Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej Peter Trier Jeg vil gerne takke dig for et supergodt samarbejde. Jeg synes du har været både meget kompetent, seriøs og serviceminded – vel egentlig bare gennemprofessionel!😊 Desuden hjælper d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft et samarbejde med Misja gennem nogle år efterhånden. Har kun haft positive oplevelser. Altid meget hjælpsom og behagelig. Når vi har haft nogle udfordringer med Forsikringer har han... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

5 store og velfortjente stjerner til Din Forsikringsmægler - Vores forsikringsmægler Nicolai Damgaard har formidlet en væsentlig besparelse på vores forsikringer og tilmed med en bedre dækning. Et... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Din Forsikringsmægler i midtJylland gav os en super professionelt gennemgang af vores virksomheds forsikrings oversigter. Deres fagkyndig/service grundighed gav udslag i, at vi kunne spare penge... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de consultoria de negócios e TI
  2. Agência de seguros

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hos os er du og din virksomhed i fokus. Vi sætter en ære i at give jer den bedste rådgivning om erhvervsforsikringer, og sikre korrekte dækninger til den bedst mulige pris.Din Forsikringsmægler er landsdækkende og mæglerne kender deres nærmiljø. Vi er engageret i vores kunder, og passioneret omkring vores arbejde. Vores kunder er fra mange forskellige brancher og hver kunde behandles individuelt. Vi har fokus på samtlige facetter, som har berøring med virksomhedens forsikringsforhold.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Hej Peter Trier

Hej Peter Trier
Jeg vil gerne takke dig for et supergodt samarbejde. Jeg synes du har været både meget kompetent, seriøs og serviceminded – vel egentlig bare gennemprofessionel!😊 Desuden hjælper det jo også at du er et behageligt menneske at samarbejde med.
Hilsen Michael

17 de dezembro de 2024

Söderberg erhvervsforsikringer

Söderberg har hjulpet os med erhvervsforsikringer til vores kæde. De har skaffet os store besparelser og samtidig afdækket vores behov for samtlige forsikringstyper som vi har behov for. Derudover har de hjulpet os med at leve op til alt med småt bla. levede vi ikke op til cyberforsikringens krav som vi havde forinden Söderberg & Partners belyste dette.

20 de junho de 2024

Resposta da Din Forsikringsmægler ApS

1000 tak for din fine anmeldelse Frank. Godt at der er andre værdier end "hardcore" pris - men også dækninger og fravalg omkring forsikringer. TAK - Dbh. Lars Kortegaard

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi Kan kun fra Bio-Circle side af…

Vi Kan kun fra Bio-Circle side af anbefale at bruge især Kristian Eg da han har fuldt styr på tingene. Samt når vi har en skade håndtere de hele processen. så 5 stjerner herfra

19 de junho de 2024

Resposta da Din Forsikringsmægler ApS

1000 tak for de pæne ord - Kristian Eg får info viderebragt. Dbh. Lars Kortegaard

GOd og professionel hjælp

Altid god, hurtig og professionel hjælp. Får svar på alle mine spørgsmål.

2 de maio de 2024

Resposta da Din Forsikringsmægler ApS

1000 tak for de pæne ord Anita. Jeg har ladet rosen gå videre til Jeres daglige forsikringsmægler Jannick Holten og administrationen - tak igen - det er værdsat. Vh. Lars Kortegaard - Direktør.

Will certainly recommend.

Being a small business, it can be tough keeping up with all the insurance polices so the team is very helpful.

We have been with them for the past two years and alway prompt in helping us find solutions and coordinate any issues that may come up with our insurance providers. Will certainly recommend.

22 de setembro de 2023

Resposta da Din Forsikringsmægler ApS

Humble thanks for the kind words Amjad. In our view, you are a highly valued customer and definitely not a small one in Denmark :-) We appreciate the high quality that your employees continuously assist with - humble thanks for the cooperation, which we hope will be long-lasting. best regards to the team at Din Forsikringsmægler. Lars Kortegaard - Director

Fremragende service

Vores mægler, Martin er intet mindre end fremragende, service i topklasse! Han har sørget for, at vi har nøjagtigt de forsikringer vi behøver og til de mest konkurrencedygtige priser. Din Forsikringsmægler er en essentiel allieret i vores virksomheds drift

5 de setembro de 2023

Resposta da Din Forsikringsmægler ApS

Tusind tak for de pæne ord. De er overbragt til Martin Stokholm som værdsætter det utroligt meget. Vi håber på et godt og langvarigt samarbejde. God vind ønskes I ligeså herfra i fremtiden. Vh. Lars Kortegaard og Martin Stokholm :-)

Sparer penge - tid - bekymringer

Vi har haft Glenn Darlie fra Forsikringsmægler, som forsikringsmægler igennem en årrække og har altid været yderst tilfreds. Forsikringerne er automatisk gennemgået årligt og skader har Glenn taget sig af.
Tak for et godt samarbejdet fra en tidligere kunde, nu venter pensionisttilværelsen.
Susan Meincke

11 de setembro de 2023

Resposta da Din Forsikringsmægler ApS

1000 tak for de pæne ord Susan - jeg overbringer dem til Glenn. du ønskes god vind i fremtiden :-) dbh. Lars Kortegaard, Direktør.

Classificada 1 em 5 estrelas

Den Rene bondefanger oplevelse

Den Rene bondefanger oplevelse.
Soderberg og partner/ din forsikringsmæglet blev anbefalet gennem et netværk. Og gik derfor lidt blå øjet ind i samtalen hvor de garantere at de som minimum kan spare deres egen udgift på over 21000kr om året hjem og meget mere til.
Jeg indvilger i at hvis de spare deres egen udgift hjem og samtidigt gør vores hverdag lettere så værsgo.
Der underskrives en undersøgelses fuldmagt så de kan bevise det. Jeg får ingen kopi for han har travlt.
Og efterfølgende er der ingen besparelses leveret og undersøgelses fuldmagten viser sig at være en bindende aftale. Og de har på intet tidspunkt sparet virksomheden for en krone på forsikring.
Gå langt uden om dem!
Vh. Den bondefangede lille selvstændige.

6 de setembro de 2023

Hej Benjamin
Tak for din anmeldelse
Er det muligt vi kan sætte et mødetidspunkt op?
Din anmeldelse vil jeg naturligvis gerne høre yderligere om og sikre ingen kunder sidder tilbage med den oplevelse. Kun et lille input - vi sparer kunderne penge - det er dog vigtigt at indholdet af forsikringerne også er korrekte.
Jeg håber du vil kontakte mig på tlf 22895099
Vh Lars Kortegaard
Direktør

Effektiv Forsikringsforhandling med Din Forsikringsmægler

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med 'Din Forsikringsmægler' over en længere periode, og jeg kan ikke rose dem nok. 'Din Forsikringsmægler' er ikke selv et forsikringsselskab, men de arbejder på mine vegne for at finde og forhandle forsikringer for mig.

Kundeservice har været enestående fra begyndelsen. De reagerer hurtigt på mine henvendelser og har en dyb forståelse for de udfordringer, der kan opstå. Deres hurtige og effektive løsninger har været en stor hjælp for mig.

De har et bredt netværk og tilbyder en række forsikringsmuligheder, som er omfattende og passer til mine behov. De gør det nemt at navigere i forsikringsverdenen og finde de bedste løsninger for mig.

Når det kommer til priserne, er de meget rimelige. Selvom omkostningerne kan virke høje ved første øjekast, er det en god investering, når man tager hensyn til de betydelige besparelser, jeg har opnået ved at lade dem forhandle mine forsikringer.

Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med 'Din Forsikringsmægler', og jeg fortsætter med at bruge deres tjenester. Deres professionalisme, effektivitet og engagement i at finde de bedste forsikringsløsninger til mig gør dem til en uvurderlig ressource. Jeg giver dem en velfortjent 5-stjernet bedømmelse og anbefaler dem varmt til enhver, der har brug for hjælp til forsikringshåndtering.

30 de junho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer væk.

Hvis jeg kunne havde jeg give - 5 stjerner .

Jeg kontakter forsikringmægler for at høre om de kan hjælpe med et beder forsikring og om der mulighed for at spar nogle penge .
Hun kræver self. 5000. Kr i honorer, og mundtlig blev vi enig om at hun vil sørge for beder priser snarest .
Der er gået mere end 3 måneder uden at høre fra hende eller andet . Jeg kontakter hende og kontakter hendes “chef” kollegaer ( Søren ). for at finde en løsning . I tlf opkaldet med Søren kunne vi hurtigt blev enige om at jeg har ret til at finde et andet sted , da det åbentbart er svært for hende at finde et forsikring .

Helle som er “ min mægler”. Kontakter mig men Inden hun tager kontakt til mig vælger hun self at lave en Faktur på 5.000 + moms. Og har stadigvæk ikke kunne finde en ny forsikring til mig. Jeg fortæller hende på en pæn måde at hun ikke burde tage imod de penge da hun ikke har fundet noget eller sparet noget og min nuværende forsikring .

