Informações sobre a empresa

1. Restaurantes e bares

Escrito pela empresa

e-branchekoden er et webbaseret egenkontrolprogram, der kan benyttes af restauranter, cafeer, kantiner, storkøkkener, bagerier, slagtere, fiskeforretninger, sushi og lignende detailbutikker, der i henhold til lovgivningen skal udarbejde et egenkontrolprogram.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårligste kundeservice jeg har oplevet!

Dårligste kundeservice jeg har oplevet!

Jeg tog et online-kursus, (hygiejnecertifikat) men da jeg efterfølgende skulle have refunderet kursets pris af kommunen, blev jeg kun mødt af en iskold og afvisende "kundeservice".

(Jeg endte med selv at komme til at betale kursets pris, på grund af manglende vilje fra e-branchekoden).

Så alle advarselslamper lyser og blinker, når jeg fremover hører om dette foretagende!!!

Med venlig hilsen Henrik.

17 de outubro de 2023
logótipo da e-branchekoden ApS

Resposta da e-branchekoden ApS

Hej Henrik,

Hvad bilder du dig ind og blander os ind i en sag mellem kommunen og dig!

Det er simpelhen for lavt og fy for pokker!

Du købte et kursus direkte hos os, og fandt ud af, at du mente det var kommunens ansvar at betale det kursus, da du ikke var i job.

Det har intet med os at gøre.

Udover det, så lyver du: "iskold og afvisende "kundeservice".

Vi brugte utrolig meget tid på at forklare dig, at vi ikke kan refundere kurset uden at få pengene først fra kommunen.

Du havde taget kurset og fået et bevis på det, og vil nu have pengene tilbage fra os, og så kunne vi ellers selv slås med kommunen for at få vores penge for et kursus du havde taget og fået et bevis på.

Kommunen krævede, at vi skulle udfylde en købsaftale, noget som vi ikke gøre, og det står også ude på vores hjemmeside:

"Vær opmærksom på, at vi ikke håndterer købsaftaler (fx fra jobcenter/kommuner) som kræver underskrift og skal returneres! Hvis det er et krav henviser vi til andre udbydere end os."

Derfor er dette en sag mellem kommunen og dig, ikke med os!

Kan oplyse dig, at vi har mere end 20.000 kurser ude og har aldrig haft utilfredse kunder!

At du giver os en dårlig anmeldelse på grund af en sag mellem dig og kommunen er langt ude!

Hilsen

Kenneth Christensen
e-branchekoden ApS

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid villig til at give råd og støtte

Altid villig til at give råd og støtte. Ringer altid tilbage når der er lovet. Helt igennem fantastisk service der gør det meget lettere at styre sin egenkontrol.

17 de agosto de 2019
logótipo da e-branchekoden ApS

Resposta da e-branchekoden ApS

Hej Dan,

Tak for de pæne ord, det sætter vi virkelig pris på.

Med venlig hilsen

Kenneth

Fantastisk professionel behandling.

Selve registrering forløb hurtigt nemt og var tilpasset når jeg kunne. Levering af produkter kom på plads meget hurtigt og uden fejl. Opfølgning og implementering af programmet i min virksomhed er gået meget nemt og problemfrit.

3 de maio de 2010

super godt program

har købt e-branchekoden af tpegenkontrol
og er meget tilfredse
da vi sidst havde besøg var damerne inponeret over at vi havde taget i brug
når først man har vænnet sig til hvor/hvilke teng man skal benytte er det et super nemt program og ingen dårlige ungskylninger men man ikke kunne finde egenkontrollen og derfor ikke lige fik den udfyldt den dag!

9 de abril de 2010
Classificada 5 em 5 estrelas

e-branchekoden, kvalitets program og framragende service

e-branchekoden er blevet et uundværligt arbejdsværktøj i vores virksomhed. Et velfungerende og sikkert system der sikre vores dokumentation af egenkontrollen. Desuden er den telefoniske konsulenthjælp meget serviceorienteret og hjælpen bliver individuelt tilpasset. Programmet er nemt at anvende.

7 de abril de 2010
Classificada 5 em 5 estrelas

Super godt program som spare en masse tid

Jeg har købe e-brancekoden da jeg var træt af at havde et hav af papire liggen om div køl- frysebokse og alt det andet der høre med
kan kun anbefale det til andre som skal drive fødevarevirksomhed

28 de março de 2010
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais