eStudio er professionelle, venlige og deres hosting er super hurtig til en billig penge. Kan varmt anbefales. 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra. Jesper F
Leia as opiniões dos outros
Jeg flyttede mit mailhotel til e-studio.dk efter at min gamle udbyder gennem mange år efterhånden havde skruet prisen op til et urimeligt niveau - i forhold til mit simple behov. Mail kontakten m... Ver mais
Bedste webhost på markedet efter min erfaring. Jeg har brugt andre webhosts før, og jeg har sammenlignet mange. Men ingen af dem tilbød så fremragende kundeservice og personlig, hurtig support som e... Ver mais
Det er et menneske der hjælper dig! De er super hjælpsomme, de tager telefonen, og Kenneth bliver os dig til alle problemer er løst. Hvis du som jeg, har brug for et menneske i den svære tech verden... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre e-studio.dk
Escrito pela empresa
Fremtidens billig og stabile webløsning. Vi tilbyder både web & mailhosting, webudvikling, rådgivning i forbindelse med udvikling, serviceaftaler og meget mere.
Oppetidsgaranti på hele 99,9%
Se vores ydelser her:
Informações de contacto
Højgårdsvej 25, 8620, Kjellerup, Dinamarca
- support@e-studio.dk
- www.e-studio.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Mailhotel
Jeg var på udkik efter et mailhotel til en overkommelig pris og fandt e-studio.dk ved et tilfælde.
Overflytning af mit domæne og oprettelsen af mailhotellet gik hurtigt og problemløst. Siden har mailhotellet fungeret klippestabilt. Ros for det overskuelige og intuitive kontrolpanel. Lettere og mere enkelt kan det simpelthen ikke gøres.
Prisen er på et særdeles konkurrencedygtigt niveau.
Jeg giver e-studio min bedste anbefaling.
Der er god og hurtig hjælp at hente
Der er god og hurtig hjælp at hente, som fx hvis mailkontoen er blevet hacket, som det desværre sket for mig
Super service og meget hjælpsomme
I forbindelse med oprettelse af firma, skulle jeg have domæne, hjemmeside og mail konti oprettet - og var blevet anbefalet E-Studio.
Og jeg må bare sige… de levede 100 % op til forventningerne. Super service, meget hjælpsomme og god responstid på mails. Samtidig enorm hjælpsomme med teknisk opsætning.
Samarbejdet med E-studio gjorde, at jeg som ny virksomhedsejer kom rigtig godt fra start med de dele.
Jeg kan varmt anbefale E-studio.
Fungerer godt
Fungerer godt. Nem at sætte op og komme i gang med. Perfekt til min lille hjemmeside og den billigeste udbyder til mit behov. Kan klart anbefales !
Jeg har altid været yderst tilfreds.
Meget tilfreds
Stabilt og godt - og jeg fik rigtig god hjælp til at få flyttet en side. Kan bestemt anbefale e-studio.
Fin løsning med “spids” support
Fin løsning, driftssikker og god browser. Kundeservice noget tvivlsom, en noget “spids” behandling, uden imødekommenhed eller service for en ny bruger.
Men hvis man ikke skal bruge kundeservice er detveh fin og billig løsning.
Fik flyttet min hjemmeside og mails til…
Fik flyttet min hjemmeside og mails til e-studio for nogle måneder siden. Virker som det skal og bliver billigere end min gamle. Hvis det fortsætte sådan er der 5 stjerner herfra.
Velfungerende dansk webhotel.
Velfungerende dansk webhotel til en god pris.
Support svarer hurtigt på mail og er meget hjælpsom.
Nemt og billigt
Nemt og billigt! Jeg har selv valgt eLight som er det billigste webhotel hos e-studio.dk til kun 120 DKK årligt.
Der er ikke telefonsupport, men det har ikke været noget problem, for de hjælper mig når jeg sender en mail.
Anbefaler E-Studio som web hosting leverandør
Jeg kan kun anbefale E-Studio som hostingpartner.
Havde lidt bøvl i starten med mailsystemet, men det blev fixet af jer. Fungerer rigtig godt og hurtigt.
Stabilt og godt.
Hurtig og professionel service
En klar anbefaling herfra!
Jeg skulle flytte mailhotel, og tog chancen og valgte e-studio da de havde fået nogle fine anmeldelser.
Jeg er bestemt ikke blevet skuffet; super service, hurtige svartider (selv på skæve tidspunkter) god og forståelig hjælp, fint kontrolpanel og rigtig godt indhold i mailhotelpakken - jeg er ovenud tilfreds med både service, pris og kvalitet og kan klart anbefale at flytte hertil! :-)
E-studio har været en rigtig god oplevelse…
E-studio har været en smertefri overgang fra de sidste tre år med udbydere, der har et billigt tilbud første år og så skruer prisen flere hundrede procent op. For en ganske fornuftig pris har jeg nu tre år, hvor jeg bare kan slappe af og bruge min tid på noget andet end at holde øje med priser. Selvfølgelig er det ærgerligt at der ikke er telefonsupport på de billige løsninger, men foreløbig har jeg klaret mig med tutorials på youtube og E-studios eget meget omfattende kontrolpanels muligheder.

Resposta da e-studio.dk
E-studio -en meget positiv oplevelse
En utrolig positiv oplevelse at være skiftet til E-studio,
jeg har modtaget en fantastisk tålmodig hjælp til at forstå hvordan jeg skulle gå frem og forstår nu en del mere af IT jeg aldrig har fattet. Tak for en fremragende behandling. Elisabeth Rygård

Resposta da e-studio.dk
Mega tilfreds med e-studio.
Kan helt sikkert anbefale e-studio. Jeg har aldrig savnet hjælp/support.
Får desuden udtømmende forklaringer på hvorfor tingene fejlede for mig.
Så laver man ikke den samme fejl to gange.
Det fungerer bare.
Superb support
Bruger kun webhotel som mail domæne - men det er til markedets billigste pris og næsten helt sikkert den bedste support. Og små uopfordrede tips som de gerne hjælper videre med.
Super glad for mit skift til E-Studio
Skiftede til E-Studio fra en af deres konkurrenter, og kan kun sige at jeg er ovenud tilfreds.
Supporten er fantastisk, og systemet kører problemfrit.
Jeg har bestemt ikke fortrudt, og kan kun anbefale andre at gøre det samme :-)
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.