Ekbiler Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har fornylig handlet bil hos EK Biler. En meget stille, rolig og behagelig oplevelse. Fik efter ca 1 uge en fejlmelding omkring fartpilot / kamera som blev løst på et værksted her på sjælland ude... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har lige handlet bil hos Steen/ EK Biler. Hele forløbet gik perfekt. Fra prøvekørsel, finansering, og efterfølgende handel ugen efter. Meget fine brugte vogne de har dernede. Vi tog turen fra Aalbo... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Behjælpelig og fremragende service

Købte en Golf 7 af Steen, og alt har bare spillet lige siden! Servicen var super god, f.x så var der en utæt lygte, men jeg ringede bare til Steen og så fik vi den skiftet "UB" Det er virkelig god service!
Kan varmt anbefales at handle ved dem!

-Daniel

20 de abril de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse med handelen af en…

Rigtig god oplevelse med handelen af en Golf GTI.
Og fik en fair byttepris.
Steen(Ejeren) er meget sympatisk, og har styr på tingene.
Handler helt sikkert der igen, når den tid kommer.
Og fantastisk værksted. 100% orden og rent.
Mvh. Michael

15 de abril de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har lige købt bil hos Ek biler

Jeg har lige købt bil hos Ek biler, og det har været en rigtig god oplevelse. Jeg havde udset mig en Mazda tre, og skrev til Ek biler på deres hjemmeside for at høre, hvad de ville give i byttepris for min Volvo. Ejeren Steen svarede lynhurtigt, og kom med et seriøst bud på hvad jeg kunne forvente at få for min bil. Da jeg kom ud for at se på Mazdaen var Steen utrolig venlig, og efter han havde set min bil efter, kom han med et rigtigt fint bud på min bil, og det endte med at jeg købte Mazdaen. Det har alt i alt været en rigtig god oplevelse at købe bil hos Ek Biler, som jeg varmt kan anbefale.

30 de novembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

En forhandler i verdensklasse!!!

Min bil er lige blevet solgt hos EK Biler, og aldrig har jeg fået så god en service!! Steen har hjulpet hele vegne igennem, og det er ikke sidste gang vi tager imod hans råd og hjælp!! Hvis du vil handle bil med en forhandler der har styr på det hele og som samtidig yder en service ingen kan leve op til så skal du helt klart vælge EK Biler.

23 de outubro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Første men absolut ikke sidste gang jeg…

Første men absolut ikke sidste gang jeg handler hos EK-Biler.
Serviceminded, smilende, imødekommende og meget hjælpsom. Han har stået til rådighed omkring råd og vejledning uden for normal åbningstid, samt ferie.
Så jeg kan helt klart anbefale at tage et smut forbi EK-Biler næste gang der overvejes at købe en bil.

20 de outubro de 2020

NY BIL 👍

Har lige haft en rigtig god oplevelse, ved at handle bil hos EK BILER.
Der blev ydet en service jeg ikke har set andre steder. Bilen blev leveret på hjemmadressen. Alle papirer blev ordnet. Bilen blev indregistreret. Og efter en hyggelig stund, kunne vi køre en tur i nyerhvervelsen 😉
Alt i alt en super oplevelse 👍
Vh Pete

25 de agosto de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt en Touran hos Steen fra…

Har købt en Touran hos Steen fra EKbiler. Er super tilfreds med den gode service og den behagelige personlighed i Steen👍🏼.
Bilen var klar til afhentning på aftalte tidspunkt, og alt som aftalt var gjort klar ved afhentning.
Kommer helt sikkert til at handler bil hos Steen og EKbiler igen😊

23 de agosto de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har lige købt brugt e-Golf hos EK…

Vi har lige købt brugt e-Golf hos EK Biler.
Steen og hans mekaniker er super imødekommende og vi har kun positive anbefalinger at give videre.

I øvrigt kan jeg godt lide at komme et sted hvor der er pænt og ryddeligt og værktøjet hænger på sin plads. Det gør det hos EK!

Jakob

14 de junho de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste bilforhandler jeg har købt hos!

Købte en passat hos Steen, og må sige at hans kundeserviceniveau, er noget mange andre kunne lære af!

