Efficax Osteopati & Fysioterapi  Opiniões 255

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

grymt bra känsla för hur kroppen fungerar. Har behandlats för flera olika besvär och var gång har jonas snabbt identifierat problemet och kunnat ge bra behandling. Har genom åren varit hos fler behand... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde nogle problemer med knæ og skinneben efter et slag til træning(fodbold). Allerede dagen efter slaget tog jeg fat i Peter Due fra Efficax og fik sat en tid op med deres behandler Mikkel, så jeg h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har kun positive ting at sige om klinikken og selve teamet bag. Ikke nok med de behandler ens skader, så justerer de hele tiden ens genoptræningsforløb, så man altid kan mærke bedring uagtet skadens... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Er kommet hver anden måned fast hos Jon Timotej hos Efficax de sidste par år. Jon har været en fantastisk stor hjælp og jeg har i dag ingen smerter i lænd og ryg, selv efter mange dages intensiv træni... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Osteopata
  2. Massagista
  3. Fisioterapeuta
  4. Clínica de Fisioterapia

Escrito pela empresa

Efficax er en privatpraktiserende osteopati og fysioterapiklinik, som tilbyder højkvalitetsbehandling af din skade eller problematik. Vi stræber efter at tilbyde den mest effektive behandling inden for osteopati og fysioterapi, hvorfor vi har navngivet klinikken Efficax, som på latin betyder effektiv. Efficax blev skabt med det formål at det enkelte menneske skulle være i fokus. Vi har skabt en klinik, hvor der er plads til alle og hvor behandlere og klienter arbejder målrettet med samme målsætning. Vi tager på arbejde med et smil – fordi Efficax ikke kun er bygget op omkring en stærk faglighed, men også stærke venskaber behandlere i mellem. Vi er i dag otte behandlere, som tør tænke ud af boksen og gå de ekstra skridt for, at vores klienter går herfra og har det bedre end da de kom. Hos Efficax er vores klienter altid i fokus. Det er vigtigt for os, at vores klienter føler sig velkomne og trygge, så snart de træder ind ad døren. Vi tror på, at tryghed og nærvær skaber den bedste relation og et optimalt udgangspunkt for et succesfuldt behandlingsforløb. Vi lægger ligeledes stor vægt på både faglighed og udvikling af vores team. Dette skal sikre dig et højt fagligt niveau, uanset hvilken problematik du har, eller hvilken behandler du er tilknyttet.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Trygt og professionelt

Meget professionel behandling.
Fysioterapeuten lyttede og var grundig i udredningen.

17 de agosto de 2023

Resposta da Efficax Osteopati & Fysioterapi

Vi gør meget ud af at være lyttende og grundige. Det er den eneste måde vi kan forstå vores klients problematik og dermed løse den den sammen med klienten. Tak for din anmeldelse 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin behandling med god opfølgning og…

Fin behandling med god opfølgning og fokus!

10 de outubro de 2023

Resposta da Efficax Osteopati & Fysioterapi

Vi er glade for, at du har oplevet at vi har fulgt godt op på dig. Det gør vi meget ud af! Tak for anmeldelsen 😊

Faglig kompetence

Faglig kompetence, lydhørhed og hurtig til at justere behandling.

13 de novembro de 2023

Resposta da Efficax Osteopati & Fysioterapi

Det er nogle af de værdier vi vægter højt. Tak for din anmeldelse! 😊

Professionel

Professionel, dygtig og rar behandler. Kan klart anbefales. Kender flere der bruger stedet.

3 de julho de 2023

Resposta da Efficax Osteopati & Fysioterapi

Tak for de pæne ord. Vi sætter stor pris på det 😊

ondt i ryg

De hjælpe når man ondt så få god ryg igen

20 de abril de 2023

Det gør vi nemlig! Tak for anmeldelsen 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

God høflig og varm behandler

God høflig og varm behandler. Kompetent vejledning. Tog sig god tid. Opmærksom og nærværende i kontakten.

12 de outubro de 2023

Resposta da Efficax Osteopati & Fysioterapi

Dejligt, at du har haft lige netop den oplevelse hos os. Det er utrolig vigtig for os, at det er netop den oplevelse man har som klient hos os.

Fantastisk behandling

Fantastisk behandling. Jon kan virkelig omjuster kroppen!

1 de novembro de 2023

Resposta da Efficax Osteopati & Fysioterapi

Det kan han om nogen! Dejligt, at han har kunne hjælpe dig 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk behandling og dejligt…

Fantastisk behandling og dejligt imødekommende personale. Har anbefalet Efficax til flere i min omgangskreds 🤩👏🏻

31 de outubro de 2023

Resposta da Efficax Osteopati & Fysioterapi

Tak for de pæne ord og dejligt, at du anbefaler os rundt omkring. Sætter vi stor pris på! 😊

Nærværende og grundig behandling

Jon er super dygtig og meget grundig. Jeg har fået den bedst tænkelige behandling, som allerede gav resultater efter første gang. Det var meget overraskende, at der var så hurtig effekt. Jon er desuden meget nærværende og lyttende og rigtig behagelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Jon og Efficax.

22 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi sender vores varmeste anbefalinger…

Vi sender vores varmeste anbefalinger efter at have været til behandling med vores nyfødte datter hos Kasper. Vi var der to gange, hvor Kasper løsnede op i hendes nakke+bækken og gav os øvelser med hjem til mavekneb og aftenuro. Vi ville rigtig gerne blive klogere på hendes lille krop for at hjælpe hende bedst muligt, og det har vi i den grad fået indfriet hos Efficax ☺️

13 de julho de 2023

Professionel behandling

Grundig og behagelig gennemgang af forskellige problematikker forud for behandlingen. Opfølgning og interesse for det enkelte problem hos kunden.
Fremgang allerede efter første behandling.

3 de julho de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais