Drømmeland A/S Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik en virkelig god og personlig betjening i butikken i Esbjerg.her den 29.7 2026 . Medarbejderen tog sig god tid til at lytte til vores behov og lod os prøve flere forskellige senge, indtil vi fan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi skulle købe en ny seng til vores datter og fik en meget imødekommende, kompetent og venlig betjening gennem hele forløbet. Leveringen blev håndteret rigtig godt med en fin opfølgning, mens vi var p... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vejledning til samling af seng var meget mangelfuld. Første kontakt til Drømmeland, Brønshøj var håbløs. Anden kontakt til afdeling i Lyngby var heldigere, da ekspedienten netop havde samlet en lignen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har fået den bedste og sødeste service i drømmeland Slagelse. Selvom kl nærmede sig lukketid på en søndag, kunne man intet mærke på søde Camilla som arbejdede 1 time over. Hun gav sig rigtig god tid t... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de camas
  2. Loja de roupas de cama
  3. Loja de mobília para quartos
  4. Loja de artigos para cama, mesa e banho
  5. Loja de colchões

Escrito pela empresa

Drømmeland er Danmarks største sengespecialist. I vores butikker har vi uddannede sengerådgivere og Danmarks største udvalg af de bedste sengemærker på markedet. Du sover 1/3 af dit liv, lad Drømmelands sengeeksperter hjælpe dig med at sove godt. Vores vision er at få Danmark til at sove bedre. Vi kan tilbyde soveløsninger skræddersyet efter din krop og dine behov. Kom ind til os og få god rådgivning - det er dit første skridt mod en god nats søvn.

Drømmeland A/S

Escrito pela empresa

Nem og fleksibel finansiering
Hos Drømmeland har du mulighed for at finansiere din nye seng og tilpasse den månedlige betaling til dit budget. Når du har fundet et månedsbeløb, der passer dig, kan du se, hvilke muligheder du har inden for den valgte ramme. Måske er der plads til at opgradere sengen med en gavl, vælge en ny dyne eller gå efter den seng, du drømmer om. På den måde kan du finde en samlet løsning, der passer til både dine ønsker og din økonomi. Finansiering tilbydes på gældende vilkår og efter kreditgodkendelse.
Vi leverer altid gratis til kantsten
Mange af vores produkter er ikke just små - vi har derfor gjort det nemt for dig at få den leveringsløsning du har brug for. Til kantsten er gratis, men du kan altid vælge at tilkøbe følgende services: Indbæring i et valgfrit rum Indbæring og samling af sengen Indbæring, samling og bortskaffelse af den gamle seng.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 86% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

633 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Alt ok

Alt ok, pris, levering og varen

10 de julho de 2026

Hej Henrik

Tusind tak for de fine ord 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både prisen, leveringen og varen. Det sætter vi stor pris på 😊

Tak for dit køb!

Bedste hilsner
Sofie
Drømmeland

God kundeservice 😊

Hej Pia

Tusind tak for de fine ord 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede god kundeservice. Det sætter vi stor pris på 😊

Tak for dit besøg!

Bedste hilsner
Sofie
Drømmeland

Fin og kompetent vejledning

Fin og kompetent vejledning

Hej Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse 🙂

Det er dejligt at høre, at du oplevede en fin og kompetent vejledning. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb.

Nemt og hurtigt 🙂

Hej Jacob,

Tusind tak for din anmeldelse 🙂

Det er dejligt at høre, at du oplevede en nem og hurtig handel. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb.

Classificada 1 em 5 estrelas

FEJLLEVERING; MÆRKELIGE "LØSNINGER" OG MANGLENDE RESPEKT FOR KØBELOVEN.

Vi købte 2 madrasser på 90x200 cm, men det viste sig at kun var 195 cm. Drømmeland bad os om at bruge dem en uge for at se om de "blev større".
Det blev de desværre ikke.

Derefter sendte Drømmeland to medarbejdere ud for at "RYSTE" madrasserne - en metode medarbejderne indrømmede, at de aldrig havde hørt om.
Efter "rysteturen" var madrasserne stadig kun 195 cm.

Butikken erkendte fejlen og leverede 2 helt nye madrasser. De var også kun 195 cm.

Efter 2 måneders forsøg på at få en løsning ,ønskede vi at returnere varen og få pengene tilbage, som købeloven angiver.

Men Drømmeland havde ikke en "option", hvor de kunne betale penge tilbage.
Det var vi ikke tilfredse med, og sendte en klage til Forbrugerstyrelsen.

De arrangerede et mæglingsmøde.

