Donrox Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Er wordt meegedacht! De service is ook top! Oorspronkelijk een reserveset voor de A922 besteld met opbergbox. Ik kreeg netjes een mail dat zij ook een langere luchtslang met klemkoppeling konden leve... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Eentje van de eerste generaties denk ik en heeft een tijdje redelijk gewerkt. Ontzettend traag en luid en knoeien met de slangetjes. Maar beter dan de gemiddelde goedkope hand-fietspomp. Batter... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Aantal jaren geleden een donrox pomp gekocht. Eindelijk hoef ik niet meer de banden van de fietsen van de kinderen op te pompen! Maar ook de voetballen zijn nu top hard. Tijdens de verhuizing mijn nip... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hadden blijkbaar een maandagochtend-exemplaar gekregen, want het eerste gebruik was nou niet bepaald succesvol te noemen. Donrox gebeld, en tot onze vreugde werd het exemplaar op een soepele manie... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de dispositivos electrónicos
  2. Loja de acessórios para bicicletas
  3. Loja de acessórios para automóveis
  4. Loja de acessórios e equipamento para motos

Donrox B.V. is gevestigd in Nederland als gespecialiseerd leverancier van draagbare compressors en elektrische luchtpompen. Ons assortiment bestaat uit diverse luchtcompressors en elektrische luchtpompen die het gemak van de mens dienen. De elektrische pompen bezitten de laatste technologische ontwikkelingen en vervangen traditionele handpompen en zijn een draagbaar en compact alternatief voor de zware grote compressors. Of het nu het oppompen van banden, ballen, opblaasbaar speelgoed of vergelijkbare opblaasbare voorwerpen betreft, met de krachtige Donrox pompen is het snel geregeld.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

553 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

26 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Goede service.

Iets meer dan een jaar terug de Donrox Ride F511 gekocht met verleng slang.
Erg blij mee is goed en maakt geen schrikbarend hard geluid. Helaas schoot hij in de stress en kon ik er niks meer mee. Ook niet met de reset mogelijkheid.
Hier op contact opgenomen met Donrox en ze hebben mij per omgaande een nieuwe toegestuurd. Topservice!

6 de junho de 2023

Donrox F511 stelt zeker niet teleur degelijk apparaat, perfect

Afgelopen vrijdag mijn auto laten keuren. Goedgekeurd, en er werd verteld dat mijn bandenspanning op peil was gebracht. Op mijn boordcomputer was geen band met de zelfde spanning. Vrijdag de Donrox F511 besteld en die kreeg ik een dag later mooi verpakt in huis. Dezelfde dag een mail van Joris van Donrox met uitleg hoe de Donrox F511 werkt, zeer attent! Vandaag maandag dus mijn banden van mijn auto bijgevuld met de Donrox F511, iets wat zeer gemakkelijk ging en de vier banden waren in twee minuten op de juiste bandenspanning gebracht. Toen gekeken op de boordcomputer van de auto en alle vier de banden gaven exact de juiste ingebrachte bandenspanning. Daarbij is de Donrox makkelijk in te stellen, handig in gebruik, mooi degelijk koffertje erbij en het geluid tijdens pompen viel mij echt mee, kortom en achteraf had ik hem eerder moeten kopen, de Donrox F511 is perfect voor de juiste bandenspanning.

5 de junho de 2023

Top Donrox A922

Beste, Ik kan wel vermelden dat mijn aankoop van een Donrox Ride A922, een goede keuze was op jullie aanraden, bij mij is het belangrijk om mijn banden spanning van de wagen bij te houden, ik krijg regelmatig een bericht in de wagen dat mijn banden spanning niet gelijk lopend is en een update moet doen, het toestel brengt de banden spanning op geen tijd op de ingestelde spanning, handig in gebruik.
Nogmaals ik heb al andere Compressor bandenpompen gehad, echt ideaal voor allerlei dingen op te pompen maar een autoband was altijd niet zo simpel, nu met de A922 geen probleem, is klaar en duidelijk te gebruiken voor autoband spanning te geven.

Met vriendelijke groeten,

5 de fevereiro de 2023

Goede service en nazorg

Goede service en nazorg. Vanwege een korte vakantie moest ik de bezorgdatum aanpassen. Dat is prima geregeld. Het pakket was netjes verpakt en de pomp beantwoordt aan de verwachtingen.

4 de maio de 2023

Snelle service

Snelle service, fijne elektrische pomp, maakt wel vrij veel lawaai maar doet het prima. We gebruiken het voor de rolstoel, ik was voorheen afhankelijk van een ander, nu kan ik het zelf doen.

28 de abril de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Goed idee om pompje aan te schaffen!

Pomp besteld om te kijken of het echt handiger zou zijn dan een fietspomp en dat is het zeker! Uiteraard maakt het wat lawaai en is de pomp (F522) niet zo snel als een echte compressor, maar het valt zeker niet tegen. Zo'n klein ding dat krachtig werkt, is altijd prettig. Handig om mee te nemen en er zitten standaard opzetstukken bij incl. tasje. Ik ben blij met de aankoop bij Donrox (prettige persoonlijke service) in plaats van via online winkel zonder service). Handleiding is ook duidelijk en online kun je ook nog filmpjes vinden.

20 de abril de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Super handig en een bedrijf met top service!

Na goede reviews gelezen te hebben over de A922 voor gebruik bij het reizen met een camper heb ik er ook een aangeschaft. In eerste instantie werkte het simpel en prima tot de batterij van de pomp te snel leegliep. Hierover contact gehad met Donrox, tips gekregen m.b.t. opladen. Dat hielp uiteindelijk niet en de pomp opgestuurd. Daarna ontving ik direct een nieuwe exemplaar. Top service!

29 de março de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

De donroxpomp is een heel goed en…

De donroxpomp is een heel goed en handig apparaat. Ik heb er 2 waarvan er eentje jammer genoeg eentje niet naar behoren werkte, maar deze werd vlot en zonder problemen omgeruild voor een nieuw toestel.
Goede producten en goede service een aanrader.

18 de janeiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Prima website met duidelijke informatie…

Prima website met duidelijke informatie om de juiste keuze te maken. Daarnaast informatieve extra informatie nagezonden gekregen. Over mijn aankoop van de Donrox A922 ben ik zeer tevreden. Alles functioneert zoals op de site wordt weergegeven. Bijzonder handig indien je nogal eens wisselt van snelheid en belading in je auto. Geen gedoe meer bij een benzinepomp.

6 de janeiro de 2023

Review na eerste gebruik

Review na eerste gebruik om autobanden op spanning te brengen/controleren. Doet-ie prima. Duurt wat langer dan met een reguliere compressor, maar dat is geen probleem. Is gebruiksvriendelijk en voelt solide aan.

30 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

1 zelf besteld maar ook 1 voor kerst…

1 zelf besteld maar ook 1 voor kerst gekregen. Zonder probleem 1 geannuleerd en m'n geld snel terug gekregen. Topservice dus.
2 voetballen en een skippybal zonder problemen opgepompt, aan m'n fietsbanden ben ik nog niet toegekomen.
Prima apparaat met duidelijke handleiding + video's op YouTube.
Deze gaat standaard mee op fietstochten.

20 de dezembro de 2022