Jeg har lavet et samtykke om at får min fuldmagt tilbage, hvilke hun nægter at bekræfte .

Total dårlig service og det eneste hun er efter er at tjene penge og intet andet .

Ps. Det tog mig 2 dage at finde en ny forsikring og kom vider . Men nu vil hun self ikke træk samtykke tilbage fra top Danmark indtil jeg betaler en regning som ikke er fortjent .

HOLD JER VÆK, FOR JERES EGEN SKYLD .

24 de abril de 2023

Resposta da Din Forsikringsmægler ApS

Tak for din tilbagemelding - der er klart sket en misforståelse mellem forventninger og det som er sket.
Siden samarbejdets opstart kan vi se der har været bistand ang. genoptagelse af forsikringer - serviceringer omkring fakturering - taget hånd om det tilhørende holding selskab - dialog ang. skader - gennemgang af policer - vi kan se der har været over 100 aktiviteter som formentligt ikke er blevet belyst godt nok for dig - det kan vi kun beklage.
Der er en del mere i mæglerens rolle end "kun" at indkøbe billigt - det har vi ikke fået belyst godt nok - men der er ydet reduktion fra dit forsikringsselskab udover den løbende servicering som er sket. Mæglerens rolle er naturligvis også at udføre et udføre når det er muligt jf. opsigelsesregler - det var og er planlagt men er ikke gennemført da langt størstedelen af dine policer først har forfald pr.1.9.23 - Vi må beklage oplevelsen men stadig erkende der er ydet en del service og oprydning ud fra vores kundearkiv. Du er altid velkommen hvis jeg skal forsøge at bistå - Vh. Lars Kortegaard - Direktør Din Forsikringsmægler tlf. nr. 22 89 50 99

Dygtig og troværdig forsikringsmægler

Vi indgik sidste år et samarbejde med Kristian Eg fra Din forsikringsmægler.
Kristian har fra starten hjulpet os med at få sikret korrekt behovsafdækning via faglighed og ekstrem grundighed og dermed ændret forsikringernes faldgrupper. Ikke mindst sparet os for en hel del penge, både på bedre aftaler og forsikringer der slet ikke var nødvendige til vores behov.
Han har hjulpet os med en skadesag, hvor altid gik som det skulle. Han endte endda med at være i dialog med os i sin ferie, da han ved hvor vigtig og akut en sag kan være.
Vi kan altid få fat på Kristian, også på de skæve tidspunkter af døgnet.
Han er er en yderst dygtig forsikringsmægler og vi føler os meget trykke i hans hænder. Der er ingen dumme spørgsmål og altid tid til en god forklaring, så man føler man er sat ind i tingene.

Din forsikringsmægler kan klart anbefales, men jeg syntes helt bestemt det er det hele værd at spørger efter et samarbejde med Kristian Eg, der er man i de bedste hænder.

Nanna Dahl
Dictum Aps

10 de março de 2023

Resposta da Din Forsikringsmægler ApS

1000 tak for de pæne ord Nanna - Vi er helt enige i Kristian varetager kundernes interesse med stor omhu og ansvarlighed - tak fordi du tog dig tiden. God søndag. Dbh. Lars Kortegaard - Direktør Din Forsikringsmægler ApS - tlf. 22 89 50 99

Claus Hornuff super dygtig

Vi bruger Claus hornuff som mægler fra jer af

Jeg kan siger meget kort
Dygtig
Pålidelig
Hurtig
Kommunikation til ug

Han er super dygtig og hjælpsom og har altid tid til at forklare tingene så de kan forståes

9 de dezembro de 2022

Resposta da Din Forsikringsmægler ApS

Ydmygt tak for de pæne ord - de er videregivet til Claus Hornuff. Tak for samarbejdet i hverdagen. Dbh. Lars Kortegaard. Direktør - Din Forsikringsmægler ApS - En del af Söderberg & Partners

God oplevelse med Lars

Har rettet min anmeldelse efter behagelig snak med Lars Kortegaard, som løste det på en professionel måde.

