Rødovre. Jeg bestiller via Wolt og ser på deres menukort kort at de har glutenfri - og skriver det i bemærkningen - bliver så ringet op når pizzaen ER lavet - at jeg ikke kan bestille glutenfri på d... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
The service here at Dominos in Roskilde is amazing. The stuff is always smiling, caring and just amazing. The girl who works here has amazing personality and energy! We love it here because of her! A... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kan starte med at sige at Dominos pizzaer rent faktisk er gode - også denne gang. Desværre bliver oplevelsen totalt ødelagt af, at jeg sidder og venter i over 2 timer på min mad uden at få nogen f... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Pizzaria
- Serviço de encomenda de comida online
- Entrega de pizza
Informações de contacto
Dinamarca
- kontakt@dominos.dk
- www.dominos.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Endnu engang forkert pizza
Øv, så er den desværre gal igen.. :(
Jeg har igen, igen modtaget en forkert pizza og en pizza med manglende topping. Jeg er glad for pizzaerne, men der er desværre fejl desværre stort set hver gang jeg bestiller. Det synes jeg er superægerligt - specielt fordi man jo betaler ekstra for topping!! I øvrigt er min gennemsnitlige ventetid på udbringning omkring en time, selvom jeg bor 7 minutter fra butikken på cykel. Øv øv :(

Resposta da Domino's Pizza Danmark
Super søde folk på Amagerbro gade
Super søde folk på Amagerbro gade. Pizza klar til den bestilte tid og pizza'en er jo "bare" Domino's, så man ved hvad man får, pizza alle kan spise uden at væmmes, men som selvfølgelig ikke bliver en gastronomisk oplevelse. Deres 2 for 1 Tuesday er en super deal og hvis man så drikker sig i hegnet om mandagen og står op med gedigne tømmermænd er Pepperoni Deluxe udgaven jo en sand åbenbaring. 😁

I order pizza
I order pizza. They call me and say we not can make your pizza we return you money back and now its one week i still not get my money...

Resposta da Domino's Pizza Danmark
Kørte ind til domino's ved Tarup…
Kørte ind til domino's ved Tarup Centeret for at købe pizza til familien som vi gør hver onsdag, men der var lukket helt og den er åbenbart gået konkurs. Er anden gang jeres kæde lukker ned. En skam for virkelig gode pizza. Men nu det da helt til grin og nu kan de ikke åbne i Odense igen hvis folk skal tage dem seriøst. Endte så med KFC i stedet for. Useriøs resturant kæde.

Her kommer jeg tilbage igen
Her kommer jeg tilbage igen
I Kalundborg er der en medarbejder der bare give det sidste klik, han er super rar og effektiv, han giver sig tid til at hjælpe med bestilling, samt er han en af grundene til at man kommer tilbage til domino
Han hedder Daniel

Pizzaordresystem virkede efter…
Pizzaordresystem virkede efter hensigten og gav mig mulighed for at følge ordreren hele vejen. Pizza er som man forventer det fra Domino's, godkendt.

Bestilte via appen = nemt
Bestilte via appen = nemt
Tiden for afhentning = overholdt
Pizzaen = god (måske en lille smule mere fyld og et eller to minutters bagning oveni for sprødheden)
Så alt i alt godt og tilfredstillende.

Resposta da Domino's Pizza Danmark
Bestilte en pizza på jeres App og får…
Bestilte en pizza på jeres App og får en bekræftelse på at jeg kan komme og hente kl. 19.45og da jeg kommer kl. 19.45 får jeg at vide at den først er færdig om 45 minutter og derfor annullere jeg ordren da jeg kun kørte derned for at hente min bestilling og ikke ville vente 45 minutter

Rodet app
Jeg har lidt svært ved at forstå appen, synes den virker lidt rodet. Men da bestillingen endelig gik i gennem, oplevede jeg at være informeret samt en hurtig og meget venlig service.

Pizzaerne varierer i kvalitet
Nogle gange er pizzaerne OK - andre gange er de simpelthen ikke acceptable.
Måske har det noget at gøre med hvilke medarbejdere der laver pizzaer fra dag til dag.

Bestilte mad til klokken 19:00
Bestilte mad til klokken 19:00
Så bestilte en time før.
Alligevel er min mad 45 minutter forsinket.
Også var vores mad iskold.
Virkeligt dårligt lavet, især når de har haft en hel time til at gøre den klar.
Lige før jeg tror det ville havde været beder at bestille maden til ‘hurtigst mulig’

Resposta da Domino's Pizza Danmark
Værste pizzaer vi nogensinde har smagt
Værste pizzaer vi nogensinde har smagt, vi smed dem ud og kommer aldrig igen.

Only doing 2 for 1's
Byens dårligst men stadigvæk billigste pizza når de kører 2 for 1 pris

Fast and good service
I arrived a few minutes earlier for my pick up and my order was ready in one minute after I arrived which was perfect. Very good pizza and service.

Resposta da Domino's Pizza Danmark
bestille online over færdig til tiden…
bestille online over færdig til tiden maden var ok men den med skinke bare lidt tør pizza Men de andre pizza med oksekød og pepperoni var jo helt fantastisk

Resposta da Domino's Pizza Danmark
Det er alligevel sjovt at sende en mail…
Det er alligevel sjovt at sende en mail om i levede op til mine forventninger. I tog imod min bestilling og mine penge, for derefter at ringe 10 min senere og sige, at I ikke har mere dej og forresten også lukker for altid, så vi kan ikke få noget mad. Men mine penge, dem har i trukket på mit kort.. Jeg er færdig med Domino's!!!

Resposta da Domino's Pizza Danmark
Nu er det anden gang hvor jeg har…
Nu er det anden gang hvor jeg har bestilt hos jer at der er en del af min ordre der ikke er med til at jeg ringer for at høre om hvordan det kan være at noget af mangler igen får jeg bare vide at hun beklager. Og ud over den manglende varer var den ene pizza så tørre stegt at den mindede om knækbrød

Resposta da Domino's Pizza Danmark
Godt tilbud og gode pizzaer
Jeg gjorde brug af deres 2 pizzaer for 1 pris.
Jeg blev ikke skuffet. Pizzaerne var gode og leveringstiden forbavsende hurtigt.
Kommer helt sikkert til at bestille igen :)

Spontan bestilling - hurtig klaret
Vi var ude at handle og opdagede det gode 2 for 1 tilbud og besluttede spontant at tage pizzaer med hjem. Mens vi var i Netto bestilte vi nemt og hentede pizzaer 10 minutter efter. Nemt og lækkert!

Resposta da Domino's Pizza Danmark
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.