Banner for EUROMAXX

EUROMAXX Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Originele Miele circulatiepomp besteld voor mijn 15+ jaar oude vaatwasser, de dag na bestelling al in huis. Beste prijs die ik vond voor een nieuw origineel exemplaar, gloednieuw uit productie. Produc... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Het heeft het juiste product binnen redelijke termijn geleverd. Product retour gezonden twee weken geleden op eigen initiatief want het retourbeleid is onduidelijk en hebt tot nu toe geen reactie o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Niet overdreven. Het!!!!!! Adres voor vintage Marantz. Een assortiment de laatste keer dat ik binnen was daar letterlijk tot aan het plafond gestapeld met alleen maar vintage pareltjes.De mannen bi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Meer dan tevreden met mijn receiver van Marantz die we vanmiddag opgehaald hebben. Kennis van zaken, duidelijke en enthousiaste uitleg. Ook wordt ik op de hoogte gehouden wanneer er een bijpassende cd... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de aparelhos de som
  2. Fornecedor de peças para eletrodomésticos
  3. Reparação de eletrodomésticos
  4. Oficina de reparação eléctrica
  5. Loja de aluguer de equipamento eléctrónico
  6. Hi-fi

Sobre EUROMAXX

Euromaxx has been active for over 50 years in the sale, repair, and restoration of vintage audio equipment. Our reputation has become well established over the years. We have experience with all hi-fi and audio brands and are the specialist when it comes to the MARANTZ collection. Bring your high end Hi-Fi and have it sound like new again. Here are some reasons why: Also a lot of experience in the sales and repair of household appliances and parts to repair those yourself with instructions. Feel free to plan a listening session with one of our beatiful machines. For our full vintage collection see:

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

293 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

166 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Top bedrijf

Top bedrijf, mijn SIEMENS vaatwasser was ineens helemaal dood, deed niets meer. En de lokale witgoedcoach (ja zo heet die echt) was er na 10 minuten klaar mee, niks meer aan te doen. Repareren zou meer dan 500 euro kosten. Total loss dus, MAAR de machine was nog maar 3 jaar oud? Dat is toch wel heel raar. Bij de leverancier kreeg ik geen garantie meer. Maar mijn broer wees me op een bedrijf in Wijchen, Euromaxx die printplaten van witgoed zou kunnen repareren. Dus die opgezocht, hele snelle reactie via whatsapp. De printplaat opgestuurd, en binnen een week was ie terug. Maar de machine deed het daarna nog steeds niet. Dus zelf dingen doormeten, en de display er uit gehaald. En uiteindelijk in overleg met Euromaxx alles opgestuurd, de printplaat, de display print en de verbindingskabeltjes (of draden). Incl een EMI ontstoringsplaatje. Het bleek dat er iets in de displayprint stuk was. Ook de printplaat was opnieuw stuk gegaan (sluiting?) maar dat viel onder de garantie. Vorige week kreeg ik alle onderdelen weer terug en paar dagen later heb ik alles weer in de machine ingebouwd, de deur weer opgebouwd EN HOERA, HOERA, hij doet het weer. Top servie, voor een prima prijs.

23 de setembro de 2025

Resposta da EUROMAXX

Bedankt voor de leuke review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag weer een super goeie ervaring…

Vandaag weer een super goeie ervaring met dit bedrijf, apparaat in de ochtend gebracht en binnen 1 uur al weer klaar.
Wat een leuke mensen achter dit bedrijf, zie je niet vaak meer.

8 de setembro de 2025

Resposta da EUROMAXX

Bedankt en fijn dat alles weer werkt!

Goede hulp

Heel fijn dat we met deze website ontdekten dat we onze combi magnetron konden repareren. Een extra check via app over wat ik moest bestellen en de uitleg op de site waren behulpzaam. (Anders had ik geen extra zekering besteld en die was wel nodig).

27 de agosto de 2025

Resposta da EUROMAXX

bedankt voor uw review en fijn dat alles het (incl zekering) weer doet !!

Prima bedrijf,

Prima bedrijf,
Goed geholpen met de aankoop van een cassettedeck, goede uitleg en het pakketje was er al de volgende dag en super verpakt.
Zo als gezien op de de site was het ook werkelijk.
Voor de volgende aankoop heb ik vandaag al weer contact gehad.

19 de agosto de 2025

Resposta da EUROMAXX

Bedankt voor uw leuke review en graag tot de volgende keer

Classificada 5 em 5 estrelas

Help jezelf en onze planeet....!

Bedrijf is altijd bereid om naar jouw defecte printplaat te kijken en in de meeste gevallen krijg je 'm gerepareerd terug voor een zeer reële prijs ..!!
Alle lof ! Niet nieuw kopen maar repareren......onze planeet wordt al veel te veel geplunderd......

7 de julho de 2025

Resposta da EUROMAXX

we zijn weer terug van vakantie en vinden deze review waarvoor hartelijke dank !!

Siemens Wasdroger E90 storing

Siemens Wasdroger E90 storing.
Prima service. Makkelijk geregeld via de website, netjes na 1 werkdag retour. Helaas te druk bij PostNL, dus duurde het 4 dagen langer, wat mijn partner niet echt waardeerde.
Draait weer als een zonnetje!

11 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Euromaxx is het bedrijf voor als je…

Euromaxx is het bedrijf voor als je wasmachine het niet meer doet, omdat na het brengen van de printplaat van de wasmachine er meteen een oorzaak werd gevonden. Deze werd verholpen door Loek en zijn collega. Anders moest ik bij Mielen €600 betalen voor het onderdeel exclusief monteur voor €325. Mijn wasmachine draait weer zonder veel te hoeven betalen. Topbedrijf dit!

4 de julho de 2025

Resposta da EUROMAXX

leuke review weekeinde kan niet meer stuk, bedankt

Classificada 5 em 5 estrelas

Printplaat van onze Siemens vaatwasser…

Printplaat van onze Siemens vaatwasser was stuk, gemakkelijk te constateren, voeding kwam binnen, maar de vaatwasser was helemaal "dood". Module/printplaat opgestuurd en na 2 dagen retour gekregen, inbouwen en de vaatwasser draait weer voor 7 tientjes. Prima service, echt top!

26 de junho de 2025

Snel en kundig advies

Snel en kundig advies. Hierdoor de reparatie vaatwasser zelf kunnen uitvoeren.

18 de junho de 2025

Resposta da EUROMAXX

leuk om te horen en bedankt voor de review.

Euromaxx toppie

Die bedrijf euromaxx toppertje de printplaat van onze miele wasmachine was defect machine ging niet meer aan contact gezocht met euro maxx uitgelegd printplaat zelf gebracht
Euromaxx antwoorden ga maar effe koffie drinken over uurtje klaar geweldig
Printplaat thuis gemonteerd en wassen kunnen we weer toppie dit en garantie op reparatie top

13 de maio de 2025

Resposta da EUROMAXX

Dank u voor de fijne review en graag tot een volgende keer

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle reparatie voor een mooie prijs!

Het werd snel gerepareerd. Binnen een paar dagen had ik de printplaat weer terug. De prijs is prima! En wat heel belangrijk is, mijn Miele doet het weer als vanouds! Vr. Gr.

23 de abril de 2025

Resposta da EUROMAXX

bedankt voor uw leuke review en prettig weekeinde

Classificada 1 em 5 estrelas

onderdeel niet nieuw

Ze sturen een onderdeel op met gebruikssporen.

8 de abril de 2025

Resposta da EUROMAXX

goedemorgen hans, ik weet even niet wat u hiermee bedoeld. wij leveren inderdaad ook enkele gerefurbishte onderdelen, maar dan staat het bij het artikel vermeld. ik weet niet of dat in uw geval ook zo is maar misschien kunt u even contact met ons opnemen hierover info@euromaxx.nu

Storing E90 Siemens wasdroger

Storing E90 Siemens wasdroger. Printplaat weggebracht naar €uromax.
Diverse relais vervangen en alles werkt weer. Top Service.

7 de março de 2025

Resposta da EUROMAXX

bedankt voor uw leuke review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn miele wasmachine geeft na 24 jaar…

Mijn miele wasmachine geeft na 24 jaar een storing.
De led van spoelen knippert en de machine stopt daar ook met het programma.
Printplaat besturingsmodule is stuk geraakt door te versleten koolborstels in de motor.
Gereviseerde motor geplaatst met nieuwe borstels maar helaas probleem bleef aanwezig.

De printplaat is door Euromaxx gereviseerd en de wasmachine werkt weer als een dolle!

Op naar de volgende 24jaar hopenlijk!

18 de fevereiro de 2025

Resposta da EUROMAXX

inderdaad leuk idee over 24 jaar opnieuw, bedankt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Revisie printplaat module en motor

Miele wasmachine geeft na +/- 16 jaar een storing.
Spoel led knippert. Printplaat besturingsmodule stuk door versleten koolborstels in de motor.

Deze zijn door Euromaxx gereviseerd en de wasmachine werkt weer!

14 de fevereiro de 2025

Resposta da EUROMAXX

Bedankt voor de review en fijn om te horen dat alles gelukt is.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer snelle super goede reparatie van…

Zeer snelle super goede reparatie van mijn printplaat ,waardoor mijn was droger weer werkt en hoge kosten bespaard zijn gebleven.

11 de fevereiro de 2025

Resposta da EUROMAXX

Inderdaad mooi voor de kosten en ook het milieu, bedankt!

Miele wasmachine duurzaam?

Onze dure Miele wasmachine ging kapot en werd opgegeven door de monteur. Amper 10 jaar oud, printplaat "kapot", dus rijp voor de sloop! Hoezo duurzaam?!
In deze "wegwerpmaatschappij" zijn we dan ook erg blij met Euromaxx en zij de printplaat snel hebben kunnen repareren voor een fractie van de prijs van een nieuwe Miele.
Bijzonder dank en jullie onze Miele een tweede leven hebben gegeven.

17 de janeiro de 2025

Resposta da EUROMAXX

prima actie dus en inderdaad zouden we graag de duurzaamheid promoten !