Dongfang Roenne Opiniões 33

TrustScore: 2.5 em 5

2,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Maden var rigtig lækker og der var masser at vælge imellem. Personalet var rigtig søde og venlige. Der var masser af glade gæster. Det er et dejligt sted.

Classificada 5 em 5 estrelas

Man føler sig virkelig velkommen af de nye ejere/ personale. Kvaliteten på maden er efter min mening, virkelig lækkert. Det er helt klart et besøg værd. Vi kommer helt sikkert igen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Er lige kommet hjem, efter en så dårlig og uprofessionel oplevelse. Havde inviteret vores forældre med ud og spise. Men hele serveringspersonalet løb rundt med hovedet under armen. De er tydeligt ikke... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

En utrolig dårlig oplevelse.

En utrolig dårlig oplevelse, vi bestiller to forårsruller, vi var to personer, første vender vi tre kvart, så fik vi en forårsruller, så vender vi en halv time så får næste forårsruller,og de smager ikke godt, og de var halv kolde. Det var sidste gang.

6 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Burde slet ikke få en stjerne…

Burde slet ikke få en stjerne overhovedet.
Sushien er helt tør og næsten uspiseligt ligeså med buffeten. Næsten ingen mad og alt lige fra nudler til kylling osv er knast tørt.
Kyllingen i sushien har en meget specielt farve, som ikke ser spiseligt ud.
Udover det, skal man også selv tage af bordet og sætte det op til brugt sevice.
Alt i alt ved jeg slet ikke hvad jeg har betalt for!!!!

25 de julho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Super lækker mad og meget at vælge i…

Super lækker mad og meget at vælge i mellem. Sushi'en var også god.
Personalet smilende og imødekommende.
Det eneneste det trækker ned er isen. Bøtten til is-sken var meget klam. -Den skulle nok ha' været skyllet et par dage før

19 de julho de 2025

Beskidt!

Jeg vil aldrig spise her igen!

Maden var skuffende, stedet var sindsygt beskidt
Og legerummet til børn gav endnu mere kvalme end maden.
Derudover betalte vi 84 kr for 3 glas vand..

2 de junho de 2025

Food poisoning

Hi everyone. I’m absolutely shocked that restaurant hasn’t been shut down yet. Besides the fact that all the food was cold, the restaurant itself was disgustingly dirty. There was trash on the floor. I had sushi and ice cream. The sushi tasted bland and had weird ingredients. And the ice cream had chunks of ice in it. On top of that, the spoon was communal and was sitting in a glass of water, with leftover ice cream floating in it. When I got home in the evening, I felt really bad and ended up getting food poisoning. I’ll never go back to this restaurant. Hope they shut it down.

11 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold nu op en skuffet oplevelse!

Hold nu op en skuffet oplevelse!! Fredag d.28/2-2025: Kommer derned kl 19 og der er max 7 fade med mad og tænker at der nok snart kommer noget mere, men NEJ der bliver ikke fyldt op. Ved sushi standen er der 3 forskellige slags, ved isen er der ÉN slags. Når man spørger personalet om hvorfor der er så lidt og vælge imellem, ser den ene bare uforstående på én og den anden siger at det fordi der var travlt da de åbnede og at der ikke er bemanding nok i køkkenet... 🙄😮‍💨, Jamen okay, men hvorfor må jeg så ikke få noget og vælge imellem?
Kunne hører på de andre gæster at de også undrede sig og fik mærkelige svar da de spurgte.
Der skal virkelig gå lang tid før jeg skal derned igen.
Virkelig skuffende!! 😤😤😤

28 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Brug jeres penge et andet sted!!!!!

