Dækpartner

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Medarbejderne i Dækpartner Brøndby var virkelig hjælpsomme, og ydede fin vejledning. Jeg havde taget fejl af tiden for min booking, og skulle egentlig komme tilbage dagen efter, men så fik de søde mek... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg fik nye dæk på min autocamper, efter at de havde udskiftet bærekugler og forhjulslejer. Aftalen var, at de efter det sidste dækskifte (en reklamation på et fordæk) skulle sørge for at sporin... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Innhentet pristilbud på nye Continental sommerdekk, ferdig påsatt bil. Arbeidet ble utført på 50 minutter, inkludert gode råd ang. klimaanlegg etc. Innmelding i Masterclub gav ekstra rabatt utover pr... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Euromaster ydede virkelig en flot service i dag, da jeg skulle hjem fra arbejde. Selvom klokken havde sneget sig over lukketid, hjalp en mekaniker med at fikse mine dæk, da jeg var utryg ved at køre h... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Oficina de reparação automóvel
  2. Fornecedor de ar condicionado
  3. Loja de travões
  4. Mecânica automóvel
  5. Loja de pneus

Escrito pela empresa

Vi arbejder hver dag for at holde dine hjul i gang. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. Vi hjælper dig hele vejen med rådgivning, service og produkter, der matcher. Ring til os på 87 28 28 28 - eller book din tid til dækservice og autoservice online!

Informações de contacto

God og hurtig service

God, hurtig og venlig service😀

11 de dezembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Else. Mange tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os - det er altid rart at få af vide, at vores kunder kører tilfredse fra centret. Vi ser frem til at se dig i centret igen en anden gang. Ha' en dejlig dag.

Classificada 4 em 5 estrelas

Kort tid

Er tilfreds med udført arbejdet.

13 de dezembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Roostam. Mange tak for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for, at din oplevelse levede op til dine forventninger i et af vores centre. Glade kunder er det vigtigste for os, så din mening betyder meget for os. Ha' en dejlig dag!

Classificada 1 em 5 estrelas

En sms om anmeldelse over midnat

En sms om anmeldelse over midnat? Nejtak…

22 de dezembro de 2023

Resposta da Dækpartner

Hej Joakim, Tak for at gøre os opmærksom på dette problem. Jeg har rejst det for den pågældende afdeling, så vi undgår det i fremtiden. Indtil da kan vi kun inderlig undskylde at vi har forstyrret din nattesøvn.

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin og problemfri service

Fin og problemfri service. Ingen forsinkelser.

12 de dezembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Clayfield. Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, og jeg er glad for at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og effektiv betjening og…

Hurtig og effektiv betjening og samtidig en opdatering om at sommerdæk( baghjulene ) bør skiftes ved næste skift af dæk. Betrykkende information. Tak

7 de dezembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Tina. Sikke en dejlig anmeldelse! Tusind tak, fordi du tog dig tiden til at sende os en besked. Vi glæder os til at se dig igen en anden gang.

100% anbefalelsesværdig

Imødekommende og dygtige. Kan anbefales 100%

7 de dezembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Rojda. Vi er glade for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er altid rart at vide, at vores kunder kører tilfredse fra centret. Vi ser frem til at se dig hos Euromaster igen en anden gang.

Resposta da Dækpartner

"Hej Thomas, Mange tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os - det er altid rart at få af vide, at vores kunder kører tilfredse fra centret. Vi ser frem til at se dig i centret igen en anden gang.

Hurtig og venlig service

Hurtig og venlig service. Alle var klar ved ankomst, så vi var faktisk færdige før planlagte tid.

4 de dezembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Jeanette, Tusind tak for de rosende ord, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at se dig igen hos Euromaster. Ha' en dejlig dag!

Nemt og hurtig service

Resposta da Dækpartner

"Hej Tinne. Sikke en dejlig anmeldelse! Tusind tak, fordi du tog dig tiden til at sende os en besked. Vi glæder os til at se dig igen en anden gang.

Hurtig udførelse af hjulskift

Hurtig udførelse af hjulskift og godt med en kop kaffe i ventetiden.
Men SMS adviseringen om hjulskift virkede ikke før jeg selv havde kontaktet og fået bestilt et sent hjulskift

8 de dezembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Birgitte. Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, og jeg er glad for at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang!

God oplevelse

Nem tidsbestilling, god pris og perfekt arbejde.

Ib

5 de dezembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Ib, Tusind tak for de fine ord, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at se dig igen hos Euromaster. Ha' en dejlig dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Finder nemt en tid i Euromaster…

Finder nemt en tid i Euromaster kalender til hjulskift... modtager reminder sms om tidspunkt og sted... ind på klokkeslettet... hjulskift går fint... nem betaling og opbevaring af vinterdæk til forår 2024 😊

24 de novembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Morten Tusind tak, fordi du tog dig tiden til at sende os sådan en rar besked. Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Vi håber på at se dig igen en anden gang.

Mange hilsner fra Peter, Kundeservice

"

Classificada 2 em 5 estrelas

Var til hjulskifte i starten af…

Var til hjulskifte i starten af december og gik glad derfra. Altid venligt personale og et hurtigt hjulskift. Kørte derfra og kunne efterfølgende se i bilens data at dækkene ikke var pumpet og at mine centerhjulkapsler manglede. Reklamerede over det via deres kundecenter og kom der ned efterfølgende og fik luft i dækkene samt en besked om alle mine 4 centerkapsler nok var faldet af under kørsel.. men husker de var på da bilen blev afleveret og fik skiftet i sommer. Nu må jeg selv købe nogle nye og finder nok et andet dækhotel til fremtiden.

5 de dezembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Rune Det er dejligt, at du tager dig tid til at fortælle om din oplevelse hos et af vores centre. Jeg kan dog se, at du ikke fik den servicekvalitet som du havde og kan forvente. Det vil vi selvfølgelig gerne rette op til fremtidige besøg. Ha' en dejlig dag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kommunikation og mangel på fleksibilitet. Vi havde opbevaret vores dæk hos…

Vi havde opbevaret vores dæk hos Euromaster og fik besked på at nu var det tid at bestille tid til dækskifte. Min mand ringede og det kunne først blive 14/12 sv.t. 2,5 uges ventetid. Det syntes vi var for lang tid, hvorfor min mand bad om at få dækkene udleveret for at gøre det selv. Det kunne han ikke lige få - det kunne først blive 4/12. Men det lykkedes alligevel at vriste dækkene ud af Euromaster d. 1/12. Efterfølgende indløb en besked om en konkret tid til dækskifte 4/12. Min mand beslutter sig for at tage derud til tiden i stedet for at bøvle med det selv. Da han kommer derud, er tiden slettet og der er ingen, der kan hjælpe. Vi har ikke tænkt os at bruge Euromaster fremadrettet.

4 de dezembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Lene. Tak, fordi at du tager dig tid til at bedømme dit besøg hos et af vores centre. Jeg er dog ked af, at du havde ikke havde en god oplevelse. Jeg har ladet din oplevelse gå videre, så vi kan lære og forbedre os. Ha' en rigtig god dag.

Wow god service

Resposta da Dækpartner

"Hej Søren. Tusind tak for de rosende ord, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at se dig igen hos Euromaster. Ha' en dejlig dag!

Godt tilfreds.

Godt tilfreds.
Alt blev udført som aftalt.

12 de dezembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Lars. Mange tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os - det er altid rart at få af vide, at vores kunder kører tilfredse fra centret. Vi ser frem til at se dig i centret igen en anden gang.

Classificada 1 em 5 estrelas

Glemmer aftaler og ingen opfølgning

Da jeg fik skiftet hjul i foråret, gjorde jeg opmærksom på at det ene dæk skulle efterses eller skiftes efter en lapning.
Helt fint og det er standard, fik jeg at vide. Efter skift tilbage til vinterhjul, får jeg besked om at dækket skal skiftes og at jeg derfor skal besøge Euromaster endnu en gang. Jeg ville få besked når dækket er kommet hjem. Det er nu 14 dage siden og jeg har intet hørt fra dem. De lader til ikke at bekymre sig om at jeg skal bruge tid på deres fejl. Desværre er det en firmabil og jeg kan derfor ikke frit vælge dækcenter…

27 de novembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej, Tak for at dele din oplevelse hos et af vores centre. Jeg er dog ked af, at den ikke var til mere end 1 stjerne. Det vil vi selvfølgelig gøre bedre. Normalt plejer vi som sagt at efterse vores hjul før de monteres. Men det er desværre ikke sket i dit tilfælde. Hvis du har lyst kan du sende dit reg. nr. og hvilket center du har anvendt, så vil jeg følge op på sagen. Du kan sende en mail til: gen.dk.kundeservicecenter@euromaster.com.
Ha' en dejlig dag!

Super hurtigt hjulskift.

27 de novembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej John. Mange tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os - det er altid rart at få af vide, at vores kunder kører tilfredse fra centret. Vi ser frem til at se dig i centret igen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service- thanks a lot for helping…

Super service- thanks a lot for helping out so fast

1 de dezembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Maximilian. Tusind tak for de rosende ord, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at se dig igen hos Euromaster. Ha' en dejlig dag!

Super effektive og hurtige 🤗

28 de novembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hejsa. Sikke en dejlig anmeldelse! Tusind tak, fordi du tog dig tiden til at sende os en besked. Vi glæder os til at se dig igen en anden gang. Ha' en rigtig dejlig dag.

Mange hilsner fra Peter, Kundeservice"

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais