Dinsolbrille Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering til min adresse. Super. Rigtig gode briller. Super. Nemt at bestille. Super. Kunne nu godt bruge lidt flere modeller med læsefelt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Købt -1 Nærsynet sport nat og solbrille Anvender dem begge som skydebriller til flugtskydning. Det er den vildeste visuelle oplevelse, de tydeliggører lerduen i henholdsvis sol mørkt glas og overskye... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte et par læsebriller ved DinSolbrille ved Black Friday sidst i november. Ordren blev ekspederet hurtigt og pakken blev leveret af DAO på adressen efter blot 2 dage. DinSolbrille har et godt... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode briller til en ufattelig lav pris. Hurtig levering. Intet bøvl. Kan trygt anbefale dette firma..sender denne meddelelse mange (10) måneder efter købet fordi jeg fremdeles er super tilfreds.

Informações sobre a empresa

1. Loja de óculos de sol

Escrito pela empresa

Stort udvalg i lavpris solbriller og brille-produkter. Briller og solbriller med og uden styrke, til hende og ham. Kvalitet til lavpris. Lynhurtig levering. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage! Wayfarer, Aviator, retro, store solbriller m.fl.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 52% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

202 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

De ville ikke sidde på brillen

De ville ikke sidde på brillen, gled hele tiden sf

3 de dezembro de 2025

Hej John,

Tak for din anmeldelse. Det er vi kede af at høre – det er selvfølgelig ikke meningen, at de skal glide og ikke sidde ordentligt på brillen. Pasformen kan variere afhængigt af brillens stel, og vi vil meget gerne hjælpe dig videre.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på support@dinsolbrille.dk, så finder vi en løsning for dig – fx rådgivning, ombytning eller refundering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være. Meget fair pris for brillerne, som har den styrke de skal. De havde ikke fået sendt alle mine vare med, men de svarede dagen efter på min henvendelse og eftersendte den manglende ting med det samme. Så god og venlig service. Ikke sidste gang jeg køber derfra.

15 de novembro de 2025

Rigtig gode

De virker som de lover i reklamen

1 de dezembro de 2025

Hej Jørgen,

Mange tak for din positive anmeldelse. Det er skønt at høre, at du er tilfreds med dine nye briller, og at de virker som lovet. Din feedback betyder meget for os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og varen svarer til…

Hurtig levering og varen svarer til forvebtningen

1 de dezembro de 2025

Hej Anette,

Tak fordi du valgte os. Vi er glade for at høre, at du fik hurtig levering, og at varen lever op til dine forventninger. Vi sætter pris på din støtte.

Kom lyn hurtigt .

Kom lyn hurtigt .

Hej Lissen,

Mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder os at høre, at din ordre kom lynhurtigt. Vi sætter pris på din feedback.

Glade modtagere,bruges dagligt.

Hej,

Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at modtagerne er glade for produktet, og at det bliver brugt dagligt. Din feedback betyder meget for os.

Hurtig og god service

Hurtig og god service

29 de novembro de 2025

Hej Lissie,

Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og god service hos os. Vi sætter pris på din feedback.

Hej Birgithe,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at leveringen var hurtig, og at du er tilfreds. Vi værdsætter din feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

hurtig levering og fine briller

hurtig levering og fine briller, vi er meget tilfredse

Hej Vera,

Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at brillerne er fine. Det betyder meget for os, at I er meget tilfredse.

Classificada 2 em 5 estrelas

De solbriller jeg modtog

De solbriller jeg modtog, var virkelig noget skrammel. Til prisen var de virkelig ringe, det stiveste plastic, fuldstændig som dem, man somme tider kan få til omkring 20kr i en discountbutik, så virkelig skuffende at de er så ringe...

28 de novembro de 2025

Hej Josephine,

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med solbrillerne og oplever, at kvaliteten ikke lever op til forventningerne. Det er naturligvis ikke meningen. Vi tilbyder modeller i forskellige prisklasser, men uanset pris skal vores produkter leve op til vores standarder.

Kontakt venligst vores kundeservice med dit ordrenummer på support@dinsolbrille.dk, så vi kan finde en løsning – for eksempel ombytning til et andet par eller en refundering. Vi vil meget gerne rette op på din oplevelse.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kvalitet

Dårlig glas kvalitet.

Hej Emina,

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med kvaliteten af brillerne. Det skal naturligvis ikke være sådan. Kontakt venligst vores kundeservice med dit ordrenummer på support@dinsolbrille.dk, så vi kan finde en løsning – eksempelvis ombytning til et andet par eller refundering. Vi ønsker at sikre, at du får en god oplevelse.

Classificada 2 em 5 estrelas

⭐️⭐️🙁🙁

Lever desværre ikke op til forventningerne, brillen fjerner kun ganske lidt refleksion fra andre lygter og billygter. Eneste positive er at de er flotte, men det er jo ikke helt nok når de blev købt til det formål at andre bilister blænder.

27 de novembro de 2025

Hej Lene,

Tak for din anmeldelse, selvom det er kedeligt at høre, at brillerne ikke levede op til dine forventninger og at de ikke fjerner nok refleksion fra lygter. Det skal de naturligvis. Vi vil meget gerne finde en løsning, så du kan blive tilfreds. Kontakt venligst vores kundeservice med dit ordrenummer på support@dinsolbrille.dk, så vi kan rådgive om andre modeller eller ombytte/refundere efter behov.

Vi sætter pris på din feedback og håber at kunne give dig en bedre oplevelse.

DinSolbrille

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais