Edisac.be Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben uitermate tevreden over mijn ervaring met Edisac. Na bijna een jaar was er een probleem met de tas die ik er gekocht had. Na het doorsturen van enkele foto's werd mijn tas zonder enige discus... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

zou ze eventueel wensen terug te sturen gezien roestplek duidelijk op de zak waar boekentas inzat te zien was .... graag jullie voorstel, binnen welke termijn kan dat teruggestuurd worden en onder we... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Très bon site, très fiable, commande reçue dans le délai indiqué. Tarif identique, voir moins cher qu'en magasin. Bonne expérience pour ma part. Sauf bémol, le lendemain de ma commande, ils ont lan... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de malas e malas de viagem

Edisac est une référence incontournable dans l’univers de la maroquinerie, des sacs et des accessoires de mode. Depuis plus de 30 ans, l’enseigne met son expertise au service des clients à la recherche de produits alliant style, qualité et praticité. Présente à la fois en ligne et en boutique, Edisac propose une vaste sélection de grandes marques (Lancaster, Eastpak, Guess, Lancel, Samsonite, etc.) pour femmes, hommes et enfants.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

399 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Toepassen kortingcode leidt tot hogere verzendkosten

Wilde bestelling doen. Pop up geeft kortingscode 15%. Moet je nota bene als voorwaarde daartoe account voor aanmaken. Zodra je daarna kortingscode invult verspringen de verzendkosten van 2,45 naar 6,95. Voelt niet goed.

Ook: er zou nog 1 exemplaar voorradig zijn wat later in winkelmand scherm separaat onderaan wordt tegengesproken. Verwarrend want je moet zelf uit bestelmenu halen. Stel dat ik niet had gezien. Had ik dan iets besteld en betaald dat niet verkrijgbaar is?

10 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Top service en goede kwaliteit

Rugzak net iets te klein gekocht (
Rugzak 2 compartimenten toch te klein voor een kind 2 de leerjaar zoals beschreven op website )
Gebeld en goede dienst na verkoop met goede raad
Oude terug gestuurd en nieuwe besteld met 3 compartimenten. Goed aangekomen en de oude werd snel terugbetaald . Top kwaliteit

31 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige service, zelfs als een retour nooit bezorgd wordt.

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd, dus een paar sterren waren sowieso verdiend (betrouwbaarheid, tijdige levering en kwaliteit van het product) Helaas voldeed de tas niet aan de wens van mijn dochter (en het was een cadeau voor haar) en dus besloten om de tas te retourneren. Edisac heeft een keurig retourbeleid en ik ontving daarvoor een formulier en sticker. De retourzending kon ik per track en trace volgen, maar stagneerde helaas bij de douane. Lang verhaal.... in het kort: Edisac heeft de tas nooit retour ontvangen maar mij wel keurig op de hoogte gehouden van het verloop EN het aankoopbedrag volledig aan mij terugbetaald. Geweldige service, door gedreven medewerkers die keurig hebben gehandeld. Ik kan Edisac dus gerust aanbevelen en vind dat ze MEER dan 5 sterren verdienen.

28 de abril de 2023

Jamais déçue

Habitude de commander sur ce site.
Jamais déçue. Produits conformes à ce qui est présenté.

20 de janeiro de 2023

Slechte klantenservice!

In de winkel een lederen handtas, boekentas en koffer gekocht twv 325 euro. Na 10 minuten dragen valt de handtas van men schouder (ijzeren knoopje stuk) ik ga terug naar de winkel en vraag een oplossing gezien het duidelijk is dat ik deze kapot gekocht heb. Ruilen binnen de 8 dagen mocht niet meer gezien de handtas stuk is. Hun oplossing: 15 euro dossierkosten betalen en de herstellingskosten om te laten herstellen. Laatste keer dat ik hier iets koop.. Wat een slechte klantenservice!

8 de julho de 2022

Weg 100 euro

Ik heb een besteling gedaan en het is nooit aangekomen. Als ik hub probeer te bellen is het nummer niet bereikbaar
Schoenen zijn terug gestuurd maar ik heb mijn geld niet ontvangen

15 de dezembro de 2021

Fantastische website!

Mooie foto's, goede omschrijving, altijd heel correcte informatie en veel keuze!
Ik heb er al geregeld besteld en de service is perfect!

21 de julho de 2021