Var fel på en haspelrulle jag köpte och dom var väldigt villiga att hjälpa från början till slut mycket nöjd med rullen jag fick i ersättning. Topp kvalitet på service och tack till Anton den jag... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag har beställt från flera olika hemsidor som säljer fiskeprylar, men jag aldrig varit missnöjd med Dogger. Dem har väldigt bra utbud och det är verkligen kvalite på allt som finns i lager, än så län... Ver mais
Har aldrig varit med om liknande service någon gång tidigare när jag handlat online! Först strulade jag och ändrade mig efter lagd beställning, inga problem att ändra. Sedan har man ringt och informer... Ver mais
Beställde ett spö som tyvärr var trasigt när jag fick det. Skrev omgående till supporten och detta var efter 18:00 och fick svar redan samma kväll =) Fick ett nytt spö skickat till mig som i... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de artigos de pesca
- Fornecedor de acessórios para barcos
- Loja de artigos para desportos ao ar livre
- Loja de roupas de exterior
Välkommen till sportfiskebutiken med mångårig historia - since 1932! Vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment inom sportfiske, outdoor och båttillbehör med centrallager nere i Falkenberg. Du hittar produktinformation, lagersaldon, aktuella kampanjer och annat skoj på vår hemsida, besök dogger.se. Fiske är något för alla, välkommen!
Informações de contacto
Svarvaregatan 5 , 30180, Halmstad, Suécia
- info@dogger.se
- www.dogger.se
Não respondeu a opiniões negativas
Great in email communication
Great in email communication! Thanks
Var fel på en haspelrulle jag köpte och…
mycket nöjd med rullen jag fick i ersättning.
Topp kvalitet på service och tack till Anton den jag pratade med.
Robert Andersson Sollefteå
Otroligt serviceinriktade
Otroligt serviceinriktade! Hatten av för er 👍
Bra priser och utbud på en…
Bra priser och utbud på en välfungerande och lättförståelig hemsida.
Dessutom en kundnöjdhetspolicy som bara den är värd 5 extra stjärnor.
Framtida trogen kund.
Billigt och pålitliga
Black Friday
Beställde 3 drag, en rulle och ett spö
Var lite strul med spöet, men Emil & deras support löste det riktigt bra!
Snabb och effektiv handläggning
Snabb, effektiv och tillmötesgående handläggning av ett reklamations/garantiärende!
Fick snabb och bra hjälp av Anton i…
Fick snabb och bra hjälp av Anton i Chatten.
Har även handlat flera gånger tidigare utan problem!
Lite bättre priser jämfört med andra…
Lite bättre priser jämfört med andra sidor och snabb leverans (2 dagar).
Toppen service rakt igenom
Toppen service rakt igenom
☀️☀️☀️☀️☀️
All kontakt som jag någonsin haft med företaget (oavsett vem som haft just mina ärenden)
Så har jag alltid varit nöjdare än jag trodde mig kunna bli när vi avslutat.
Snabb support
Hade ett problem med ett nytt spö. Fick snabbaste möjligaste hjälp. Dogger löste problemet snyggt och smärtfritt.
Gjorde min helg av fiske!
Under rea hade dom slut på en produkt jag beställde. Efter mail kontakt gjordes en express leverans fredag, fick alla varor lördag lunch tid. En upplevelse man inte kommer att glömma.
Väldigt nöjd
Väldigt nöjd! Fick alla mina saker som jag har beställt, snabb leverans och underbart bra kundservice! Rekommenderar starkt
Bra Support
Beställde ett spö som tyvärr var trasigt när jag fick det.
Fick ett nytt spö skickat till mig som inom ett par dagar och fick även behålla det trasiga spöet
Bra support av Emil på Dogger =)
Alltid bra bemötande och service
Alltid bra bemötande och service
Snabb frakt och bra priser.
Köper hellre på dogger än andra butiker.
Fantastisk kundsupport
Fick en defekt jiggskalle, där weedguard hade lossnat från skallen.
Dogger skickade en ny till mig inom ett par dagar.
Super kundservice!
Reklamation
Fick toppenservice när jag reklamerade min fiskerulle som gav upp alldeles för tidigt och de skickade en ny till mig.
Lång tid
Beställde slutet av förra veckan, snart en vecka sedan . Beställde samtidigt från Olssons fiske. De anlände i går. Började efterlysa paketet då det inte kommit nåt på PostNords app om frakt. De visar dig att det inte packats ännu. Hittar inget nummer att ringa. Bara en chatt. Så jä…la dåligt. Känns oseriöst.
Fick inte hjälp med min reklamation…
Fick inte hjälp med min reklamation riktigt dåligt. Har handlat här för men kommer icke göra det mer.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.