electrovoordeel.com Opiniões

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelde een steelstofzuiger Samsung via Bol.com. Levering ten laatste 01/12/25. Werd niet geleverd op 01/12/25. Dan levering op 03/12/25 en Trac en Trace de avond voor de levering. 09/12/25 nog stee... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Een waarschuwing voor iedereen die met deze mensen zaken doet: deze personen zijn onhandig en er is sprake van fraude. Ik zat in een moeilijke situatie, maar wees voorzichtig.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dom van mezelf natuurlijk! Ik had vooraf reviews moeten lezen en ik hoop hiermee mensen te behoeden voor dezelfde fout daar iets te bestellen. Via bol.com een goeie aanbieding gevonden voor een... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

WelProduct 3 weken geleden besteld en betaald, geen bevestiging, krijg geen contact met ze, vervolgens hebben zij de bestelling geannuleerd zonder reden en een dag later staat hetzelfde product ineens... Ver mais

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

107 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

voor het eerst bij hun een samsung tv…

voor het eerst bij hun een samsung tv voor in de caravan gekocht. verzending duurde wat langer i.v.m corona maar prima service. Als ik een mail stuurde met vragen over de bestelling of vragen over de instellingen kreeg ik vrij snel een vriendelijk antwoord terug. Ga zeker deze firma aan bevelen aan vrienden of familie

22 de abril de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Goedkoop en prima service!

Ik heb voor het eerst iets gekocht via electrovoordeel. Ik ben daar toevallig bij uitgekomen toen ik een bepaalde TV wilde kopen en bleek dat zij de goedkoopste waren. De communicatie omtrent de status van de bestelling is prima. Ze houden je op de hoogte. Ze doen wat ze beloven en leveren binnen afzienbare tijd. Ga zeker vaker bij ze kopen.

21 de abril de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Goede service. Levering duurde wat langer door corona. Kreeg snel reactie op de mail, is snel opgepakt en 10% korting op volgende aankoop. Heel netjes. Binnen een paar dagen had ik het product in huis.

20 de abril de 2021

Erg tevreden en blij met de smart t.v

Erg tevreden en blij met de smart t.v
Het heeft even geduurd omdat het uit Spanje kwam.
Maar heb wel 2 jaar extra garantie geregen.
Goede klantenservice
Volgende X zeker weer bij Electro voordeel bestellen.
Groetjes Bianca smit

15 de abril de 2021

Keurig ontvangen

Voor het eerst hier besteld en zou na 3 dagen een track en tracé code ontvangen, toen ik die niet kreeg een bericht gestuurd die keurig beantwoord werd en er werd keurig gemeld dat het bestelde product even niet voorradig was zodra dit wel het geval was een track en tracé code ontvangen en omdat het product vanuit Spanje werd verstuurd nog wel paar dagen moeten wachten maar product netjes ontvangen.

4 de abril de 2021

Aanvankelijk wat huiverig

Aanvankelijk wat huiverig, want waarschijnlijk door de Corona, duurde het allemaal wat lang. Maar door de goede klantenservice kreeg ik toch snel de indruk dat het prima in orde kwam. Uiteindelijk keurig afgeleverd met een prachtig product!

2 de abril de 2021

Koop hier niet!

Ik ga hier nooit meer kopen! Ik heb je een HomePod mini besteld en na 1 1/2 week wachten heb ik nog geen enkele reactie geen t&t, niks noppes nada.

30 de março de 2021
logótipo da electrovoordeel.com

Resposta da electrovoordeel.com

Geachte heer/mevrouw Zonnenberg,
Wat vervelend dat u uw bestelling niet heeft ontvangen. Uiteraard is het niet de bedoeling dat u zo lang op uw bestelling moet wachten! Wanneer u contact opneemt met service@electrovoordeel.com dan kunnen wij u verder helpen en de actuele status voor u nakijken. Mocht er iets zijn misgelopen zullen wij u ruim compenseren voor de langere wachttijd!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik koop nergens anders meer! Top!

Zeer tevreden met mijn aankoop en levering via en door electrovoordeel. Wanneer je de beste prijs zoekt, zoek dan niet verder. Daarvoor moet je wel langer wachten dan normaal (1 - 2 weken ipv 3 werkdagen dat ervoor staat). De communicatie is erg prettig en snel. Vanaf nu bestel ik hier! Aanrader!

27 de março de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.