Hele forløbet var meget behageligt og vi følte os trygge ved at handle, da han var helt nede på jorden og ikke havde det jeg kalder "Drama sælger" over sig - Steen var vanvittig venlig, lydhør og professionel under hele processen!

Vi har haft bilen i næsten 6 måneder nu, og den fejler intet og kører som en drøm!

Jeg vil til enhver tid anbefale, at handle hos Steen!

13 de outubro de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

I sidste uge ringede vi til Steen fra…

I sidste uge ringede vi til Steen fra EK biler, vedrørende mulig køb af en bil til min kone, Steen var høflig og imødekommende fra starten af, vi kunne dog først køre den lange vej hen og se/prøvekøre bilen i weekenden, ingen problem, og som lovet var bilen der stadig om Søndagen.
Prøvetur vel overstået handlede vi og fandt en god løsning som begge parter kunne acceptere, da vi ikke kunne få bilen med samme dag, tilbød Steen , at han da ville levere den til os, som sagt så gjort, bilen er leveret som aftalt, derud kom der ny front rude i og vinter hjulene skiftede han om til helt nye, fantastisk service.
Vi giver hermed Steen vores varmeste anbefalinger, og når vi engang skal skifte ud i bilparken vil vores første tanke være, at besøge Steen og EK biler.

28 de agosto de 2019

God og fair service

I foråret købte vi en pæn og velholdt VW EOS med stort kilometertal og uden garanti af EKbiler. Vi oplevede Steen som meget kundevenlig, og vi har haft stor tillid til ham.
Ud fra salgs annoncen var der fuld service på bilen, men det viste sig, at den manglede det sidste års service. Derudover dryppede der olie fra gearkassen, da vi fik bilen hjem. Begge dele har Steen dækket, selv om han egentlig ikke var forpligtet til det.
Vi anbefaler gerne at handle med Steen.
Vera og Svend Aage

6 de julho de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

God, personlig service ved EK biler

Har lige handlet en Golf 7 hos Steen og købsprocessen har hele vejen været en fornøjelse: Hurtig svar på mail, fair byttepris på gamle bil og en god dialog om købet af bilen. Steen er på alle måder en bilforhandler man kan have tillid til. Jeg oplevede stor fleksibilitet omkring at finde en god samlet aftale og hvor jeg i høj grad oplevede en rigtig god service fra Steen ift at trække på hans kontakter ift at finde nogle sommerdæk på fælge og få en undervognsbehandling.
Jeg kan varmt anbefale EK biler.

19 de maio de 2019

Købte bil af Steen ved EK Biler i Hejnsvig

Købte bil af Steen ved EK Biler i december 2018. Fantastisk oplevelse. Service minded udover det man kan forvente. De havde endda lavet mere end aftalt i deres leveringsgennemgang. Jeg fandt så et par småting i løbet af de sidste par måneder. Har idag været nede og hente den efter de havde udbedret det på garantien. Mekanikeren er om muligt endnu mere service minded end Steen. I det hele taget emner det bare af overskud og positiv tilgang ved EK Biler. Og værkstedet er opryddet og pinligt rent. Fantastisk sted.

22 de março de 2019

Great sales experience

I had a very good sales experience with Steen who is the owner and sales in-charge here. Though I did not purchase a car, the whole sales experience was great. They were very welcoming and good with negotiation. Would happily recommend.

16 de janeiro de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og god at handle med

Jeg har lige afsluttet en handel med Steen fra EK biler, og fået min bil hjem. Han var super god at handle med, og var fleksibel og hjælpsom. Vi aftalte en god pris på bilen samt et par vinterdæk i handlen, og han gennemgik alt på bilen inden levering. Helt klart bedre service og priser end ved vw hvor jeg kiggede efter bil oprindeligt!
Derudover tilbyder han en attraktiv finansiering.
Varmeste anbefalinger herfra.

19 de outubro de 2018

skøn oplevelse

har handlet bil med Steen, det var en god handel, han var hirtig til at svare på mail da jeg kontaktede ham fordi jeg var interesseret i en af hans biler, han er utrolig flink, imødekommende serviceminded og meget kundevenlig, kan helt klart anbefale og handle med Steen.

25 de maio de 2018
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais