Den allerstørste tak herfra!! Jeg kontaktede Disconetto en onsdag formiddag, da klubbens mixerpult var død. En ny skulle skaffes inden hjemmekamp lørdag. "Jeg skal gøre mit bedste", var svaret hos... Ver mais
A empresa respondeu
Inden jeg købte kunne jeg se der var et par dårlige anmeldelser, købte fredag, leveret mandag - perfekt! Men service viser sig jo først når der er problemer, der manglede nogle dele i kassen (hel... Ver mais
A empresa respondeu
Har søgt desperat efter gummifødder til vores fodskamler fra Stressless, da flere er knækket, og fodskammel vipper. Fandt dem hos Disconetto, de var billige, og deres ekspeditionstid var eminent, best... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk kundeservice og bedste pris for produktet, ifølge Pricerunner.dk Da jeg skulle til udlandet i perioden hvor min vare ville være blevet leveret, ringede jeg til Disconetto for at afta... Ver mais
Dansk webshop og salgsvirksomhed, indenfor lyd og lys til professionelle og private. Vi er nogle garvede branchefolk der gerne hjælper med sammensætning af udstyr til både mindre og større projekter.
Formervangen 17, 2600, Glostrup, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Godt udvalg, (kvalitet)
levering gik fint
vil bruge igen,

Resposta da Disconetto.dk
Indtil videre syntes jeg at det er en god website. Bortset fra, at når man skal til at betale og så når man skal vælge en pakkeshop eller leveringssted så har de en sjov måde at vise det på, fordi man kan nemlig ikke bare skrive adressen ind som man vil have pakken leveret til, men ellers en meget god hjemmeside og er meget overrasket over leveringstiden, venter stadig på min pakke, men jeg har ikke engang ventet en 1 time så vi må håbe at i morgen at den kommer. Meget posetivt rating herfra.

Resposta da Disconetto.dk
Første klasses service og rådgivning og så fik jeg lært, at en bashøjtaler altså hedder en subwoofer

Resposta da Disconetto.dk
Altid hjælpsom med at finde lige det man søger. Ingen problemer med betaling. Kan afhentes ved adressen så man slipper for porto. Kom ud til bilen med min vare med et stort og venligt smil inden jeg nåede til lågen. (bor i Faxe)

Resposta da Disconetto.dk
Supercool GLS. Jeg ser frem til at I sørger for puden, som jeg virkelig har brug for.

Resposta da Disconetto.dk
Skulle bruge helt nyt anlæg og højtalere til vores klub. Fik super hurtig og kompetent service og tilbuddet blev tilpasset til præcis vores ønsker. Kan klart anbefales.

Resposta da Disconetto.dk
Hurtig og venlig service. Billige priser. God opfølgning.

Resposta da Disconetto.dk
Sikrer sig pr. telefon, at leverance kan afleveres i forbindelse med både Corona-nedlukning og jul. Fornem service!!!

Hurtig levering - Alt fint - kan anbefales

Resposta da Disconetto.dk
Super service i telefonsupport. Hurtig levering

Resposta da Disconetto.dk
Jeg har modtaget meget fin tlf support til et produkt købt hos dem, og har iøvrigt altid kun haft positive oplevelser

Resposta da Disconetto.dk
Havde bestilt et produkt, som viste sig at være udsolgt. Blev kontaktet og fik foreslået en løsning. Et andet produktet jeg havde bestilt til det første fik jeg besked på ikke passede, så fik annulleret den del af ordren.
Er stærkt tilfreds med måden man håndterer det på, og den service jeg oplever. Vil helt sikkert handle her igen, og kan kun anbefale stedet.

Resposta da Disconetto.dk
Gode produkter til billige priser, dog skal man forvente at det tager en uges tid før de ankommer..

Resposta da Disconetto.dk
Fantastisk service, super gode priser og hurtig levering. Kan kun anbefale Disconetto.dk til andre. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos Disconetto.dk.

Resposta da Disconetto.dk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.