsel om de volgende keer weer zaken te doen.
Nog een prettig weekend,
Betrouwbaar, ruim assortiment, verzending duurde een paar dagen.
Ik kon er diverse producten vinden die op andere sites niet verkrijgbaar waren. Makkelijk te betalen via Ideal, ik moest wel 6 dagen wachten op mijn bestelling, vond ik niet zo erg, misschien kwam het ook omdat ik het bestelde rond de jaarwisseling. Netjes verpakt, alles goed!
Zeer goede service
Het is zeer prettige je boodschappen on line te kunnen bestellen, en betalen. Zodat je in alle rust thuis kan bedenken wat je nodig hebt. En niet in de winkel hoeft te zoeken naar de spullen. Alles staat dan klaar, en kan het meenemen.
Geen gedoe. Ik ga hier vaker gebruik van maken.
Prettige website, snelle levering
Voor het eerst gebruik gemaakt van De Weegschaal voor het bestellen van huis, tuin en keukenmiddeltjes. Goede prijs, snelle levering. Prima!
Perfect, op 1 klein puntje na.
Ik heb een tijdje moeten zoeken waar dat nou vandaan kwam.....
Ik had gekozen voor betaling via bankoverschrijving...niet wetend dat daar kosten voor berekend zouden worden...............heb dat nooit eerder meegemaakt.
Een volgende bestelling bij De Weegschaal komt er zéker, maar dan zal ik de betaling op een andere manier regelen.
Prima!
Prima afhandeling en makkelijk te bestellen. wel krijg je erg veel mails maar je wordt dus zeker niet te weinig geinformeerd over je bestelling.
Je krijgt wat je besteld
Mooie site je kunt alles goed bekijken en het wordt keurig bij je thuis afgeleverd
Snel en goedkoop!
De Weegschaal is een goede keus als je bij een webwinkel gezondheidsartikelen wilt kopen. Zelfs in de periode rond de feestdagen is er snel geleverd. Prima!
Prima service! Compleet en keurig verpakt.
De website is helder. Breed assortiment van mooie en eerlijke produkten. Snelle levering, keurig verpakt, overzichtelijke bestellijst bijgevoegd, keurige bevestiging van verzending via email ontvangen. Kortom: zeer tevreden klant. Ik zal er zeker vaker bestellen.
Snelle levering ondanks de feestdagen, producten zijn zeer naar wens!!
Persoonlijke benadering en snelle levering
Prima service. Snelle levering.
Goed en Snel
Alles was goed,
Verzending was snel ondanks de feestdagen. Communicatie was ook helemaal prima!
Perfecte snelle levering
Goede producten tegen redelijke prijs ,netjes verpakt en snelle levering
Net bedrijf, die z'n afspraken na komt!
Er zat een artikel bij die niet goed was, dit werd zonder problemen geruild zonder verdere kosten hieraan verbonden! Netje dus.
Erg fijne site, goede service!
Het zoeken op de site naar produkten werkt erg goed. Als je een vraag hebt krijg je daar snel en uitgebreid antwoord op. Ik woon in de buurt dus heb de produkten zelf opgehaald in de winkel. Ik ben erg tevreden en kan dit bedrijf iedereen aanraden.