28 de novembro de 2022

Hej Steffen
Jeg har forsøgt om jeg ud fra din anmeldelse kan “lokalisere” dig
Jeg vil meget gerne høre din oplevelse omend for, at vi og din tidligere mæglere kan gøre os erfaringer.
Vi har generelt ekstremt lav kundeafgang og derfor er det naturligvis endnu vigtigere at lytte, når der er en dårlig kundeoplevelse
Jeg håber at høre fra dig
Vh Lars Kortegaard
Direktør
Tlf 22895099

Classificada 5 em 5 estrelas

Har haft din forsikringsmægler som…

Har haft din forsikringsmægler som partner i 1 år nu, stor ros til dem og måde at håndtere sager på, samt de følger sagerne til dørs. Vi skulle i udbud med vores flåde på over 100 biler, på samme tid som vi skifte forsirkings mægler til dem. Det klaret de til QG. Kan varmt anbefales.
Nicklas Bengtsson Indkøbschef SFT Logistics A/S

22 de setembro de 2022

Resposta da Din Forsikringsmægler ApS

1000 tak for de pæne ord Nicklas. Vi er stolte over I har tilvalgt os og værdsætter samarbejdet i hverdagen. Dbh. Lars Kortegaard og teamet Din Forsikringsmægler ApS

Super god rådgivning

Super god rådgivning. Har haft møde med Benjamin, og fik gennemgået og tilpasset vores forsikringer, så vi kun er forsikret mod det vi reelt har behov for. Kan varmt anbefale Din Forsikringsmægler. 👍

1 de setembro de 2022

Resposta da Din Forsikringsmægler ApS

1000 tak for din tilkendegivelse Flemming. Det værdsætter vi meget og håber på et godt og langvarigt samarbejde. Vi har viderebragt dine pæne ord om Benjamin. Han var meget glad og tilfreds med samarbejdet ligeså. tak igen. Vh. Lars Kortegaard

Classificada 5 em 5 estrelas

Kristian Eg er guld værd !

Jeg har benyttet mig af Kristian Eg i forbindelse med en update af både mine erhvervsforsikringer og private forsikringer, og jeg har bestemt ikke været skuffet! Kristian har landet mig bedre aftaler på mine eksisterende forsikringer og skaffet mig nye - og mere dækkende - til bedre priser.
Nemt, hurtigt og overskueligt. De bedste penge du nogensinde kommer til at bruge på en forsikringsmægler.
Skulle du være i tvivl: mine varmeste anbefalinger.

Søren Bisgaard
Advokat og indehaver.

29 de março de 2022

Resposta da Din Forsikringsmægler ApS

Tak for de pæne ord Søren. Vi er glade for, at Kristian får skabt god værdi på Fyn :-) Vi håber på et godt og langvarigt samarbejde og kan se Kristian har været grundig :-) dbh. Lars Kortegaard. Direktør Din Forsikringsmægler ApS

Super samarbejde med Mikkel Vesti Kristiansen og Din Forsikringsmægler

Tak til Mikkel og Din Forsinkringsmægler for et super samarbejde. Vi fik en større besparelse og en bedre dækning !
Vi kan varmt anbefale Mikkel med hans tydelige forklaringer og hans effektivitet.

Jens

1 de fevereiro de 2022

Resposta da Din Forsikringsmægler ApS

Hej Jens - tusind tak for de pæne ord. Mikkel gør en stor indsats overfor alle hans kunder. Er grundig og ansvarlig overfor de aftaler der laves samt opfølgning overfor selskaberne. Tusind tak fordi du tog dig tid - jeg bringer de pæne ord videre til Mikkel. Dbh. Lars Kortegaard, Direktør Din Forsikringsmægler.

Classificada 5 em 5 estrelas

Din ForsikringsMægler er superskarpe…

Din ForsikringsMægler er superskarpe til at forstå virksomhedsprofilen og løbende komme med optimeringsforslag. Rådgivning af høj kvalitet, baseret på en platform af individer der tydeligt brænder for det de laver.
Har brugt dem gennem flere år, og har på intet tidspunkt haft noget negativt at påpege.

25 de novembro de 2021

Resposta da Din Forsikringsmægler ApS

Tak for de pæne ord Daniel. Vi værdsætter samarbejdet utroligt meget og tak for Jeres altid store kvalitet der gør vores arbejde lettere og navigere i. Vh. Lars Kortegaard

knivskarp forsikringsbandit

Tak for samarbejdet Peter Trier Rasmussen, det har været en udsøgt fornøjelse at samarbejde med en knivskarp forsikringsbandit som dig, og de rare mønter der er sparet, er heller ikke så tosset.

31 de agosto de 2021

Resposta da Din Forsikringsmægler ApS

Dejligt I to har fundet melodien Henrik. Vi sætter pris på din anmeldelse og er glade for Peter har leveret efter aftale og forventning
Vi håber på et langt og godt samarbejde
Dbh. Lars Kortegaard. Direktør Din Forsikringsmægler ApS

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais