eStudio er professionelle, venlige og deres hosting er super hurtig til en billig penge. Kan varmt anbefales. 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra. Jesper F
Leia as opiniões dos outros
Jeg flyttede mit mailhotel til e-studio.dk efter at min gamle udbyder gennem mange år efterhånden havde skruet prisen op til et urimeligt niveau - i forhold til mit simple behov. Mail kontakten m... Ver mais
Bedste webhost på markedet efter min erfaring. Jeg har brugt andre webhosts før, og jeg har sammenlignet mange. Men ingen af dem tilbød så fremragende kundeservice og personlig, hurtig support som e... Ver mais
Det er et menneske der hjælper dig! De er super hjælpsomme, de tager telefonen, og Kenneth bliver os dig til alle problemer er løst. Hvis du som jeg, har brug for et menneske i den svære tech verden... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre e-studio.dk
Escrito pela empresa
Fremtidens billig og stabile webløsning. Vi tilbyder både web & mailhosting, webudvikling, rådgivning i forbindelse med udvikling, serviceaftaler og meget mere.
Oppetidsgaranti på hele 99,9%
Se vores ydelser her:
Informações de contacto
Højgårdsvej 25, 8620, Kjellerup, Dinamarca
- support@e-studio.dk
- www.e-studio.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Igen en tilfredsstillende flytning
Så fik jeg igen flyttet et websted & mail til e-studio.dk
Det var incl. 5 mailadresser samlet set på 3.5GB
Venlige mennesker, hurtige svar= glade mennesker
Jeg er bare glad for en webhost der…
Jeg er bare glad for en webhost der giver et billigt startup abonnement.
Excellent service og hurtig feedback på…
Excellent service og hurtig feedback på spørgsmål. Site og værktøjer fungerer bare, og prisen er god.
God og billig service
God og billig service, opsætning af mail virker godt.
Prima hosting
Godt produkt. Selvbetjeningen er lidt mindre brugervenlig end andre udbydere, men prisen gør op for det.
Alt virker som det skal
Alt virker som det skal, og deres support er hurtige til at svare/rette evt problemer
Yderst tilfreds kunde.
Meget nemt at oprette og få i gang og en virkelig super hjælp med at flytte indholdet fra gammel side til nye på e-studio.dk
Super service i forbindelse med…
Super service i forbindelse med overgangen til e-studio. Og alt kører perfekt. Meget billigere end andre udbydere. Kan varmt anbefales
nemt, smidigt & billigt
Flytningen var nem, der har ikke været bøvl & prisen er perfekt
Sublim support
Jeg skiftede til e-studio.dk fordi det kun koster 1/3 af min hidtidige host af mails.. og det jo i selv rigtigt dejligt..
MEN jeg har så oplevet virkelig god service fra supporten - flyttede mine gamle mails og rettede DNS i løbet af ingen tid.. der er svar næsten med det samme - min gamle udbyder svarer efter ca. 30 timer..
Jeg er IKKE betalt for at skrive dette - men herfra en stærk anbefaling af e-studio.dk
Meget hjælpsomme da jeg flyttede fra en…
Meget hjælpsomme da jeg flyttede fra en anden udbyder. Det var en rigtig god oplevelse. Mail blev overført af en medarbejder og alt fungerede til UG.
Ualmindelig god og hurtig support!
Jeg har været kunde hos e-studio.dk i mange år og har altid haft en rigtig god oplevelse. Deres support er både hurtig, kompetent og løsningsorienteret, uanset om der er tale om små spørgsmål eller mere komplekse udfordringer. Det er tydeligt, at de prioriterer deres kunder højt og leverer en stabil og professionel service, som man kan regne med.
Hjælpsomme og stabil hosting!
Skiftede til e-studio efter mange år på et andet webhotel, som jeg syntes blev mere og mere ustabilt.
e-studio var meget hjælpsomme og alt hos dem virker meget mere up-to-date, gennemtænkt og ikke mindst stabilt!
Alle problemer jeg havde med et wordpress site forsvandt, da det kom over på e-studio, så jeg kan ikke være mere tilfreds.
Uacceptabel migrering
Indtil for nylig havde jeg min mail hostet ved et lille enmands hostingfirma, som e-studio nu har overtaget alle kunder fra. Det ku muligvis være blevet udmærket, MEN...
Første information om overtagelsen var en mail en fredag kl. ca 12, hvor de meddelte, at det gamle firma stoppede og at e-studio overtog, ... OG at data ville blive overført i et servicevindue kl. 14 samme dag! Så med 2 timers varsel overførte de uden videre ens engagement til deres eget setup. Det var ikke noget, man som kunde blev spurgt om, - de gjorde det bare. Det er ikke i orden!
Men ikke nok med det... jeg kunne efter lidt tid konstatere, at alle mine kontakter var forsvundet. Da jeg spurgte supporten, kunne jeg forstå, at dem havde man valgt ikke at overføre, fordi de angiveligt var lagret "uhensigtsmæssigt" i det gamle setup!? Og de kunne heller ikke genetableres! Det er sgu heller ikke i orden!
Endelig syntes e-studio åbenbart ikke, at det var relevant at fortælle de migrerede kunder om de manglende kontaktinformationer, men overlader det til folk selv at opdage... og til folk selv at genetablere alle kontaktinformationer.
Nu er jeg kunde, hvor jeg er, og jeg kan ikke undvære mailkontoen. Men e-studio... det er sgu en uacceptabel migrering!!! Og det gælder jo åbenbart alle kunderne fra det gamle hostingfirma.
/Laust

Resposta da e-studio.dk
Kan varmt anbefale e-studio
Kan varmt anbefale e-studio, perfekt hosting til mine behov, fungerer stabilt. Man får mange muligheder i kontrolpanelet og det virker meget nemt at bruge. Tak for god hosting
Fantastisk nemt skift og utrolig god og…
Fantastisk nemt skift og utrolig god og personlig support
Jeg endte med at vælge e-studio.dk
Jeg endte med at vælge e-studio.dk da, og selvom prisen var lidt højere end mit oprindelige budget, har det været pengene værd.
Her er de tre ting, jeg vil fremhæve:
Problemfri flytning: Det var utroligt nemt at flytte mit domæne over til dem.
Stærk hardware: Jeg kan mærke en tydelig forskel på ydeevnen; hardwaren er markant bedre end hos min tidligere udbyder.
Effektiv support: Jeg har haft brug for hjælp to gange, og begge gange fik jeg et meget præcist og hurtigt svar. Det betød, at jeg ikke gik i stå, men kunne fortsætte med min opsætning med det samme.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor kvalitet og service hænger sammen.
👍👍👍👍👍
Jeg har lige flyttet flere mine ting til e-studio.dk, så der må være noget de gør godt, ikke? 😎
Femstjernet hotel.
Har været kunde her i mange år. God service - ingen problemer - altid hjælpsomme. Og meget overkommelige priser. Kan varmt anbefales.
Perfekt web- og mail hosting.
Jeg ønskede at skifte til et billigere web-og mail hotel, og fandt efter nogen søgning E-STUDIO.
En kort forespørgsel, gjorde det klart at jeg havde fundet det helt rigtige: hurtig, venlig og meget hjælpsom overførsel, alt fungerer perfekt - og til en rigtig god pris.
Jeg kan kun anbefale e-studio.dk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.