Probeer nu een jaar ongeveer om van deze gasten af te komen. Bevestiging gehad van de opzegging. Blijven maar dooretteren. Zag vandaag dat men weer 9 euro hadden geïncasseerd. Gestorneerd natuurlijk.... Ver mais
Deze mensen maken misbruik van de oude mensen en liegen! Ondanks een belofte aan de telefoon vorig jaar om het abonnement te beëindigen, kwam er dit jaar weer een rekening. Vorig jaar aangegeven dat e... Ver mais
Het afgelopen jaar heb ik helaas nogal wat computerproblemen gehad. Steeds kon ik een beroep doen op de medewerkers van Direct PC. Elk probleem wisten ze vanuit Zwolle op te lossen. Daarvoor konden... Ver mais
Net via de telefoon contact gehad met Direct PC, zij hebben mij bevestigd dat de overeenkomst die wij beiden hebben aangegaan is beëindigd. Dus tot volle tevredenheid opgelost, e.e.a. zou schriftelijk... Ver mais
Branderweg 1D, 8042PD, Zwolle, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Zeer vlotte, adequate hulp met resultaat.
Bovendien zeer vriendelijk.
Alle hulp die wij nodig hebben, wordt door DirectPC
naar alle tevredenheid geboden. Er wordt duidelijke uitleg gegeven, wat er allemaal gaat gebeuren. Ook is je privacy geborgen bij hen.
Een aanrader bij Uw PC problemen.
De hulp, dienstverlening, kennis, en dat de ict'er alle tijd voor je neemt vind ik uitstekend, ik blijf voor altijd bij direct pc, een uitstekend organisatie
ik had problemen met m'n PC gebeld en vlot geholpen en nu werkt het weer
helemaal geweldig ben erg blij met directpc.
het abonnement zal altijd blijven
heerlijk als er hulp komt wanneer je er zelf niet meer uitkomt. We zijn er erg blij mee.
Ik kan heel kort zijn, ik ben fantastisch geholpen. ik kan weer verder.
Geweldig snel geholpen! Heel erg blij mee. Ga zo door.
problemen met de weergave van diverse beeldschermen via een dockingstation zijn perfect verholpen en alles werkt nu weer zoals het hoort!
Adequaat en vriendelijke hulp van DirectPC!
Hartstikke zeer tevreden bent, blij dat ik lid ben. Ik verleng mijn contract weer in augustus.
Zeer goed en vriendelijke geholpen veel waardering voor de medewerker Alimasi
Heel goed geholpen en fantastisch gedaan verder veel geduld gehad
We hebben een tijdje geleden bia SAH een 2e hands laptop gekocht en de oude werd opgehaald. De nieuwe lijkt écht een nieuwe. Alles is voor elkaar en keurige service. Bij onze 2e laptop hadden we nog een klein vraagje en dat was in 2 minuten verholpen ( ik kwam er niet uit na uren proberen). We zijn dus blij met jullie!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.