DJI Store Danmark Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Hvis man betaler 3000 kr for en drone, så burde man måske lige smide et par klistermærker med "Skrøbelig" på forsendelsen. Så ville der måske være en chance for, at kassen ikke ankommer og ligner... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering Hurtig levering, og generel god service fra butikken. Min kone købte en Osmo Mobile 7P, og havde en god oplevelse i butikken. Personligt bestilte jeg fra webshoppen et sæt Mic Mini +... Ver mais

A empresa respondeu

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte en DJI Gimbal- Hvorefter der gik 6 dage hvor jeg intet hørte- på dag 6 modtager jeg en mail om at produktet jeg havde bestilt slet ikke var på lager. Æv- Havde glædet mig hammer meget!... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de dispositivos electrónicos

Escrito pela empresa

DJI Store Danmark er din ultimative destination for alle dine drone- og fotograferingsbehov! Med et bredt udvalg af DJI-produkter, fra high-end droner til stabilisatorer og tilbehør, er vi dedikerede til at tilbyde vores kunder den højeste kvalitet og innovation inden for luftfotograferingsteknologi. Vores passion for at skubbe grænserne for, hvad der er muligt, sikrer, at du altid vil finde de nyeste og mest avancerede produkter i vores butik. Hos DJI Store Danmark vægter vi personlig service og kundetilfredshed højt. Vores team af eksperter er altid klar til at vejlede dig, så du kan træffe det bedste valg til dine behov. Uanset om du er professionel fotograf eller en entusiastisk hobbyist, stræber vi efter at give dig en ekstraordinær købsoplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores voksende fællesskab. Del din oplevelse med os på Trustpilot og hjælp os med at fortsætte med at forbedre og levere den service og de produkter, du elsker. Besøg DJI Store Danmark i dag og tag det første skridt mod at løfte dine fotograferingsprojekter til nye højder!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Har aldrig oplevet så god en service i…

Har aldrig oplevet så god en service i en butik før. Købte d. 18 januar en Dji mini 4 pro.
Der blev forklaret demonstreret og vejledt om alt jeg ønskede svar på. Ekspedienten gav sig god tid og jeg følte mig så godt behandlet af ham.
Butikken kan varmt anbefales til alle, der måske som jeg køber sin første drone. Super god betjening. Kunne jeg give dem flere stjerner gjorde jeg gerne det.
Tusind tak for en fantastisk oplevelse.

18 de janeiro de 2025

Resposta da DJI Store Danmark

Hej Michael! Tusind tak for at dele dine tanker, det betyder meget for os at høre du har haft en god oplevelse i vores forretning, det var en fornøjelse at have dig forbi og du er mere end velkommen i fremtiden!

Classificada 2 em 5 estrelas

Flinke i support super sløv lager

Lyder flinke i supporten, lover gule og grønne skove. Men der sker ikke super meget. Har ventet 3 uger på en refundering og først nu 20 dage efter de har modtaget min pakke på deres lager. Der får jeg en besked om nu starter min refundering. Sløv lager

8 de janeiro de 2025

Resposta da DJI Store Danmark

Hej Mathias, vi beklager meget den langtrukne process, vi havde en travlere højtid end forventet og vi vil bruge det som materiale til at gøre det bedre i fremtiden.
Bedste Hilsner/

Classificada 3 em 5 estrelas

Mangler lidt på service fronten

Produktet er fantastisk - Service en anden snak...

Jeg bestilte en drone til min ene virksomhed, men ønskede den leveret til en anden af mine virksomheders adresse. Desværre kommer jeg til at forveksle de to under ordren, og det bliver jeg først bevidst om da jeg modtager ordrebekræftelsen på mail kort efter.

Jeg ringer med det samme til DJI Store Danmark for at sikre at de kan bytte om på adresserne, så den bliver hhv. sendt og faktureret korrekt. De oplyser pr. telefon at jeg skal sende en mail ang fejlen.

Jeg sender mailen blot 6 minutter efter at jeg har modtaget ordrebekræftelsen, og afventer et svar.

Da jeg ikke får svar samme dag, modtager jeg en forsendelsesadvisering inden, og hvor dronen sendes til forkert adresse og faktureres til forkert adresse.

Jeg modtager svar fra kundeservice at de ikke kan ændre det, da den er afsendt. Da jeg jo selv driver virksomhed, spørger jeg om de ikke bare kan kreditere fakturaen, og gensende den med korrekt fakturamodtager. Men jeg får af vide at jeg skal sende dronen retur eller møde op i deres butik og indlevere den. Hvorfor? Jo så de kan tage den retur (kreditere den) og så kan jeg købe den igen. Altså jeg skal betale fragt, de skal betale fragt, elller jeg skal køre en time hver vej, for at de gør præcis det samme, som de kan gøre på 5 minutter uden at jeg er nødsaget til fysisk at foretage mig noget.

Jeg beder dem om at vurdere en gang mere om ikke de kan fikse det uden at jeg skal møde op eller sende dronen retur. Det afventer jeg stadig svar på.

En lidt ærgerlig start på mit kundeforhold hos DJI Store Danmark. Jeg håber at der er en mere løsningsorienteret medarbejder tilstede næste gang jeg har brug for noget derfra, ellers kommer jeg ikke til at handle yderligere her.

2 de dezembro de 2024

Resposta da DJI Store Danmark

Hej René. vi beklager for det længere forløb og vi har taget denne sag som udgangspunkt til læring for fremtidige situationer for at kunne udvikle os fremad.
Bedste Hilsner/

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundeservice og meget…

Fantastisk kundeservice og meget kompetent vejledning af Mathias fra DJI Store CPH

1 de novembro de 2024

Resposta da DJI Store Danmark

Hej Peter! Godt at høre du havde en positiv oplevelse i butikken! Du er mere end velkommen tilbage hvis der er andet vi kan gøre!

Fed butik

Fed butik med engagerende og virkelig kyndige medarbejdere. Jeg glæder mig til at komme der igen.

29 de novembro de 2024

Resposta da DJI Store Danmark

Hej Lars! Tak for de rosende ord, glad for at høre vores kyndige medarbejdere var gode ved dig! Vi ser frem til at se dig i fremtiden!

Rigtig god service

Jeg har købt et Osmo3pocket kamera, men efter en opdatering kunne jeg ikke forbinde kameraet med min mobiltelefon. Mathias hjalp mig med at ændre appen og indstillingen, så nu virker det hele igen. Stor tak til Mathias, jeg kan trygt anbefale at besøge butikken på Strøget. 👍

8 de novembro de 2024

Resposta da DJI Store Danmark

Hej Bruno, tak for de varmende ord, det var en fornøjelse at have dig forbi og du er mere end velkommen i fremtiden!

Classificada 4 em 5 estrelas

Selv om købet af en DJI RC er at blive…

Selv om købet af en DJI RC er at blive bombet tilbage til stenalderen, når man kommer fra en DJI Smart Controler.

Så er der desværre ikke noget at klage over

6 de novembro de 2024

Resposta da DJI Store Danmark

Hej Ulf, vi håber at den nye RC stadig kan leve op til brugsmålet, og ønsker dig sikker flyvning!

Classificada 5 em 5 estrelas

Verdensklasse Service - tak til Carl!

Jeg skulle købe et kamera til vlogging og var lidt i tvivl om, hvad jeg skulle vælge. I den forbindelse besøgte jeg DJI-butikken på Strøget, hvor jeg blev mødt af en flot butik og opmærksomt, imødekommende personale. Jeg vil især rose Carl for en ekstraordinært god service og rådgivning. Undervejs inddrog han også nogle af sine kollegaer for at sikre, at jeg fik den bedst mulige service, og de var alle ekstremt imødekommende og kompetente. Kæmpe ros til Carl og hele butikken!

2 de setembro de 2024

Resposta da DJI Store Danmark

Hej Mehmet, det glæder os at høre du fik en fed oplevelse i butikken! Vi håber at se dig igen i fremtiden!

Classificada 4 em 5 estrelas

Første gan jeg satte min nye DJI MINI…

Første gan jeg satte min nye DJI MINI PRO 4 i luften fløj jeg den ind i et træ og den smadrede.... med en god service og DJI care kom jeg hurtig til en ny. :)

15 de outubro de 2024

Resposta da DJI Store Danmark

Hej! Tak for de rosende ord om servicen, vi håber næste drone holder sig fra træerne !

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk DJI Neo og stor ros til…

Fantastisk DJI Neo og stor ros til Mathias og de andre entusiastiske medarbejdere i butikken.

9 de setembro de 2024

Resposta da DJI Store Danmark

Hej Stig! Tak for de rosende ord! Vi er glade for Mathias og de andre kunne få hjulpet dig, vi håber at se dig i fremtiden!

Super Service

Fik alletiders købeoplevelse i da jeg købte min Avata 2 fly more combo og senere min DJI remote 3 god service og hurtig ekspedition for afsendelsen af min Remote med GLS (12/8)

1 de agosto de 2024

Resposta da DJI Store Danmark

Hej Niels! Tak for at sætte ord på din oplevelse! Håber du får nydt din nye drone

Classificada 5 em 5 estrelas

Mega god købsoplevelse i butikken på…

Mega god købsoplevelse i butikken på Amagertorv. Har været forbi flere gange og de ansatte er altid enormt hjælpsomme og venlige. Derudover giver de også lov til at prøveflyve dronerne inde i butikken, hvilket jeg ikke har prøvet andre steder.

19 de julho de 2024

Resposta da DJI Store Danmark

Hej Nicolai! Tak for de rejsende ord, vi er glade for du havde en fed oplevelse i vores butik! Du er altid velkommen forbi igen!

God service og god pris

God service og god pris. Bruger kameraet til B-roll til musikvideoer - fungerer godt i lavt lys. Lang batterilevetid i 1080p - hvilket er fint til Youtube.

29 de junho de 2024

Resposta da DJI Store Danmark

Hej Jacob! Tak for rosen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Stor lækker butik med alt til dji…

Stor lækker butik med alt til dji droner. vi kommer helt sikkert igen

29 de maio de 2024

Resposta da DJI Store Danmark

Hej Henrik! Tak for de rosende ord om butikken.

Vi ser frem til at have dig forbi igen!
DJI Store Danmark

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais