Dårlig forretningsmoral!!
Jeg kan ikke anbefale nogen at handle i Englestof & Garn i Hørsholm.
De giver ikke pengene tilbage! Og det skal åbenbart helst være en hemmelighed, men man bliver henvist til en lille lap klistret på skranken, om at de ikke giver penge tilbage - altså ikke i forvejen, men først når du kommer og vil have pengene tilbage.
Jeg købte for nyligt 2 rundpinde og fik i den forbindelse besked på, at de ikke gav pengene tilbage på pinde. Fint nok, tænkte jeg, da jeg skulle bruge de indkøbte pinde, MEN man foranlediges jo dermed til at tro, at de så giver pengene tilbage på garn og andre varer, da det ellers er misvisende kommunikation. Ekspedienten burde i den situation have sagt, at man ikke kan få et tilgodebevis, når man køber pinde. Så dårlig service og fejlinformation - garanteret med vilje.
I den tro købte jeg forleden et enkelt garnnøgle, da jeg manglede et stykke på et tørklæde. Ekspedienten var helt klar over, at det var et sats, da garnet ikke helt matchede, men ikke et øjeblik informerede hun mig om, at jeg skulle være opmærksom på, at de ikke gav pengene tilbage, - i hvilket tilfælde jeg selvfølgelig ikke havde købt garnet, da jeg var usikker. Virkelig dårlig service.
Jeg handler principielt ikke i butikker, der ikke står inde for deres varer og dermed giver pengene retur.
Så det var sidste gang, jeg handlede i Englestof!!
I øvrigt - som en sidebemærkning - er deres varer også urimeligt dyre. Øv for en dårlig oplevelse.