Sønnen min er kjempe fornøyd med yoyoen. Den spinner mye lengre og stabilere enn de yoyoene han hadde før. Servicen er også supert. Eirik reagerte med en gang da posten var forsinket . Supert hygg... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Flott nisje butikk, med det som for meg virker som et bra produkutvalig i alle prisklasser og til alle ferdighetsnivåer. Rask og effektiv service. Jeg hadde et spørsmål etter orderen min var lagt inn.... Ver mais
Rask og grei handel. Manglet ekstra tau til jojoene, men de ble raskt ettersendt.
De beste yoyoene av en som virkelig kan yoyo. Rask og hyggelig levering ved bestilling på nett, pent levert i en pose. Vi har tidligere kjøpt andre yoyoer av Eirik, og har alltid vært veldig fornøyd.
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Eirikyoyo er en privat person som jobber freelance som både artist og salg av jojoer i verdensklasse. Eirikyoyo sørger for at du som nybegynner eller kanskje allerede en super avansert trikser skal få tilstrekkelig med hjelp til å skaffe deg de jojoene som passer deg. Jeg tilbyr personlig hjelp gjennom både chat og telefon om hvordan du skal bli en bedre trikser.
Informações de contacto
Trondheimsveien 14A, 0560, Oslo, Noruega
- +47 45082030
- kontakt@eirikyoyo.shop
- www.eirikyoyo.shop
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Enkel bestilling og superrask levering.
Anbefales.
Kvalitets yoyo, men enda bedre service
Servicen er også supert. Eirik reagerte med en gang da posten var forsinket . Supert hyggelig og hjelprik kommunikasjon.
Unikum her i Norge! Takk for at du støtter/ bygger opp yoyoscenen i landet!
Trivelig kar og god service
Trivelig kar og god service, kunne hente bestillingen i Oslo samme dag. Anerkjente kvalitetsprodukter.
Takk for kjapp leveranse kidden på 9år…
Takk for kjapp leveranse kidden på 9år er i 100! Måtte kjøpe en til meg selv også! Helt rå spinn!
Service og kvalitet i alle ledd
Service og kvalitet i alle ledd! Anbefales👍🏻

Utmerket kvalitet
Kattene likte godt yoyo og øvrige familiemedlemmer. Super yoyo (Eirik yoyo), kommer til å kjøpe her igjen!

Rask levering
Rask levering, god service. Redda helgen til en 12 åring med ødelagt jojo. Kom under to timer.

Anbefales!
Kjøpte Bullseye. Varen blei sendt samme dag, og han spurte om varen hadde kommet frem. Personlig oppfølging med tips og triks. Svært god kundeservice!

ANBEFALAST
Kjøpte to yoyoer (Bullseye og Arrow Elite) og er veldig fornøgd med bode kvalitet og service! Gode priser, god kommunikasjon, trivelig type og rask, bekymringsfri levering! Kjem til å handle meir her!

Utrolig god service
Utrolig god service! Eirik kom selv og leverte fredag kveld, et par timer etter bestilling var lagt inn, og med det reddet helgen til en 12år gammel gutt.
Tusen takk!

Resposta da Eirikyoyo
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.