Dynamic Sounds Opiniões 2948

2. Loja de mecânica automóvel
  3. Mercado de peças automóveis
  4. Loja de acessórios para automóveis
  5. Loja de acessórios e equipamento para carros

Informação fornecida por diversas fontes externas

We specialise in all kinds of Car Stereo, Car DVD & Navigation solutions. This includes Multimedia, CD Players, DVD Players, Car Stereos, Car Speakers, Car Radios, Subwoofers, Amplifiers, MP3 Players, Aux in Stereo, USB Car Stereos, LCD Screens, DVD Screens, Handsfree Car Kits, Dash Cameras, Speed Camera Detectors, Reverse Cameras and Reversing Sensors. We also provide services related to Car Audio Security and we stock Car alarm systems.

30 Days Return Policy

Not Satisfied ? get a Refund

If you are not totally satisfied with your purchase for any reason, you have the right to cancel your order within 30 days from date of delivery for full refund less any applicable delivery charges.

4,7

3 mil opiniões

Geralmente responde em 14 horas

The Neste...

Sem dúvida merecem 5 estrelas...
O produto é perfeito, e funciona perfeitamente, assim como o serviço pós venda e a assistência que o vendedor nos dá, é impecável.
Muito obrigado!

31 de janeiro de 2020
logótipo da Dynamic Sounds

Resposta da Dynamic Sounds

Many thanks for the business and feedback.

Dynamic Sounds Ltd.

Very good variety of products..

Very good variety of products... And even better, excellent technical assistance!

9 de agosto de 2018
logótipo da Dynamic Sounds

Resposta da Dynamic Sounds

Thank you so much for the business and the review.

Dynamic Sounds.

Mostrar opiniões em todos os idiomas. (2948 opiniões)