Under mæglingsmødet fastholdt Drømmeland, at de ikke kunne tilbyde tilbagebetaling, selv efter mægleren forklarede, at købeloven angav denne løsning.
Først da vi - for at få sagen afsluttet - tilbød at nøjes med 80% af købsprisen, kunne de pludselig godt betale penge retur.

Vi mistede 2000 kr på et forløb, der skyldtes en klar produktfejl, og vi brugte to måneder på at samarbejde med en virksomhed, der ikke ville tage ansvar.

DET HER VAR EN DYBT FRUSTRERENDE OG UPROFFESIONEL OPLEVELSE FRA START TIL SLUT:

Opinião espontânea

Kære Kaj

Vi husker dele af forløbet anderledes, end det fremgår her, men det ændrer ikke på, at målet fra vores side hele tiden var at finde en løsning.

Vi vil som virksomhed altid hjælpe vores kunder og vi har forsøgt hos dig ligeledes.

Henning Klausen
Drømmeland A/S

Ny seng. Store problemer. Super service

jeg har i april modtaget en enkelt seng med elevation.Uh ha hvor har der været prblemer med rullemadrasser. på nuværende har jeg madras nr 3.Julie her i Aalborg butikken gør virkelig alt for mig for at få tingene til at blive ok. Jeg har faktisk ikke haft en rolig nat medens jeg har haft sengen. Lige nu venter jeg på næste træk. Men jeg kan kun være tilfreds med den service som Julie giver.

9 de julho de 2026

Hej Jette,

Tusind tak for din ærlige anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙂

Vi er kede af at høre, at du har oplevet udfordringer med din nye seng, men det glæder os meget, at Julie i vores butik i Aalborg har gjort sit allerbedste for at hjælpe dig gennem hele forløbet. Vi sender naturligvis dine rosende ord videre til hende – det vil hun blive rigtig glad for at høre.

Vi håber, at den sidste løsning snart er på plads, så du kan få den gode nattesøvn, du fortjener.

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god service fra sælger og…

Virkelig god service fra sælger og meget fin og god information om produktet. Meget fin information om levering. Og selve leveringen gik rigtig fint. Det må blive 5 stjerner

Hej Marianne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙂

Det er skønt at høre, at du oplevede god service og kompetent rådgivning fra sælgeren, og at du følte dig godt informeret hele vejen – både om produktet og leveringen. Dejligt også, at leveringen forløb helt som den skulle.

Tak fordi du valgte at handle hos os.

God betjening

God betjening

7 de julho de 2026

Hej Claus,

Tusind tak for din anmeldelse 🙂

Det er dejligt at høre, at du oplevede en god betjening hos os. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb.

God service.

God service.

Hej Arne,

Tusind tak for din anmeldelse 🙂

Det er skønt at høre, at du oplevede god service hos os. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb.

God betjening.

4 de julho de 2026

Hej Christina,

Hurtig levering og god pris

Hurtig levering og god pris

Hej Lisa,

Tusind tak for din anmeldelse 🙂

Det er skønt at høre, at du oplevede hurtig levering og en god pris. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb.

Køb og levering

Køb og levering. Alt har været perfekt.

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse 🙂

Det er dejligt at høre, at både købet og leveringen levede op til dine forventninger, og at alt forløb perfekt.

Super service!

Super service!

Hej Lotte,

God service 😀

Hej Torben,

Classificada 5 em 5 estrelas

God og professionel service.

Hej Gert,

Tusind tak for din anmeldelse 🙂

Det er dejligt at høre, at du oplevede en god og professionel service hos os. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb.

Super god service ingen problemer

Super god service ingen problemer

Hej Dorte,

Tusind tak for din anmeldelse 🙂

Det er dejligt at høre, at du oplevede super god service, og at alt forløb uden problemer. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Alt på Frederiksberg spiller

Alt på Frederiksberg spiller - stor ros til Ole.

5 de julho de 2026

Hej Kim,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Drømmeland på Frederiksberg 🙂

Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sender naturligvis din ros videre til Ole – det vil han blive rigtig glad for at høre.

Tusind tak for din anmeldelse 🙂

Det er dejligt at høre, at du oplevede en god betjening i vores butik i Sundby/Nykøbing F. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig fin vejledning i butikken af den…

Rigtig fin vejledning i butikken af den søde medarbejder. Har købt gode springmadrasser som hurtigt blev leveret.

4 de julho de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙂

Det er skønt at høre, at du fik en god vejledning i butikken, og at du er blevet glad for dine nye springmadrasser. Dejligt også, at leveringen forløb hurtigt og som forventet.

Classificada 4 em 5 estrelas

Flot madras

27 de junho de 2026

Tusind tak for din anmeldelse 🙂

Det glæder os at høre, at du er glad for din nye madras. Vi håber, den giver dig mange gode nætter og masser af komfort.

Team Drømmeland

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais