Leia as opiniões dos outros
1ste verhuis met een dockx wagen. We hadden dit via de app geboekt. Echter was er een probleem waarbij we de oplossing nog steeds niet weten. Na even de wachttoon te horen bij het nummer 0383***(drukk... Ver mais
J'avais besoin de matériel de déménagement et j'ai trouvé chez Dockx la gamme et les conditionnements qui me convenaient. Ils proposent, par exemple, des rouleaux de plastique bulle en 10 m ou 25 m et... Ver mais
Ik bestel alle materiaal en dozen voor onze verhuis online. Blijkbaar kan het omwille van een grote rol plastic niet verzonden worden, wat ik begrijp, ik ga het dus afhalen in een Dockx punt. Daar mo... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de artigos para mudanças
- Transporte e armazenamento de móveis
- Empresa de mudanças
- Loja de embalagens
Op zoek naar verhuisbenodigdheden? Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een vlotte en veilige verhuizing. Of je nu online bestelt of langsgaat bij een van onze Dockx Service Shops, je kunt morgen al beginnen met inpakken! Bezoek Dockx-boxes.be en start je verhuis zonder zorgen.
Informações de contacto
Terbekehofdreef 10, 2610 , Wilrijk, Bélgica
- 03 827 30 30
- boxes@dockx.be
- www.dockx-boxes.be
Não respondeu a opiniões negativas
Goede service en gemakkelijk te boeken.
Voor een verhuis hebben we online een verhuiswagen en een ladderlift besteld. Deze stond tijdig klaar en de verhuislift lag erin. Deze lag echter los in de laadbak waardoor tijdens het rijden bij het optrekken en afremmen de onderdelen ervan heen en weer schoven in de laadbak. Dat kan beter! Verder kan ik de vriendelijkheid, behulpzaamheid en de correcte afhandeling / facturering alleen maar prijzen.
Als we jullie nodig hebben, komen we zeker terug.
De respons en levering waren zeer goed
De respons en levering waren zeer goed. De dozen minder
Supersnel reserveren
Supersnel reserveren. Leuke actie. Snelle afhandeling na terug brengen sleutel. Je kan altijd binnen in je box.
Scammers
Scammers! They add more to the bill after handing in the van! They don’t respect the contract and after complaining they threatened to bill me more.
Correct en vlote levering.
Geen opening in de dozen om op te…
Geen opening in de dozen om op te pakken.
Wijndozen om legge flessen?te licht om volle er in te gebruiken!
De gelijmde kanten komen los.
Snelle beslissers, effectieve oplossingen.
Er waren wat problemen met de verhuissituatie. O.m. een boompje net voor het verhuisvenster waardoor de lift niet kon opgesteld worden. Maar er werd toch een oplossing gevonden en de verhuis kon doorgaan.
Dat de meeste verhuizers eentalig Frans waren was een minpunt. Maar de chef loste ook dat probleem op.
alles liep vlot
vriendelijke en snelle bediening
Aanbevelingswaardig.
Logische website. Concurrentiële prijzen en fijn personeel achter balie op afhaalpunt Sint-Denijs-Westrem.
Snel en duidelijk.
Het pakket bestelde verhuisdozen en…
Het pakket bestelde verhuisdozen en kleefbanden is goed aangekomen. MAAR, de mee bestelde kleefband vedeler is ververvrongen/geplooid aangekomen en niet bruikbaar. Deze zat tegen de buitenkant van de dozen in het pakket en dus kwetsbaar. ik heb direct meerdere emails gestuurd naar Dockx om dit te melden maar ontving nooit een reactie inzake eventuele vervanging. Spijtig, kijk uit naar rechtzetting !
makkelijke website
makkelijke website, duidelijke omschrijving + snelle levering!
De dozen zijn kwalitatief goed
Klantvriendelijk
Bestelling stond mooi klaar. De man van de balie heeft ook spontaan gevraagd of hij kon helpen om de bestelde dozen in de auto te laden dat was zeer klantvriendelijk.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.