Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget fede sneakers jeg købte til min datter, hun elsker dem. Og hvilke søde og nærværende piger i har ansat. Meget god og positiv oplevelser for os begge.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ekstrem hurtig levering, kom allerede dagen efter og bestilte først til middagstid. Super dejligt der er gjort det ekstra for en pæn indpakning. Handler bestemt der igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Classificada 5 em 5 estrelas

Excellent service and price. Thank you! I was able to source the jacket I had previously seen in London stone island that had since been sold out everywhere I tried in the UK. Dr Adams, Via Google had... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

Escrito pela empresa

Dr. Adams er en dansk multibrand fashionbutik og webshop beliggende i Odense. Butikken er grundlagt tilbage i 1994 og er ejet af ægteparret Jacob og Stine Larsen. I dr. Adams har vi noget til de fleste lejligheder, og vi er ikke bange for at udfordre vores kunder med nye og anderledes brands. Udover tøj, har vi et stort udvalg af sko, tasker og smykker. Vi har også en 'living' afdeling, hvor man finder alt inden for skønhedsprodukter, magasiner, sengetøj og parfumer. Vi bestræber os altid på at skabe en god oplevelse for vores kunder - både i butikken og online. With <3 Team Adams.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en fornøjelse at handle her

Altid en fornøjelse at handle her! :)

2 de abril de 2026

Kære Brian,

Tak for alle stjernerne og TAK fordi du tog dig tiden til at sende dem vores vej..

Vi alle ønsker dig et skønt forår!!

Kh. Nee og resten af teamet

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget fede sneakers jeg købte til min…

Meget fede sneakers jeg købte til min datter, hun elsker dem.

1 de abril de 2026

Kære Charlotte,

Tak for fantastisk feedback!! Vi er så glade og stolte over vores kunder, TAK for dig/jer!!
Kh. Team Adams

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik en rigtig god service af…

Fik en rigtig god service af ekspedienten, som troværdigt og med et smil hjalp med den rigtige størrelse i sko, samt hvordan de skulle plejes. Det var nemlig ikke bare lige en str. 44, men mere om den gav sig i læderet mm. For øvrigt altid en butik der er et besøg værd.

28 de março de 2026

Kære Anne,

Vi bliver SÅ glade for at du er tilfreds og vi er SÅ glade for alle stjernerne.. det betyder SÅ meget for os.

Ønsker dig et skønt og dejligt forår..

Kh. Nee//Dr.Adams

Super god oplevelse

Super god oplevelse, gerne igen !!!

2 de abril de 2026

Resposta da dr.Adams

Tak for de 5 stjerner!!!!

Vi alle ønsker dig et skønt og dejligt forår..

Kh. Nee og resten af teamet

Perfekt

Perfekt. Altid super levering.

9 de abril de 2026

Resposta da dr.Adams

Dejligt at du er tilfreds Birte, det er vi SÅ glade for!

Skønt forår til dig...

Kh. Team Adams

Ekstrem hurtig levering

18 de março de 2026

Kære Anitta,

Tak for den flotte anmeldelse!! Nøøj hvor bliver vi glade...

Solen skinner og alt er godt...

Vi alle ønsker dig et dejlig forår,

Kh. Nee //Dr.Adams

Super god oplevelse

Super god oplevelse - perfekt vare og hurtig levering 👍

3 de março de 2026

Resposta da dr.Adams

Kære dig! Tak for stjernerne. Vi bliver så glade over at vores kunder er tilfredse...jubiii! Vi ønsker dig alle et godt forår. Kh. Nee//Team Adams

Classificada 5 em 5 estrelas

Super lækkert tøj og den bedste betjening

Jeg har handlet i Dr. Adams igennem mange år, og jeg er stadig lige vildt med butikken♥️ Får altid en rigtig god service og deres tøj er altid det mest lækre i Odense - sådan er det bare!

9 de fevereiro de 2026

Kære Betina,

Tak for den sødeste anbefaling-det betyder virkeligt meget!! Vi ønsker dig et fantastisk forår. Knus & Kram Team Adams

Fænomenal kundeservice

Købte en Cala Jade taske til min kæreste. DR Adams kundeservice gav gode service og vi fandt en god aftale. Tasken blev sendt afsted et par timer efter

20 de fevereiro de 2026

Kære Frederik,

Tak fordi du tog dig tiden til at skrive samt sende 5 stjerner vores vej. TAK!! kh. Team Adams

Classificada 4 em 5 estrelas

Altid fint udvalg - lille ups på indpakning

Altid fint udvalg, levering inden for lovet tid. Dog synes jeg at levering fra Odense til Østfyn bør gå hurtigere end tre dage. Jeg købte en ret dyr tshirt, som kom dårligt pakket ind, derfor kun fire stjerner. Når man køber et produkt til 2700 forventes det helt klart også at den er forsvarligt pakket ind. Tshirten var nedsat med 50% hvilket hjælper lidt.

6 de fevereiro de 2026

Kære Mads,

Tak for de 4 stjerner, selvom det gjorde lidt ondt at du ikke sendte den sidste stjerne vores vej;).
Vi bestræber os altid på at gøre vores bedste for at købs oplevelsen bliver et hit, så vi er selvfølgelig ærgelige over at du ikke følte at det var heeelt i top.

Til vores forsvar, så kan der altid forekomme lidt længere leveringstid under udsalg, hvilket vi også gør opmærksom på inde på hjemmesiden.

Skal du bruge varen hurtigt, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice, og vi vil sørge for at varen bliver sendt hurtigst muligt.

Ifht. forsendelse, så pakker vi altid tøj ind i silkepapir, og sender afsted, hvordan du ellers havde ønsket det så det var forsvarligt, det ved jeg ikke, men du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice med ændringer, så vi hele tiden kan blive bedre i dine/kundernes øjne.

Teamet ønsker dig et fantastisk forår!! Kh. Nee//Team Adams

Det gik upåklageligt

Det gik upåklageligt. Hurtig levering og godt pakket ind. Fint lille personlig kort vedlagt, det er altid lækkert.

28 de janeiro de 2026

Resposta da dr.Adams

YAY!!! Ved du hvad der er lækkert??!! kunder som dig der sender 5 stjerner!! Tak, kh. Nee//Team Adams

Fremragende oplevelse!

Fremragende oplevelse!
Jeg købte online og fik varen sendt med et lille kort underskrevet personligt af en medarbejder - En lille ting men der er dem, der gør det og så er der dem, der lader være.
Ydermere skulle min varer byttes og der var bare en smooth proces 🙌
En fornøjelse hele vejen igennem.

16 de janeiro de 2026

Kære Jesper,

Sikke en skøn anmeldelse at møde ind til på en kold onsdag morgen!! Hele teamet er helt oppe at ringe! Vi er så taknemmelige over at i kunder sætter pris på vores håndskrevet kort, og alle de små detaljer vi gør os umage med for at købs oplevelsen ska blive god. Tak for kunder som dig! kh. Nee og resten af team Adams

Supergod oplevelse

Købte en frakke hos Dr Adams, men var lidt usikker på om den ville blive leveret inden jeg skulle bruge den. Ringede derfor til butikken, hvor de forsikrede mig om, at de ville sende frakken samme dag. En halv time efter at jeg havde afgivet min ordre fik jeg beskad om at frakken var sendt, hvorefter den ankom næste dag. I øvrigt har de en superlækker sortiment så Dr Adams vil blive mit første valg når jeg næste gang skal shoppe tøj. Tak og 5 store stjerner fra mig.

22 de janeiro de 2026

Kære Stine,

Tak for din fine anmeldelse!! Vi vil så gerne gøre vores arbejde godt, og gerne yde ekstra god service, så det er fedt at du kontakter os, så vi kan hjælpe dig i den givne situation.

Håber at du er glad for frakken. Vi ses.
Kh. Nee og resten af teamet.

Classificada 5 em 5 estrelas

En skøn butik med moderne tøj fra…

En skøn butik med moderne tøj fra førende mærker til både mænd og kvinder. Man bliver altid mødt af venlig og professionel service.” Klart et besøg værd!”👌

Resposta da dr.Adams

Tak Mads. Tak fordi du tog dig tiden og sendte 5 stjerner vores vej. Skal hilse fra teamet og sige TAK. kh. Nee

Classificada 5 em 5 estrelas

Super kundeservice og super produkt

Super kundeservice og super produkt! Absolut anbefalelsesværdigt!

Kære Mikael,
Tak for anbefalingerne og stjernerne!!! De betyder rigtigt meget for os. Vi sender 5 stjerner tilbage til dig for at være en rigtig sød kunde. kh. Nee

Alt var helt perfekt

Alt var helt perfekt. Hurtig afsendelse og modtagelse af super flot taske.

2 de janeiro de 2026

Kære Anette,
Hvor er det dejligt at høre. Det er så fedt at få feedback, og endnu bedre når det er positivt. Vi ønsker dig alle et lykkebringende 2026. Kh. Nee og resten af teamet

Lynhurtig levering

Når en forretning gør det så godt og troværdigt, så fortjener de også den bedste anmeldelse. Levering fra dag til dag og skarp pris. Handler gerne her igen.

2 de janeiro de 2026

Kære Mona,

Ej TAK, hvor var det sødt skrevet!! Vi bukker og nejer!! Hvis bare der fandtes flere som dig, så er jeg sikker på at verden vill blive et bedre sted, så TAK for dig. Kh. Nee og resten af teamet

Super website

Super website, god service og hurtig levering.

TAK bo, tak for alle stjernerne!! Ønsker dig et dejligt 2026. Kh. Nee

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais