Er wordt meegedacht! De service is ook top! Oorspronkelijk een reserveset voor de A922 besteld met opbergbox. Ik kreeg netjes een mail dat zij ook een langere luchtslang met klemkoppeling konden leve... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Eentje van de eerste generaties denk ik en heeft een tijdje redelijk gewerkt. Ontzettend traag en luid en knoeien met de slangetjes. Maar beter dan de gemiddelde goedkope hand-fietspomp. Batter... Ver mais
Aantal jaren geleden een donrox pomp gekocht. Eindelijk hoef ik niet meer de banden van de fietsen van de kinderen op te pompen! Maar ook de voetballen zijn nu top hard. Tijdens de verhuizing mijn nip... Ver mais
Wij hadden blijkbaar een maandagochtend-exemplaar gekregen, want het eerste gebruik was nou niet bepaald succesvol te noemen. Donrox gebeld, en tot onze vreugde werd het exemplaar op een soepele manie... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de dispositivos electrónicos
- Loja de acessórios para bicicletas
- Loja de acessórios para automóveis
- Loja de acessórios e equipamento para motos
Donrox B.V. is gevestigd in Nederland als gespecialiseerd leverancier van draagbare compressors en elektrische luchtpompen. Ons assortiment bestaat uit diverse luchtcompressors en elektrische luchtpompen die het gemak van de mens dienen. De elektrische pompen bezitten de laatste technologische ontwikkelingen en vervangen traditionele handpompen en zijn een draagbaar en compact alternatief voor de zware grote compressors. Of het nu het oppompen van banden, ballen, opblaasbaar speelgoed of vergelijkbare opblaasbare voorwerpen betreft, met de krachtige Donrox pompen is het snel geregeld.
Informações de contacto
Beekstraat 54, 6001 GJ, Weert, Holanda
- 0492-727727
- info@donrox.com
- www.donrox.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Goede service.
Iets meer dan een jaar terug de Donrox Ride F511 gekocht met verleng slang.
Erg blij mee is goed en maakt geen schrikbarend hard geluid. Helaas schoot hij in de stress en kon ik er niks meer mee. Ook niet met de reset mogelijkheid.
Hier op contact opgenomen met Donrox en ze hebben mij per omgaande een nieuwe toegestuurd. Topservice!
Donrox F511 stelt zeker niet teleur degelijk apparaat, perfect
Afgelopen vrijdag mijn auto laten keuren. Goedgekeurd, en er werd verteld dat mijn bandenspanning op peil was gebracht. Op mijn boordcomputer was geen band met de zelfde spanning. Vrijdag de Donrox F511 besteld en die kreeg ik een dag later mooi verpakt in huis. Dezelfde dag een mail van Joris van Donrox met uitleg hoe de Donrox F511 werkt, zeer attent! Vandaag maandag dus mijn banden van mijn auto bijgevuld met de Donrox F511, iets wat zeer gemakkelijk ging en de vier banden waren in twee minuten op de juiste bandenspanning gebracht. Toen gekeken op de boordcomputer van de auto en alle vier de banden gaven exact de juiste ingebrachte bandenspanning. Daarbij is de Donrox makkelijk in te stellen, handig in gebruik, mooi degelijk koffertje erbij en het geluid tijdens pompen viel mij echt mee, kortom en achteraf had ik hem eerder moeten kopen, de Donrox F511 is perfect voor de juiste bandenspanning.
Top Donrox A922
Beste, Ik kan wel vermelden dat mijn aankoop van een Donrox Ride A922, een goede keuze was op jullie aanraden, bij mij is het belangrijk om mijn banden spanning van de wagen bij te houden, ik krijg regelmatig een bericht in de wagen dat mijn banden spanning niet gelijk lopend is en een update moet doen, het toestel brengt de banden spanning op geen tijd op de ingestelde spanning, handig in gebruik.
Nogmaals ik heb al andere Compressor bandenpompen gehad, echt ideaal voor allerlei dingen op te pompen maar een autoband was altijd niet zo simpel, nu met de A922 geen probleem, is klaar en duidelijk te gebruiken voor autoband spanning te geven.
Met vriendelijke groeten,
Goede service en nazorg
Goede service en nazorg. Vanwege een korte vakantie moest ik de bezorgdatum aanpassen. Dat is prima geregeld. Het pakket was netjes verpakt en de pomp beantwoordt aan de verwachtingen.
