Edugo Opiniões 306

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo profesjonalne zajęcia, świetna kadra prowadząca ciekawe lekcje. Dzieci zachwycone. Dodatkowo rewelacyjne wsparcie techniczne to naprawę sprawia że podczas kontaktu EduGo świetnie spędza s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Corka jest baaardzo zadowolona zajęcia z rysunku sa świetne nabrała pewności w prowadzaniu ołówka. Tworzenie gier bylo dla nie mega frajdą a projektowanie w Minecrafcie super. Corka jest bardzo zadow... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Nękają telefonami po kilka razy dziennie z różnych numerów. Nie rozumieją, że ktoś w danej chwili nie ma czasu lub jest w ogóle nie zainteresowany. Poblokowałam wszystkie numery z których do mnie dzwo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prowadzący wykazują się dużym zaangażowaniem, cierpliwością oraz indywidualnym podejściem do każdego uczestnika. Moje dziecko z chęcią brało udział w zajęciach i zrobiło zauważalne postępy w rysun... Ver mais

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 68% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Atmosfera, nauka, pomoc

Lekcje odbywają się w przyjaznej atmosferze, grupy są malutkie co daje więcej możliwości nauki. Obsługa infolinii nie zawodzi: kiedy zaszła potrzeba zmiany godzin lub poziomu nauczania zawsze dopasowała termin.

Jestescie najlepsi :)

Moja córka była i jest zadowolona z projektu rysunkowego. Lekcje zawsze na czas, zawsze interesujące a uśmiech dziecka przecież najważniejszy :)
polecam wszystkim EduGo. Nawet jak miałam jakieś pytania, niepewności szybko zostały wyjaśnione.

24 de setembro de 2024

Rozwój przez zabawę !

Super platforma z zajęciami dla dzieci ! Córka uwielbia kurs rysunku i matematykę z Minecraftem. Oprócz tego, że rozwija się na tych płaszczyznach to zawsze świetnie się bawi na zajęciach, a myślę że to klucz do szybkiego przyswajania wiedzy. Widzę ogromny postęp córki w rysowaniu, liczeniu w pamięci. Uczęszczamy na zajęcia już ponad półtora roku i nie planujemy rezygnować :) warto też dodać o zaoszczędzonym czasie, gdyż nie trzeba dowozić dziecka na zajęcia, mogą one odbywać się w dogodnych dla nas godzinach. polecamy wszystkim rodzicom!

12 de outubro de 2024

Forma nauczania

Forma nauczania zmusza ucznia do rozmowy w języku angielskim nie tylko samej gramatyki jak w szkole, co jest bardzo potrzebne i ułatwia kontaktowanie się w obcym języku bez barier.

Classificada 5 em 5 estrelas

Moja córka uczestniczy w kursie rysunku…

Moja córka uczestniczy w kursie rysunku od marca 2025 r . jest bardzo zadowolona. Bardzo fajnie prowadzone są zajęcia poszerzające umiejętności rysowania a także podstawy stawiania kresek cieniowania itp. zazwyczaj tematem rysunków są postacie bądź rzeczy ,którymi większość dzieci się interesuje . Atmosfera miła , dziecko jest chwalone za każdy postęp .Dla córki jest to sposób nad odreagowywanie stresów szkolnych .

Classificada 5 em 5 estrelas

Nauka angielskiego online z firmą Edugo…

Nauka angielskiego online z firmą Edugo to świetny wybór zwłaszcza dla tych, którzy chcą uczyć się w domu. Dla nas ta forma nauki (ze względu na inne zajęcia pozalekcyjne dziecka) zaważyła na naszej decyzji. Doświadczeni lektorzy i przyjazna atmosfera (grupy są małe to duży plus) sprawiają, że córka z przyjemnością czeka na zajęcia. Zajęcia są profesjonalnie prowadzone, a materiały są ciekawe. Dziecko robi duże postępy. Lekcje trwają 60 minut dwa razy w tygodniu. Zajęcia są nagrywane i w momencie braku uczestnictwa link do nagrania dostajemy mailem co jest dużym plusem bo dziecko nic nie traci a z nauką jest na bieżąco. Z czystym sumieniem mogę polecić Edugo do nauki angielskiego.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lekcje aktywizujące, dostosowane do dziecka

Lekcje pokazowe pozwalają dziecku zorientować się jak wyglądają zajęcia, są doskonałe. Moje dziecko uczestniczy już drugi rok w zajęciach Just Speak. Jest bardzo zadowolone. Zajęcia są prowadzone w małych grupach, dzieci się znają. Są prowadzone przez osoby nawiązujące dobre relacje z dziećmi, świetny kontakt, potrafią zaangażować. Ćwiczenia podczas zajęć są aktywizujące i rzeczywiście uczące pełnych zwrotów.

16 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam szkoły EduGo.

Nie polecam szkoły EduGo.
Przy składaniu rezygnacji z zajęć nie zostałam poinformowana, że konieczne jest złożenie rezygnacji w formie pisemnej. Moje dziecko przestało uczęszczać na zajęcia, a ja poinformowałam telefonicznie o naszej rezygnacji. Pomimo tego, szkoła zaczęła wysyłać powiadomienia o płatności.
Gdy zaczęłam dopytywać, pani z obsługi w sposób kategoryczny zażądała zapłaty, mimo że dziecko nie brało już udziału w zajęciach. Brakowało jedynie formalnej pisemnej rezygnacji – o której nikt mnie nie poinformował, mimo że wcześniej regularnie dzwoniono do mnie z przypomnieniami o innych ofertach.
Uważam, że zabrakło jasnej komunikacji ze strony szkoły oraz dobrej woli w rozwiązaniu sytuacji.

10 de setembro de 2025

Oczekiwania spełnione

Czytałam wcześniej inne opinie, na pewno trzeba wcześniej przeczytać warunki rezygnacji z uczestnictwa z zajęć i nikt nie będzie rozczarowany.
Kontakt z klientem bardzo dobry poprzez infolinię na stronie internetowej. Edugo jako firmę określam na rzetelną. Same zajęcia uważam za bardziej rozwijające i zdecydowanie lepsze niż niekontrolowane przesiadywanie dzieci przed ekranami, a przy okazji mój syn jest bardzo zadowolony z zajęć. Nie mam złych doświadczeń z tą firmą.

22 de agosto de 2025

Język angielski z EduGo

Jako mama, jestem pod wrażeniem postępów mojej córki z językiem angielskim. Bardzo podoba mi się forma zajęć, podejście do dziecka oraz tłumaczenie niezrozumiałych kwestii. Zajęcia przebiegają w miłej atmosferze, co jest dodatkowym atutem 🙂Z czystym sumieniem mogę polecić kurs j.angielskiego w EduGo 😁

14 de agosto de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Kontakt w sprawach związanych z…

Kontakt w sprawach związanych z formalnościami 100% eliminacja, bądź radzenie sobie z uciążliwymi dziećmi na zajęciach 40%, prowadzenie zajęć - przyjemne, angielski dla 10 latkow-trochę za dużo polskiego

17 de agosto de 2025

Opinia nt.kursu rysunku

Jeśli chodzi o kurs rysunku to muszę skupić swoją opinię głównie na prowadzącym zajęcia. Pani Alicja miała do dzieci świetne podejście,z każdym nawiązywała kontakt, każdego zapraszała do aktywności. Moja córka chętnie przysiadła do lekcji wręcz na nie czekała. Jeśli chodzi o firmę edoGo to podobały mi się tzw. wcześniejsze przypominajki o zajęciach oraz.w razie nieobecności na lekcji.mozliwoac odtworzenia wideo.

30 de junho de 2025

Pozytywnie zaskoczona :)

Bardzo dobry kontakt i super obsługa która przerosła moje oczekiwania! Czuje się troskę o ucznia i jego efekty a nie o złapanie kolejnego klienta. Jako rodzic i również nauczyciel mogę szczerze polecić naukę w edugo! Syn w końcu przełamał niechęć do języka angielskiego, bardzo chętnie uczestniczy w zajęciach i widocznie poprawiły się jego oceny szkolne. Chętniej używa języka w mowie codziennej :) Syn korzysta już od roku z zajęć Angielski MacMillan.

16 de agosto de 2025

Polecejka EduGo

Polecam lekcje w EduGo są bardzo pomocne względem zajęć szkolnych i rozwijające dodatkowe umiejętności, czy zdolności dziecka.

11 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais