hjälpte mig skaffa fram en vara som var slut överallt, men som jag var tvungen att ha för att kunna slutföra ett jobb! strålande service
Leia as opiniões dos outros
Det var enkelt att beställa. Ändring av beställningen i efterhand var smidigt och kundservicen var vänlig, enkel och utan minsta problem, de löste allting. Varorna levererades snabbt, även best... Ver mais
Bra och snabb leverans. Gillar möjligheten att kunna justera sin order genom att svara på bekräftelsemejlet. Dock, klantig kund som man är, så hade en tjänst där ni kan se att prylarna i beställningen... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vi säljer elprodukter och erbjuder fri teknisk support och rådgivning.
Informações de contacto
Box 90311, 12025, Stockholm
- 08 - 42030800
- kundtjanst@elot.se
- www.elot.se
hjälpte mig skaffa fram en vara som var…
Trevligt bemötande av kundtjänst men relativt långa leveranstider !!!!!
Även om leverans första gången dröjde några dagar extra så uppvägdes detta då av det positiva bemötandet av kundtjänst !
Dock lång leveranstid även vid senare köp.
Långsamt
Det tar över en vecka att få sina prylar , mindre bra 2016
Fantastisk service & snabb leverans
Funkar perfekt
Delen jag köpte kom med posten i brevlådan (golv termostat) och allt var packad o klart. Bruksanvisning, montage anvisning (dock på engelska) med bra skisser.
Rekommenderas
Kanonbra service
Trevligt bemötande, kunniga och snabb leverans!
Snabb leverans!
Bra kontakt och lätt att beställa. Snabb leverans, beställde på fredag och hade varorna på måndag. Perfekt!
Snabb leverans och lätt hemsida
Rätt produkt på lager samt en snabb leverans
Vänligt bemötande
Snabb leverans och vänligt bemötande. Priserna är kanske inte de lägsta, men helt acceptabla. Kvaliteten på glas kunde vara högre, men jag förstår att om riktigt glas användes istället för plast skulle priset bli något högre, vilket jag tror alla köpare skulle acceptera; i alla fall jag.
Beställning
trevligt bemötande vid telefonkontakt, snabb leverans.
Tack för det.
svårt beställa på hemsidan med telefonservice mycket bra.
Jag hade svårigheter skicka en order via hemsidan men telefonkontakten fungerade perfekt.
Jag beställde den 26 jan. och fick leverans den 28 jan. Kan det bli bättre?
Dessutom jättebra support via dator och telefon.
Mycket bra.
Snabb leverans. Kan gärna rekommendera andra att beställa från Elot AB.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.