Snelle service
Snelle service, fijne elektrische pomp, maakt wel vrij veel lawaai maar doet het prima. We gebruiken het voor de rolstoel, ik was voorheen afhankelijk van een ander, nu kan ik het zelf doen.
Snelle levering, super goede uitleg, fijn apparaat! Zeer tevreden !!!
Goed idee om pompje aan te schaffen!
Pomp besteld om te kijken of het echt handiger zou zijn dan een fietspomp en dat is het zeker! Uiteraard maakt het wat lawaai en is de pomp (F522) niet zo snel als een echte compressor, maar het valt zeker niet tegen. Zo'n klein ding dat krachtig werkt, is altijd prettig. Handig om mee te nemen en er zitten standaard opzetstukken bij incl. tasje. Ik ben blij met de aankoop bij Donrox (prettige persoonlijke service) in plaats van via online winkel zonder service). Handleiding is ook duidelijk en online kun je ook nog filmpjes vinden.
Bestelde luchtpomp snel ontvangen evenals antwoord op een gestelde vraag!
Bij bestelling van een luchtpomp 'Voor 23.00u besteld, dezelfde dak nog verzonden' echt waargemaakt, de pomp ontving ik de volgende dag!
Een nog gestelde vraag werd eveneens snel- en inhoudelijk beantwoord.
Kortom, een compliment, dit bedrijf wil ik iedereen aanraden!!
Super handig en een bedrijf met top service!
Na goede reviews gelezen te hebben over de A922 voor gebruik bij het reizen met een camper heb ik er ook een aangeschaft. In eerste instantie werkte het simpel en prima tot de batterij van de pomp te snel leegliep. Hierover contact gehad met Donrox, tips gekregen m.b.t. opladen. Dat hielp uiteindelijk niet en de pomp opgestuurd. Daarna ontving ik direct een nieuwe exemplaar. Top service!
De donroxpomp is een heel goed en…
De donroxpomp is een heel goed en handig apparaat. Ik heb er 2 waarvan er eentje jammer genoeg eentje niet naar behoren werkte, maar deze werd vlot en zonder problemen omgeruild voor een nieuw toestel.
Goede producten en goede service een aanrader.
Wij hebben zeer goede ervaring met dit…
Wij hebben zeer goede ervaring met dit bedrijf. Snelle en duidelijk communicatie, ons probleem uitstekend opgelost.
Prima website met duidelijke informatie…
Prima website met duidelijke informatie om de juiste keuze te maken. Daarnaast informatieve extra informatie nagezonden gekregen. Over mijn aankoop van de Donrox A922 ben ik zeer tevreden. Alles functioneert zoals op de site wordt weergegeven. Bijzonder handig indien je nogal eens wisselt van snelheid en belading in je auto. Geen gedoe meer bij een benzinepomp.
Fantastisch ik ga nooit meer weg
Fantastisch ik ga nooit meer weg
Zonder
De beste aankoop in 25 jaar
Review na eerste gebruik
Review na eerste gebruik om autobanden op spanning te brengen/controleren. Doet-ie prima. Duurt wat langer dan met een reguliere compressor, maar dat is geen probleem. Is gebruiksvriendelijk en voelt solide aan.
1 zelf besteld maar ook 1 voor kerst…
1 zelf besteld maar ook 1 voor kerst gekregen. Zonder probleem 1 geannuleerd en m'n geld snel terug gekregen. Topservice dus.
2 voetballen en een skippybal zonder problemen opgepompt, aan m'n fietsbanden ben ik nog niet toegekomen.
Prima apparaat met duidelijke handleiding + video's op YouTube.
Deze gaat standaard mee op fietstochten.
Zeer tevreden over product.
Eerder al 2 besteld voor onze andere auto’s. Daar goede ervaringen mee. Wederom snel geleverd. Goed verpakt. Duidelijke gebruikshandleiding.
De geleverde mini compressor is echt…
De geleverde mini compressor is echt van een zeer goede kwaliteit. ik heb hem meteen uitgeprobeerd en mijn auto banden waren zeer snel weer op de juiste spanning.
Pomp doet wat die moet doen
Pomp doet wat die moet doen. Stopt lekker automatisch. Maakt wel wat herrie, mar beduidend minder dan mijn grote compressor.
Gewoon geen enkel probleem ondervonden
Gewoon geen enkel probleem ondervonden. Nog weinig gebruikt, veel te koud om te fietsen, maar product ziet er keurig uit, zeker ook met de hulpstukken.
Keurig verstuurd
Keurig verstuurd. Mooi op tijd. Ziet er verder mooi uit. Werkt prima.