Vi havde virkelig glædet os til en dejlig aften ud og spise, men nøj vi fortrød at tage på dong fang....
Vi føler os fuldstændig taget ved røve*, 490 kr for så sølle en omgang..
Vi kom kl 19:00 på en tirsdag og der var stort set tomt i alle fadene og maden var kold, og sushi fadene var HELT tomme..
Maden var dårlig og det er betjeningen også.. Tjeneren stod og kiggede sig selv i spejlet og satte håret det meste af den time vi var der og ellers var han på telefonen og ja ingen tvivl om at de bare gerne ville have resturanten tømt så de kunne komme hjem.. Vi kommer aldrig igen det er helt sikkert!!!!!

11 de fevereiro de 2025

Iskolde lokaler, iskold mad

Iskolde lokaler m, iskold mad, ja altså den mad der nu var…for vi kom kl. 18.00 og der var tomt overalt, soppen var fra for nogle dage siden, sushi bordene var også tomme, en super forlig oplevelse! Hold jer væk!!

22 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg ved ikke hvor jeg skal starte..

Jeg ved ikke hvor jeg skal starte..

Maden var kold, ikke bare lunken, men kold. Ærterne var frosne.
Vi var et selskab på 10 personer, ingen fik friske drikkevarer. Både sodavand og øl, var flade.

Isen var bestemt ikke noget at råbe hurra af.

Der var iskoldt i hele restauranten og hele selskabet sad med overtøj på, men ingen gang det kunne holde os varme.
Det var ikke alle radiatorer der var tændte. Vi spurgte om varmepumpen kunne blive tændt, men det kunne den ikke, for den var i stykker.

Vi sad alt for længe og ventede på at blive betjent, vi troede at de havde glemt os.

Toiletterne var ultra kolde og meget uhumske.

En fra selskabet observerede at der blev røget i køkkenet!

Vi bad om at få en reduceret beløbet for denne skuffende oplevelse, men det kunne ikke komme på tale.

Vi kommer aldrig igen!

11 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Maden var kold og er blevet ringe i…

Maden var kold og er blevet ringe i kvaliteten. Is buffeten's is smagte dårligt og det vides ikke hvad det var. Der lignede at det havde været optøet og frosset igen.
Legeområdet var meget beskidt og væggene og vinduerne i restauranten havde mørke pletter der ligner skimmelsvamp.
Det plejede at være et godt famlilliested med god buffetmad, men det er det ikke længere.

26 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Føler man får stjålet sine penge

Fy for den en ringe oplevelse det var at invitere min kæreste med ud at spise.
Fadene var halv tomme og halv kolde, deres indbagte ting, ja de var da i hvert fald indbagt.
Sushi’en var bestemt heller ikke noget at råbe højt om, virkelig dårligt lavet, faldt fra hinanden bare man kiggede på det.
Ville man have fyldt sushi op kom der kun 1 slags ud.
Ud over det kunne vi heller ikke få et sugerør, det havde de ikke - lidt sørgeligt af en famile restaurant.
Og selvom tingende ikke er i orden, kan man ikke mærke det på prisen, ja dine penge vil de altså godt have og gerne for ingenting.
Efter vores besøg i dag har vi hvert fald besluttet at vi ikke kommer at sætte vores ben der igen.

24 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Øv øv sikke en dårlig oplevelse vi…

Øv øv sikke en dårlig oplevelse vi var 4 voksne 2 børn vi ankom til bestilt bord 19.30 og vidste godt at de snart ville lukke men der var halvtomme fade maden var kold og så halv kedeligt ud spurgte efter anden is end pistacie men det kunne de ikke fremskaffe da de skulle ha til dagen efter dårlig service spurgte om vi så ku komme og spise is i morgen men nej det ku man ikke fortalte dem at de skulle huske at den sidst kunde er lige så god som den første

5 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har i dag været på Dong Fang det var…

Vi har i dag været på Dong Fang det var en rigtig god oplevelse med lækker mad. Der blev hurtigt fyldt op igen når der var ved at være tomt vi var godt tilfredse med mad. Isbar var fyldt godt op med flere forskellige slags is

31 de julho de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais