A empresa respondeu
Da jeg flyttede tilbage til EnergiFyn, efter en kort udflugt til et andet selskab, skulle jeg også have omkodet min ladeboks. Jeg fik fat på en meget engageret medarbejder, som jeg havde i telefone... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har altid været en glad og tilfreds kunde hos Energi Fyn. Spørgsmål er altid besvaret hurtigt og fyldestgørende. Min nyligt opsatte ladebox var virkelig et favorabelt tilbud. Anderup El opkrævede... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa

Samler du på god energi? Så er du kommet til den rette
Sanderumvej 16, 5250, Odense SV, Dinamarca
Fik hurtig kontakt.
Havde problemer med at forstå regningen.
Fik en forklaring og tålmodighed til at gentage forklaringen så jeg forstod det.

Resposta da Energi Fyn
God personlig telefonisk kontakt uden lang ventetid, god forklaring på spørgsmål, og hvad der er væsentligt, lav kwh pris og uden abonnements udgift til elleverandør.

Resposta da Energi Fyn
Overkommelig pris. God kommunikation med den pågældende medarbejder.

Arne og jeg har altid været tilfres med Fyns Ennegi
det beste er at man kund betaller det der bliver brugt af strøm ,månlig

Resposta da Energi Fyn
Produktet lever op til forventningerne og til en meget fornuftig pris.

Resposta da Energi Fyn
Vi har aldrig haft nogen problemer med Energi Fyn.
De har et godt og overskueligt system.

Resposta da Energi Fyn
De kom med et godt tilbud pga. vores tidligere kundeforhold.

Resposta da Energi Fyn
Hurtig svartid og imødekommende medarbejder

Resposta da Energi Fyn
Kan kun anbefale Energi Fyn.
God oplevelse ved telefon samtale der løste mit problem,hurtigt og god medarbejder.vh.Erik Lund Steffensen.

Resposta da Energi Fyn
Midt indtryk af Energi Fyn tager ansvar for at gøre deres ydelse et reel og billigst muligt for kunderne. Desuden har de en god service. Kunne dog godt tænke mig at man øger sikkerheden for kunderne i forbindelse med tilbyder nye kunder deres tjeneste ved telefonisk henvendelse. I virkeligheden burde det være myndighederne der burde kræve, at personfølsomme oplysninger håndteres på en langt sikre måde. Foranstående i forhold til en række ydelser, som f.eks. mobiltjenester m.m.

Resposta da Energi Fyn
Er lige skiftet til Energi Fyn og det tegner godt. Alle aftaler er overholdt.

Resposta da Energi Fyn
Jeg har ingen oplevelse endnu, da jeg er ret ny.

Resposta da Energi Fyn
Jeg fik fat på en meget engageret medarbejder, som jeg havde i telefonen i 2 x halvanden time, inden vi havde den rigtige løsning.
Nu spiller det!
Fin service.

Resposta da Energi Fyn
Ikke den bedste start som tilbagevendende kunde. Det tog mig over en uge at få min aftale på plads trods gentagne henvendelser. Jeg var så irriteret at jeg var meget tæt på at skifte leverandør så hurtigt som muligt.

Resposta da Energi Fyn
Fik en god behandling om problemer jeg havde. Man skal altid kunne blive bedre derfor kun 4 stjerner

Resposta da Energi Fyn
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.