Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg ringede fredag for at spørge til størrelserne på veste til min cocker. Jeg blev med det samme tilbudt, at jeg kunne betale for en og så sendte hun 3 størrelser. De ankom lørdag inklusiv svarkuvert... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dummyshoppen er uten tvil favorittbutikken min <3 Topp service, ett fantastisk vareutvalg og fornuftige priser. Også føler man seg trygg på at alt av godbiter og tyggeting er bra for hunden. Det enest... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kvalitet og god service. Køber alle mine hvalpepakker med bøger, liner, dummies, fløjter og snore. Alt med det flotte tryk kun Pernille kan lave! Er der varer de ikke har på lager, bliver m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk butik til hundetræning! Jeg bestilte både dummy og hundefløjte. Godt udvalg, skarpe priser og en rigtig g god oplevelse hele vejen igennem. Kan varmt anbefales til alle, der træner jagt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para animais de estimação

Escrito pela empresa

Special butik med udstyr til jagthunde. Vi har alt i apporterings dummyer med og uden skind, i flere vægt klasser og udformninger. 500 varer numre alene i dummy'er.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Wow – både snacks og dummy sad lige i skabet!

Vi har lige fået Snack'it pandenbrask leveret, og det er et kæmpe hit – selv hos ham der normalt gnaver hårdt og hurtigt i alle andre snacks.

Super hurtig ekspedition og levering, selvom jeg også havde bestilt en dummy med tryk. Trykket var smukt lavet og præcis som jeg havde drømt om.

Helt klart ikke sidste gang vi handler her!

11 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk butik til hundetræning!

Fantastisk butik til hundetræning!
Jeg bestilte både dummy og hundefløjte.
Godt udvalg, skarpe priser og en rigtig g god oplevelse hele vejen igennem.
Kan varmt anbefales til alle, der træner jagthund eller bare vil have udstyr i topkvalitet!

15 de agosto de 2025

Kære Kristian

Tusinde tak for din anmeldelse den er vi rigtig glade for :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

God pris og kvalitet på tørrede…

God pris og kvalitet på tørrede pandelapper og kaninører til vores labrador.

8 de novembro de 2024

Resposta da Dummyshoppen.dk

Tak for din anmeldelse - det er vi glade for at du tog dig tid til :-) Vi forsøger at holde priserne skarpe på alt i butikken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin service og hurtig levering

Fin service og hurtig levering. Og der var lidt ekstra i pakken til hunden. Jeg kan kun anbefale Dummyshoppen.

31 de outubro de 2024

Resposta da Dummyshoppen.dk

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :-)
Det er vi rigtig glade for

Køb af dummyer

Jeg købte 2 dummyer. Har modtaget dem meget hurtig. Kan kun anbefale Dummyshoppen.dk

7 de novembro de 2024

Resposta da Dummyshoppen.dk

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :-)
Det er vi rigtig glade for

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode priser og hurtig levering.

Gode priser og hurtig levering.
Håber dog at I får okseluftrør i 5 kg poser på lager igen.

17 de outubro de 2024

Hej Lykke
Tusinde tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse og ja Okseluftrør er på lager igen den 23/10-24

Er yderst tilfreds

Er yderst tilfreds - Super hurtig ekspedition. Bestilte i weekenden og varer blev pakket og sendt afsted allerede mandag og modtog dem tirsdag.

Hunden har godkendt de lækre godbidder med vildt smag og tyggestængerne er et stort hit!

Kære Rikke
Tusinde tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse det er vi meget glade for.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dummyshoppen er et dejligt sted at…

Dummyshoppen er et dejligt sted at handle. Får rigtig god betjening og vejledning. Kan varmt anbefales.

Resposta da Dummyshoppen.dk

Tusind tak fordi du gav dig tid til at lave en anmeldelse det er jeg meget glad for.*Hilsen Pernille

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem og overskuelig bestilling.

Nem og overskuelig bestilling.
Hurtig eksspedition. Produkter af god kvalitet

25 de setembro de 2024

Resposta da Dummyshoppen.dk

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse det er jeg meget glade for.

På baggrund af mine seneste 5 handler

På baggrund af mine seneste 5 handler, kan jeg kun ANBEFALE en handel med Dummyshoppen. Super service, og varerne kom hurtigt.

Dummyshoppen kan anbefales…

Dummyshoppen har produkter af høj kvalitet.
Man får altid en god service og det bestilte kommer hurtigt.
En butik jeg kan anbefale.

7 de outubro de 2024

Classificada 5 em 5 estrelas

God service ved køb af dummyer…

Købte 4 dummy og den ene gik i stykker efter 14 dage. Sendte en mail med faktura og billede af den defekte dummy. Dagen efter ringede de og sagde at det måtte ikke ske. De ville sende en ny. 3 dage efter kom der ikke kun 1 men 2 nye dummyer👍
Super service

10 de junho de 2024

Hej Torben
Tusinde tak for den fine anmeldelse. Dejligt når kunder giver sig tid til at lave en anmeldelse.

Classificada 1 em 5 estrelas

Sele

Utrolig lang svar tid og dårlig kundeservice
Kan ikke anbefales købte en sele der skulke retur det er dyre at sende retur en selen

6 de junho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais