1. Compras e moda

Informação fornecida por diversas fontes externas

EROX! offers the latest styles and trends in women's fashion clothes and dresses online. 100's of celebrity inspired clothing added every week. Shop now!

2,2

Mau

Le gel EROXON vendu en France dans les…

Le gel EROXON vendu en France dans les pharmacies, gage de sérieux, pour stimuler l'érection, ne fonctionne absolument pas c'est de la pure arnaque, pour un prix de plus de 25 euros, 4 unidoses minuscules à l'intérieur de la boîte - une honte !

4 de outubro de 2024

Sucks to be them 😂😂

Item never arrived I messaged them twice on their website then emailed them once on there normal email then once on their customer service email never got a reply so I commented on every single photo they had on there Facebook also then made face book recommendations that they should change their name to "message me back" and changed there post code to "message me back" then they replied telling me to message them so I did once again no reply jokes on them tho cause if they dont reply I wont stop EVER (I have a lot of time on my hands)

20 de março de 2019

Order two sizes of same outfit as not…

Order two sizes of same outfit as not sure on size one came with its arm up over the head faulty other size fitted perfect return faulty item never received my refund so if you know your size and not ordering a few items should be ok be if you return items you might not receive your money back. They do not reply to you via their contact us form either will not buy from you again which is a shame as item that we kept was fine but cost me double the price

14 de maio de 2018