Bestelling binnengekregen. Wat een puinhoop, slecht verpakt, waardoor chocopasta potten waren gebroken, de doos lag vol chocopasta op de andere producten gesmeurd. Foto gestuurd naar klantenservice,... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Enkele dagen voor mijn vakantie besteld, maar DHL liet steken vallen bij zowel het sorteercentrum als bij de bezorging waardoor de bestelling uiteindelijk 6 dagen later aankomt, te laat dus. In een... Ver mais
Waardeloze klantenservice! Ze zijn simpelweg niet bereikbaar en beantwoorden je mails ook niet! Ik had het verkeerde product besteld en hierover gemaild en gebeld... geen reactie gekregen en de bestel... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Dieet Webshop gespecialiseerd in koolhydraatarme afslankproducten (Low Carb webshop), caloriearme diëten (Modifast en Weightcare), het Proteïnedieet en afslankondersteunende supplementen!
Informações de contacto
Holanda
- www.dieetwebshop.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Bestelling op 5 maart en nog steeds…
Bestelling op 5 maart en nog steeds niets ontvangen
De levering is snel en de producten zijn goed verpakt. Ik heb hier al paar keer besteld en ik heb nog geen slechte ervaring gehad.
Puinhoop
Foto gestuurd naar klantenservice, antwoord, ik krijg tegoed punten op mijn account. Nooit meer voor mij.
Prima
Via bol.com producten van dieetwebshop besteld. Schrok toen ik de reviews hier las, maar kreeg het de volgende dag al binnen en was prima en netjes verpakt. Blij mee!
Mindesthalbarkeit kritisch.
Habe 24 Barebell Drinks gekauft.
Mindesthaltbarkeitsdatum unter 1 Monat ist einfach nicht in Ordnung. Darauf hätte im Angebot hingewiesen
werden müssen. Ich werde künftig wieder bei deutschen Unternehmen kaufen.
Ik wilde nieuwe protein snacks…
Ik wilde nieuwe protein snacks uitproberen en zij hebben zo veel dingen die ik nog nergens anders ben tegengekomen. Ik twijfelde of ik hier wel moest bestellen na al deze slechte reviews, maar ik gokte er toch maar op dat het goed zou komen en ik heb echt niks te klagen. Ik heb al mijn producten de volgende dag al binnengekregen!
Het duurde meer dan twintig dagen + gebroken producten en schimmel
Het duurde meer dan twintig dagen voordat mijn bestelling arriveerde op het afhaalpunt. Ik kreeg geen updates en toen ik probeerde te bellen naar de klantenservice, kreeg ik een automatische voicemail. Toen het pakket eindelijk arriveerde, kreeg ik pas een email een dag nadat deze was bezorgd. Toen ik mijn bestelling ophaalde en opende, zaten alle producten onder de jam en de schimmel, inclusief het karton. Eén van de potten jam die ik had gekocht was gebroken. De inhoud van de doos was bezaaid met glas en het merendeel van de producten die ik had besteld waren niet meer bruikbaar... Zeer slechte communicatie en een enorme teleurstelling dat mijn bestelling in zo'n slechte conditie was na het lange wachten.
Retour keurig geregeld
In een snel antwoord op mijn email werd geregeld dat het pakket retour zou gaan (briefje op deur). Na ontvangst van de retour werd mijn betaling binnen een dag teruggestort. Echt keurig geregeld!
vreselijke service
Het duurde een week voordat mijn bestelling aankwam. Toen het uiteindelijk gebeurde, waren de producten beschadigd. Ik nam contact op met support voor een terugbetaling, maar ze vertelden me dat ze me in plaats daarvan zouden registreren voor een bonuspuntenprogramma bij elke bestelling haha.
Is duur
Is duur, en rekent zelfs buiten verzendingskosten ook nog eens administratiekosten aan omdat je zoveel mogelijk zou bestellen. Je kan beter producten kopen in een fysieke winkel. Te mijden.
Perfect geregeld
Perfect geregeld. Eerst wat besteld en daarna pas account aangemaakt. Op mijn verzoek werden netjes de spaarpunten handmatig toegevoegd.
