Dutch Outlet Opiniões 6

TrustScore: 2.5 em 5

2,3

Informação fornecida por diversas fontes externas

Dutch Outlet | Goedkoop - Betrouwbaar en de beste prijs kwaliteit verhouding, Gratis verzending naar elk Nederlands adres

2,3

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

waar blijft mijn bestelling?

heb op 07/02 schoenen besteld (skechers, maat 45, lichtblauw) - bestelnr 12052 - en tot op heden (13/03/24) nog niks ontvangen; kan u dit nakijken? mvg, (00 32 478 48 40 69 (telefoons aan dutch outlet en mails worden niet beantwoord)

13 de março de 2024

Een Top Website!!! :)

Wat wil je nog meer!
Heb een Ray Ban besteld en de volgende dag had ik hem al in huis!!
Bovencien is de prijs zeer gunstig voor zo een krachtig

30 de maio de 2018

Supersnel en goedkoop

Orginele Ray ban zonnebril gekocht ,ik was wel een beetje bang voor een imitatie ray ban maar gelukkig een echte voor een super prijs! Dus helemaal top!!!

11 de setembro de 2012

Beste René,

Heel erg bedankt voor je positieve reactie.
wij hopen dat je veel plezier van je nieuwe zonnebril zult hebben.

Dutch Outlet

Bestelling Geneva ICE Watch

Een Top Website!!!, Heb een Horloge besteld en de volgende dag had ik hem al in huis!! Wat wil je nog meer! 5 sterren waard!!

5 de setembro de 2012

Beste Dario,

We zijn blij dat je tevreden bent en dat je veel plezier zult hebben met je nieuwe horloge

Dutch Outlet

Mooie Ray Ban met extra kado

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe zonnebril. En zonder te weten heb ik ook een haargel kado gekregen . Heel netjes geregeld allemaal..

2 de setembro de 2012

Beste Henk,

We hopen dat je de haargel goed kan gebruiken, maar vooral bedankt voor je positieve reactie, geniet van je nieuwe zonnebril

Hier kom ik zeker terug.

Na veel twijfel, toch een ray ban gekocht, ik wist niet zeker welk model mij beter stond. Bij dutch outlet een ray ban besteld en binnen twee dagen stond de postbode aan mijn deur, hoewel ik de bril een dag eerder had verwacht omdat hij dezelfde dag was verstuurd, is twee dagen toch snel. (Ok dutch outlet is ook afhankelijk van de post) alles was netjes verpakt en compleet en de bril is super.. Ik ben er erg blij mee

2 de setembro de 2012

Beste Henk,

Heel erg bedankt voor je positieve reactie,
zoals je ook meld kan het voorkomen dat er enige vertraging in de verzending plaats vindt, natuurlijk is dit ook afhankelijk van de drukte bij de post.
geniet van je nieuwe aankoop