Elektroshop.nl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kreeg van PostNL bericht dat het pakket retour gezonden werdt omdat het beschadigd zou zijn. Contact opgenomen en meteen is het bestelde opnieuw toegezonden. Top gedaan.

Classificada 5 em 5 estrelas

3 maanden geleden besteld, na de laatste stopcontacten te hebben afgemonteerd, zat er een schuurtje in een de ramen, onder garantie/service heb ik een nieuwe gekregen. Das top.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kabel goot binnen gekregen lichte krasjes. Maar voldoet Ik was verbaasd dat electroshop contact opzocht zonder dat ik direct een klacht had gedaan. En heb netjes vervangende gootjes binnen gekr... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Grossista de equipamento electrónico
  2. Fornecedor de materiais de construção
  3. Fornecedor de equipamento para construção
  4. Fornecedor de peças electrónicas
  5. Loja de Iluminação

Elektroshop.nl is een webwinkel die sinds 1997 online elektromaterialen en verlichtingsproducten aanbiedt aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Het bedrijf is ontstaan uit een elektrotechnisch installatiebedrijf dat is opgericht in 1985. Door de combinatie van het in het verleden werken in de praktijk en de online wereld, weet Elektroshop.nl de juiste producten tegen de juiste prijzen aan te bieden en positioneert Elektroshop.nl zich als een sterke speler in de markt van de online elektrotechnische detailhandel.

Elektroshop.nl - Kennis van licht & techniek

Professioneel advies door 50 jaar elektra ervaring
Jarenlang heeft elektroshop.nl praktijkopdrachten uitgevoerd voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Hierdoor weet Elektroshop.nl exact hoe producten werken en geïnstalleerd dienen te worden. Sinds 14 juli 1997 is Elektroshop.nl zich gaan focussen op het online verkopen van elektromaterialen en verlichtingsproducten via internet. De combinatie van het, in het verleden werken in de praktijk en de online wereld, maakt dat Elektroshop.nl de juiste producten tegen de juiste prijzen weet aan te bieden.
Ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige producten
Elektroshop.nl heeft een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige elektromaterialen en verlichtingsproducten. Is een product niet vindbaar op onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wellicht is het product wel beschikbaar maar is de vraag dermate klein dat wij het product niet in ons assortiment hebben opgenomen.
1-2 werkdagen levertijd
Door beheer van eigen magazijn beschikt Elektroshop.nl over een grote voorraad elektromaterialen en verlichtingsproducten. Hierdoor is Elektroshop.nl in staat om bestellingen binnen 1-2 werkdagen te bezorgen.

Informações de contacto

Promotion box for Elektroshop.nl

Ontdek assortiment schakelmateriaal

Verschillende hoogstaande merken zoals Gira, Jung en Berker

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

9 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 85% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

185 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb bij Electroshop.nl een…groepen kast gekocht

Ik heb bij Electroshop.nl een groepenkast besteld die volgens de omschrijving zwart zou zijn. Bij ontvangst bleek de kast echter donkergrijs te zijn. Jammer, want ik had deze juist vanwege de zwarte kleur besteld. Het retourproces verloopt gelukkig zonder problemen, maar het blijft vervelend dat de productomschrijving niet overeenkomt met het geleverde product.

Daarnaast wordt de kast als IP40 omschreven. Daar heb ik grote twijfels bij, omdat je via de openingen aan de zijkant zo naar binnen kunt kijken. Dat geeft mij weinig vertrouwen in de spatwaterdichtheid.

Ook de kwaliteit valt erg tegen. De deurtjes zijn de eerste keer nauwelijks open te krijgen. Zodra ze eindelijk open zijn, breken de vergrendelingen direct af. Vervolgens sluiten de deurtjes niet meer goed, waardoor de vermeende IP44-bescherming helemaal verloren gaat.

Al met al vind ik de kwaliteit van deze groepenkast onder de maat. Jammer, want de service rondom retourneren is prima, maar het product zelf kan ik absoluut niet aanbevelen.

28 de julho de 2026

Professioneel en snel opgelost

Ondanks mijn bestelling incompleet werd geleverd heb ik een positief gevoel overgehouden aan Elektroshop .Het snelle reageren op mijn mail en leveren van de ontbrekende producten maakte mijn ervaring erg goed.

25 de julho de 2026

3 maanden geleden besteld

16 de julho de 2026

Opnieuw toegezonden

Top gedaan.

9 de julho de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Prima website

Prima website, prijzen concurrerend waardoor ik voor elektroshop gekozen heb. Helaas duurt verzenden alleen langer dan op de site vermeld staat. Beschadigd materiaal gemeld en er werd keurig een nieuwe opgestuurd.

6 de julho de 2026

Levering

Besteld voor 22:00? Zelfde dag verzonden staat er op de site. Nou, mooi niet! Ontvangen na een week. Natuurlijk is dat prima, maar wees gewoon eerlijk wanneer je kunt leveren.

6 de julho de 2026
logótipo da Elektroshop.nl

Resposta da Elektroshop.nl

Bedankt voor uw review.

Wij begrijpen uw teleurstelling over de levertijd. Wel willen we graag een misverstand rechtzetten: op onze website vermelden wij niet "voor 22:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden", maar "voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden".

Uw bestelling is op 1 juli geplaatst en door ons op 2 juli verzonden. Helaas kampt PostNL de afgelopen weken met vertragingen bij de verwerking van pakketten in hun depot. Hierdoor heeft uw zending langer onderweg geweest dan gebruikelijk. Dit is helaas een situatie waar wij geen invloed op hebben.