Bedankt.
Al meerdere malen hier producten besteld, overzichtelijk website, eenvoudige bestelproces, snelle levering.
Extreem snelle levering
Gisteravond 9 uur besteld en vanochtend 10 uur al de bestelling in huis.
Alles klopte qua bestelling en was netjes verpakt
Products very close to the best-before-date
I prefer to order bigger amounts at a time (a box of bars or so) to my one person household to have the best price. However, I get my products with a best-before-date in one month or so. This has happened now more than once (obviously by now I have learnt my lesson). Only order as small amount you can to save at least with your delivery costs…
Fake aanbiedingen
Ik heb een aantal keer besteld bij deze. Prima producten en prima levering.
Ik kreeg een email met Black Friday deals, dus ik meteen naar die deals kijken voor de producten die ik de vorige keer ook heb besteld. Dan zie ik dat de 'van'-prijzen niet kloppen en omhoog zijn bijgesteld. En de zogenaamde aanbiedingsprijs is nog hoger dan ik de vorige keer heb betaald.
Echt zo jammer dit, ze besodemieteren je gewoon
Een prima afhandeling van mijn klacht!
Ik had iets besteld, maar de pot zat gebroken in de doos helaas. Bij het openmaken kwam er al glas in mijn vinger.
Ik stuurde een mail erover en ging ook even hier op de reviews lezen. Daar schrok ik van. Dus benaderde - van schrik - de klantenservice bepaald niet aardig.
Het feit wil dat ik 2 dagen later mijn volledige bedrag - inclusief verzendkosten - keurig op mijn rekening teruggestort kreeg. Alle lof dus. Dat wil ik hier ook vermelden.
Een dieptepunt
Webshop en assortiment prima, verzending (verpakking) en klantenservice echter een dieptepunt in het online shoppen. Erg slecht, Dieetwebshop. Één ster omdat ik geen 0 kan geven.
Manque d'honnêteté commerciale
Manque d'honnêteté commerciale. Après avoir reçu un colis mal emballé de plusieurs pots de sukrin liquide et que ceux-ci soient arrivés avec le couvercle cassé, renversés dans le fond du carton d'emballage, j'ai joint quelques minutes après réception le service pour expliquer la situation et envoyer des photos.
J'ai eu une réponse de Maria de chez dieetwebshop qui m'a proposé un remboursement des articles cassés ou un un autre geste commercial. N'ayant plus de nouvelle durant des semaines et après relance de ma part, on me redemande des photos que je renvois et depuis plus de nouvelles du site. Je signale que c'est la commerciale qui a proposé un remboursement ou geste commercial et non pas moi mais que cela n'a jamais été fait et plus aucune nouvelle de Maria.
Je suis une très fidèle cliente du site que j ai conseillé à de nombreuses personnes et je fais souvent de gros achats.
Depuis cette mésaventure, d'une part des pots mals emballés, cassés, ensuite une proposition de geste commercial jamais honoré, je n'achète plus chez dieetwebshop. Ce que je trouve dommage car généralement j'y trouvais tous les aliments dont j'ai besoin. J'estime, que dès lors où le client paye, que le problème et la solution viennent du site marchand, il en va de la crédibilité du site de se tenir à ses promesses.
Snelle levering.
Snelle levering.
Let op bij Voordeel verpakking crackers van 6 stuks slechts 2 mnd houdbaar.Dit is niet zichtbaar bij de koop…..
Producten niet altijd verzorgd verpakt, maar verder tevreden
Al 2 maal een bestelling gedaan bij deze webshop en ik heb al bij al niet al teveel te klagen. Redelijke prijzen. Levering is snel. Producten zijn wel niet altijd verzorgd verpakt. Een aantal doppen lagen los in de doos bij 1 bestelling en 1 van de sauzen lekte. Men vroeg foto's om een verder niet gespecifieerde oplossing aan te bieden, maar ik heb dat maar zozo gelaten, die moeite was het mij ook niet waard. Wel geen klagen over vervaldatums zoals sommigen hier doen. Ik ben een tamelijk tevreden klant.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.