Vi har virkelig oplevet en yderst professionel og omsorgsfuld behandling her. Omsorgen og hjælpsomheden var langt ud over, hvad jeg kunne have forventet, og det har betydet utrolig meget, da j... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Penge griske. Overholder ikke aftaler med penge beløb, sætter ekstra gebyr på konstant.. Havde en aftale med det skulle koste 300 for en tandattest men det blev til 700 fordi de lige mente de skulle... Ver mais
Kolding Dyrlægehus er ikke mindre end den bedste dyrlæge vi har mødt i vores liv med hunde; og vi har ellers mødt mange på vores vej. De er super dygtige fagligt, alle er professionelle og vidende... Ver mais
Kom in til en "kaninkyndig dyrlæge" som ikke kunne se om min 4 åneder gamle kanin var en han eller ej. Hun tog ham ud af rummet til hvem ved hvorhen for at spørge en kollega. Meget uprofessionel. En... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Kan ikke anbefale dem
Kan ikke anbefale dem, da vores lille kanin har været patient hos dem i 2 år hos dem uden at de har hjulpet eller behandlet ham, men i tirsdag døde han i deres hænder, de laver ikke en ordentlig undersøgelse eller tilbyder noget af den slags, ingen ct scan eller rtg. blodprøver. Jeg har betalt en formue til dem i den tro at de hjælper og redder min kanin. lige fra starten har de ikke undersøgt ham ordenligt, det samme gælder min anden kanin som har problemer med tænderne og måske øjnene , hvor de har sagt at de har kun slebet hendes tænder og taget rtg. men de har ikke skyllet hendes tåre kanaler. Nu er der risiko for at hun bliver blind !
De udgiver sig for at være specialister i kaniner, men de er specialister i at kræve penge for 5-10 min visit uden diagnose 3-5000 kr.
De informere deres kunder at de skal bruge håndklæder i stedet for hø og halm, men dette har de lært fra os af !
Jeg kan IKKE anbefale dem på nogen måde, find heler en anden dyrlæge.
Jeg har kørt 25 km hver vej bare for at give mine kaniner stress, og få en syg kanin med hjem.
indenfor 1 mdr. har 3 kaniner været der den ene døde hos dem, den anden lider stadigvæk og nr. 3 ville de næsten også tag livet af, vores kanin nr.4 er sund og rask har kun været der en gang.
ingen kontrol eller ekstra behandling efter behandlingerne ingen diagnose men kun mistanke om E.C eller forstoppelse , ryg smerter, katar. disse diagnoser er uden ordentlig undersøgelser.
skal kunden informere dyrlægen hvad han/hun skal gøre ?
Der bør være en kommission som tager sig af den slags.
HOLD JER FRA DEM.
Ikke anbefalelsesværdig
Forfalsk markedsføring, vildledende kommunikation, dårlig kunde service og generelt for dyrt.
Oplevet op til flere gange.
Rigtig dårlig service - nedladende overfor kunderne!
Jeg kan IKKE anbefale dyrlægehuset Kolding.
Jeg har desværre haft flere dårlige oplevelser med klinikken, som tager sit arbejde alt for personligt.
De ville aflive min bedste ven, men tog det personligt da jeg bad en anden dyrelæge om en second opinion. Lige siden har de talt nedladende og fornærmet til mig.
Jeg kan langt fra anbefale Dyrlægehuset Kolding.
Hold jer langt væk fra dem.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.