Leia as opiniões dos outros
Informações sobre a empresa
www.erikslundmobler.se
Informações de contacto
Suécia
- www.erikslundmobler.se
Não respondeu a opiniões negativas
Jag är jättenöjd över mina 6 stolar som…
Jag är jättenöjd över mina 6 stolar som jag har köpt. Dem är lika fina som på bild.Jag är väldigt nöjd över att transportören lade alla kartonger under tak så att dem inte skulle bli blöta trots att vi inte köpt till inbärningshjälp.
Very good products and service!
Väldigt bra möbelbutik med fina produkter och trevlig service. Rekommenderas varmt!
Bra service, trevlig personal och bra bemötande!
Allmänna Reklamationsnämndens "svarta lista"
Detta företag har hamnat på ARNS "svarta lista" SJU gånger. Det betyder att de blivit anmälda och INTE följt rekommendationen. Senaste gången var 2021. De kan alltså ha blivit anmälda många fler gånger, även efter 2021 men då följt rekommendationerna. Kan vara bra för dig som konsument att känna till, innan du handlar där.
VARNING FÖR BEDRÄGERI
VARNING FÖR BEDRÄGERI! DETTA ÄR ETT OSERIÖST FÖRETAG.
Åk inte hit, det är ett katastrofställe
Värsta företag som man kan tänka och handla usch.
Personalen som ljuger och vill bara lura oss.
ALLDRIG MER någonsin
Betyg -0
Fina varor och trevlig personal
Fina varor och trevlig personal! Har alltid hos de flera gånger och är jättenöjd med kvalitén! Rekommenderar de starkt!
Väldigt dåligt kvalitet på möblerna vi…
Väldigt dåligt kvalitet på möblerna vi köpt,
Var fel på en av soffan, vi skickade tillbaka den för reparation som tog ungefär 2 månader.... när den väl komm tillbaka, då komm den i samma dålig skick som när vi skickade den.
Åk inte hit
Åk inte hit, det är ett katastrofställe. Först fick jag fel möbler, trots att jag flera gånger påpekade att det inte var rätt köksbord. Samtidigt hade jag köpt en soffa för några tusenlappar och betalat extra för montering. När de väl skulle montera soffan skadade de vårt nya trägolv. När jag kontaktade kundservice hävdade de att det var mitt fel, inte deras personals. Väldigt dålig kundservice och oseriöst bemötande. De ljuger och håller inte vad de lovar. De borde anmälas till Konsumentverket för sitt sätt att ignorera konsumentlagarna. Återigen – ÅK INTE HIT!"
Hej!!
De som jobbade va jätte trevliga och snälla mot oss och vi fick bra erbjudande.
Speciellt Sarro, Adam va jätte snälla.
Väldigt bra service och kvalitet
Väldigt bra service och kvalitet. Så nöjd
Värt att besöka varuhuset
Jättefin, stor och mysig butik Och deras priser är bra.Trevlig personal, många nyttiga saker, allt man behöver i lägenheten finns där. En till anledning varför jag gillar Erikslunds Möbler är för att allt finns i många olika sorter. Man hittar det man vill så att säga. Olika typer av soffor, fåtöljer, sängar, stolar, tavlor och massa små design saker. Man blir aldrig trött där för att det finns massor av sköna soffor som man kommer älska. 🤗
Fina varor och bra bemötande av…
Fina varor och bra bemötande av personalen, de är jättesnälla och hjälpsamma
Fina varor
Fina varor, har handlat hos dem, rekommenderar de starkt!
Jag har handlat hos dem flera gånger…
Jag har handlat hos dem flera gånger och alltid varit nöjd med både kvalite och bemötande. Igår råkade jag skriva en negativ recension om det, men sen visade det sig att jag hade skällt ut fel företag😬
Från en jätte nöjd kund
Fantastiskt köp, jätte fina varor, över min förväntan, mycket bra priser, super snabb leverans , tack så mycket för den här gången, kommer säkert tillbaka igen 👍🏻🙏🏻👍🏻
Leverans sker på ett helt random datum…
Leverans sker på ett helt random datum utan någon förvarning. Ingen kvalité alls på varorna. Snälla sluta köp hos dem så de stänger ner skiten.
fin butik med trevliga personal
jag har köpt mina möbler,mat grupp, lampor och jag är väldigt nöjd med dem mycket fina grjer och bra kvalite med trevliga personal.
Detta förbannade företag är en skam
Detta förbannade företag är en skam . De ger faaan i sina kunder och bryr sig bara om jävIa pengar! Att behöva betala 2600 kr för att returnera en produkt är ett helvette! Jag blir så förbannad.VI köpte produkten från Västerås, varför ska jag betala för att skicka tillbaka den till Danmark?
Innan du ångrar dig så undvik de här typerna.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.