Wilde bestelling doen. Pop up geeft kortingscode 15%. Moet je nota bene als voorwaarde daartoe account voor aanmaken. Zodra je daarna kortingscode invult verspringen de verzendkosten van 2,45 naar 6... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik ben uitermate tevreden over mijn ervaring met Edisac. Na bijna een jaar was er een probleem met de tas die ik er gekocht had. Na het doorsturen van enkele foto's werd mijn tas zonder enige discus... Ver mais
Très bon site, très fiable, commande reçue dans le délai indiqué. Tarif identique, voir moins cher qu'en magasin. Bonne expérience pour ma part. Sauf bémol, le lendemain de ma commande, ils ont lan... Ver mais
Informações sobre a empresa
Edisac est une référence incontournable dans l’univers de la maroquinerie, des sacs et des accessoires de mode. Depuis plus de 30 ans, l’enseigne met son expertise au service des clients à la recherche de produits alliant style, qualité et praticité. Présente à la fois en ligne et en boutique, Edisac propose une vaste sélection de grandes marques (Lancaster, Eastpak, Guess, Lancel, Samsonite, etc.) pour femmes, hommes et enfants.
Informações de contacto
432 allée des prêles, 59270, Bailleul, França
- 059860006
- service-client@edisac.be
- www.edisac.be
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Zeer snelle service!
Mijn bestelling werd 2 dagen later al aan huis geleverd, bovendien 25% goedkoper dan in de winkel!
zeer correcte en snelle afhandeling
Perfecte transactie. Zeer goed verloop en je wordt steeds per mail op de hoogte gehouden van de evolutie. Trash & track werkt ook perfect.
Super service!
Ik bestelde op woensdagavond en op vrijdag werd mijn bestelling al correct geleverd! Heel erg goede service!
goede duidelijke service, perfect geleverd
goede duidelijke website en service, op tijd geleverd zonder schade
tip top in orde
de levering was binnen de beloofde leveringtermijn binnen
zeer behulpzame receptioniste, vlot en snel transport
bestellen zelf verliep ietwat chaotischer, handtassen die op moment van betaling plots niet meer in voorraad zijn, maar enkele minuten later toch weer wel.
geen mogelijkheid om telefonisch te bestellen/betalen,
bestelling die plots toch niet meer voorradig bleek, even later toch weer wel, maar ganse bestelproces zelf opnieuw moeten doorlopen, met kans dat artikel weg was...
dame aan telefoon toch heel behulpzaam en uietindelijk met persoonlijke link verrdergeholpen, Bedankt en erg tevreden over verpakkingswijze en artikels.
Doe je aankoop bij Edisac, en dan is het zo in de sacoche!
alles was dik in orde!
Vlotte bestelling en tijdig geleeverd
Bestelling online verliep goed. Goed dat je via mail een bevestiging krijgt, alsook een mail wnr het paketje opgestuurd werd met daarbij de gevoegde data van leveren.
Algemeen: goede site om aankopen te doen!
supersnelle service!!!!
Het product zelf is in orde, verder geen info omdat school nog moet beginnen, afhandeling van de bestelling van begin tot einde......top!
Perfecte service
Ben reeds lang klant bij Edisac en ga daarom speciaal naar Oostende winkelen.
Heb nu het aanbod ontdekt via mijn computer en voor de eerste aankoop is dat heel goed meegevallen.
snel en correct geleverd
Ik ben verwonderd door de snelle en goede levering.
Onduidelijk
De kleuren van het product verschilden met de weergave op de website.
De leveringsdatum werd helemaal niet gerespecteerd.
goede, snelle service
Ik ben zeer tevreden over de snelle service. Ik heb alleen 1 min puntje, ik had mijn pakje naar een afhaalpunt verstuurd van de post te Sint-Amandsberg omdat ik daar werk. mijn pakje was echter toegekomen in Eeklo omdat mijn adres van Eeklo er op stond en de post had dit naar het afhaalpunt te Eeklo verstuurd. Dit zou duidelijker op het etiket moeten staan, dat het om een ander postcode gaat dan de woonplaats.
Geweldige snelle service, zeer tevreden van mijn aankoop.
Zeker een aanrader!
Zeer goede service! En heel mooi product!
Goed maar veel te duur...
Heb vorige week een handtas gekocht aan 125 euro, heb gisteren dezelfde gezien in een winkel aan 110 euro normale prijs, en nog eens gesoldeerd aan 70 euro...ik voel me dus wel een beetje in't zak gezet...
Perfect
Alles dik in orde! Makkelijke site en stipte, correcte levering!
mooie boekentas maar roest op een ring aan de achterzijde wat jammer is
zou ze eventueel wensen terug te sturen gezien roestplek duidelijk op de zak waar boekentas inzat te zien was .... graag jullie voorstel, binnen welke termijn kan dat teruggestuurd worden en onder welke procedure om een nieuwe niet-beschadigde in de plaats te krijgen?
email: kris.vanesch@telenet.be
Handtas van Nathan Baume
De tas is kleiner dan de foto laat uitschijnen. Maar toch wel een mooie tas.