Ontzettende slechte service!
Op het eerste gezicht lijkt het allemaal prima bij DR Vloer, fijn advies en leuk geholpen. Totdat de vloerenlegger in beeld komt, of liever gezegd bijna niet in beeld komt. bij het inmeten van de vloer kwam deze meneer zijn afspraken niet na, uiteindelijk na contact met de eigenaar reageerde de vloerenlegger dat hij s 'avonds wel na voetbal zou komen. Vervolgens tijdens het leggen van de vloer meerdere afspraken niet nagekomen, hiervoor heb ik 3 x een vrije dag genomen, geen enkele compensatie vanuit Dr Vloer hiervoor, behalve een slap excuus. Er hebben zich meerdere situaties voorgevallen die niet klopten en uiteindelijk wilde ik de desbetreffende persoon niet meer binnen hebben en heb gevraagd om een andere vloerenlegger, hier werd wel gehoor aan gegeven. Het volgende punt, de eerste vloerenlegger had al 4 weken onze sleutel in bezit, dit vond ik geen prettig idee en heb de sleutel teruggevraagd, helaas, deze was zoek. Pas nadat ik een mail had verstuurd met daarin de mededeling dat ik op alle deuren een nieuw slot ging laten plaatsen en de factuur naar DR Vloer zou sturen, toen werd de sleutel ineens wel gevonden. Totaal geen communicatie vanuit DR Vloer, je moet overal zelf achteraan gaan. Toegegeven, de vloer is mooi gelegd, maar ik raad deze winkel absoluut aan niemand aan.