eStudio er professionelle, venlige og deres hosting er super hurtig til en billig penge. Kan varmt anbefales. 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra. Jesper F
Leia as opiniões dos outros
Jeg flyttede mit mailhotel til e-studio.dk efter at min gamle udbyder gennem mange år efterhånden havde skruet prisen op til et urimeligt niveau - i forhold til mit simple behov. Mail kontakten m... Ver mais
Bedste webhost på markedet efter min erfaring. Jeg har brugt andre webhosts før, og jeg har sammenlignet mange. Men ingen af dem tilbød så fremragende kundeservice og personlig, hurtig support som e... Ver mais
Det er et menneske der hjælper dig! De er super hjælpsomme, de tager telefonen, og Kenneth bliver os dig til alle problemer er løst. Hvis du som jeg, har brug for et menneske i den svære tech verden... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre e-studio.dk
Escrito pela empresa
Fremtidens billig og stabile webløsning. Vi tilbyder både web & mailhosting, webudvikling, rådgivning i forbindelse med udvikling, serviceaftaler og meget mere.
Oppetidsgaranti på hele 99,9%
Se vores ydelser her:
Informações de contacto
Højgårdsvej 25, 8620, Kjellerup, Dinamarca
- support@e-studio.dk
- www.e-studio.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Super hjælpsomme
Jeg er ikke just en ørn til hjemmeside-opsætninger, og når noget ikke virker, så må jeg have hjælp. Her var e-studio virkelig hjælpsomme - også da jeg spurgte de dumme spørgsmål. Da jeg 'kun' betaler for mail-hjælp, gik det jo i den hastighed jeg har valgt, men det var hurtigt nok til mig.
Da den ene side (har flere) blev inficeret, hjalp de mig også.
Jeg kan anbefale e-studio til amatører. Ved ikke med deres service-niveau og udbud til prof-folkene.
Support god hosting site og så til en…
Super god hosting site og så til en god pris.
Supporten er også super god.
Vores tidligere udbyder var blevet for dyr
Vores tidligere udbyder, synes vi, var blevet for dyr i forhold til vores behov. Ved søgning på nettet fandt vi frem til e-studio, som opfyldte vores behov til vores pengepung. Meget prisbillig og letforståelig manualer til opsætning af hjemmesider. Kan varmt anbefale e-studio
Ærlighed og tålmodighed med, at jeg ikke forstår mig på IT.
Anbefalet! Jeg har fået hjælp af Michael fra E-studio. Jeg forstår ikke selv ret meget af det, han hjælper mig med, så jeg sætter stor pris på, at han er så tålmodig og god til at forklare mig, hvad der foregår. Får løst opgaverne. Fleksibel, pålidelig og ærlig.
Pris og ydelse er helt i top
Pris og ydelse er helt i top, og estudio.dk er flinke til at hjælpe. Jeg har over det seneste år flyttet alle mine webhoteller til e-studio.dk, og det har fungeret upåklageligt.
God og billig udbyder
God, billig og pålidelig internet udbyder.
De varmeste anbefalinger herfra :)
Fremragende kundeservice!
Fremragende kundeservice!
Jeg har kun positive ting at sige om e-studio.dk, de yder en hurtigt og kompetent kundesupport som altid fokusere på at løse evt problemer, også selvom de problemer jeg har haft har været selvforskyldte.
Deres produkt er langt over hvad man kan forvente med deres lave priser.
Velfungerende, billigt og med fremragende kundeservice!
Jeg fandt frem til e-studio.dk, da jeg som privatperson ledte efter et godt og billigt sted at hoste mine domæner - jeg bruger dem mest til hobbybrug.
De er super billige og supporten responderer nærmest med det samme - selv for mig som billig kunde (10 kr. månedligt).
Nemt, hurtigt, stabilt og prisbilligt.
Et nemt, hurtigt, stabilt og prisbilligt webhotel. Opsætningen af webhotellet foregår intuitivt og letguidet og i løbet af kort tid er ens hjemmeside stabilt kørende. Har med succes flyttet to eksisterende hjemmesider fra et efterhånden dyrt webhotel til e-studie.dk.
Stabile webløsninger til laveste pris.
Stabile webløsninger til laveste pris.. Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige webhoteller, men E-studio er blevet min nye favorit!
Gode priser og altid god support hvis det skal bruges :)
Helt sublim support
Helt sublim support! Lynhurtig og effektiv. Selv på tidpunkter man ikke kan forvente det (har oplevet svar både sene aftentimer og i weekends). Meget fair priser sammenlignet med de ublu priser man hurtigt kommer til at betale hos store udbydere som fx one.com eller simply.com. Og når man så samtidig får langt bedre og mere personlig support, er det en no-brainer at anbefale e-studio.dk. Har brugt mange forskellige udbydere de sidste 20 år til diverse projekter. E-studio.dk ligger helt i top på både priser, support og services. Stor anbefaling herfra!
Meget stabilt webhotel og suveræn…
Meget stabilt webhotel og suveræn hurtig support, når dette behov opstår - respekt.
Hurtig support reddede vores roev
Vi var i gang med at afvikle, optage og blogge tekst/billed/video/lyd fra det 2. af 24 arrangementer hen over Bogforumweekenden, da det gik op for os at vores wordpress-opsætning ikke var blevet sat til at modtage større filer (video og lyd). En mail af sted til e-studio løste problemet på 10 min.
Uden e-studios hurtige indsats en fredag formiddag havde weekend-arrangementet i Bogforum været en helt anderledes oplevelse for os.
Mange tak for hjælpen!!
kenneth krabat og lyrikergruppens team-Bogforum23
bogforum .lyrikere .dk
Support ud over mine forventninger, super glad..
Har KUN roser til e-studio. Ved ikke engang hvor jeg skal begynde. Har nu haft webhotel hos dem nogle år, uden nogen problemer af nogen art. Spørgsmål bliver besvaret med det samme, og hjælpen udføres hurtigt og professionelt.
Skulle for nyligt overføre endnu et Domaine, og havde store vanskeligheder med både overførslen og Wordpress i den forbindelse. Men igen har e-studio medarbejderne hjulpet ud over min forventninger, og alt lykkedes inden deadline.
De varmeste anbefalinger herfra :-)
Hurtig og hjælpsom support
Hurtig og hjælpsom support, som andre firmaer sikkert ville kræve en ekstra betaling for
Alt fungerer som lovet
Alt fungerer som lovet, så mine bedste anbefalinger.
pris og service ok
Bruger kun Mailhotel
Bruger kun Mailhotel, nem overførsel fra tidligere udbyder, virker som det skal. Meget rimelig priser. Kan anbefales.
Billigt men stadig god hurtig support
Perfekt begynder-sted og mægtigt lave priser. Men modsat mange andre billige hosting steder er der en venlig og hurtig support, der hjælper med stort og småt. Jeg havde en lille udfordring og fik mere hjælp end jeg vist var berettiget til i en venlig tone. Har aldrig oplevet nedetid i øvrigt. Kan klart anbefale e-studio. :-)
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.