Leia as opiniões dos outros
Na een wat stroeve start (door een brand in een van de fabrieken van leverancier ) kregen we een ander type cabine aangeboden de (luxere versie ) Het monteren was volgens mijn man (die van beroep m... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
- Badkamer Outlet en Sanitair Outlet - Voordelig Badkamers & Sanitair kopen? Gloednieuwe Producten, Outlet Prijzen! De voordeligste Badkamer en Sanitair Outlet van Nederland waar aanbiedingen, hoge kortingen en lage prijzen voorop staan. Zoekt u een complete douchecabine, stoomcabine, badkamermeubel of douchedeuren, bestel dan makkelijk voordelig online of bezoek de showroom. - Verrassend - Showroom in Bussum Betaalbare kwaliteit Online betaalgemak Snelle levering - Verbazend - Outlet prijzen Ruim assortiment Persoonlijk advies 75.000 klanten - Voordelig - 25 jaar ervaring Excellente service 24/7 bereikbaar Veilig & betrouwbaar
Informações de contacto
Hooftlaan 55, 1401EC , Bussum, Holanda
- 035 544 6072
- info@eurooutletcenter.nl
- www.eurooutletcenter.nl
Wij hadden al heel wat badkamers gezien, maar dit werd het!!!!
Wij hadden al heel wat badkamers gezien en schrokken steeds van de prijs. Maar we werden aangenaam verrast toen we Euro Outlet Center in Bussum bezochten. Prachtige en goede kwaliteit badkamermeubelen, douchecabines, tegels etc. voor een zeer schappelijke prijs.
Grote showroom met enorm veel keus. We werden heel vriendelijk geholpen en kregen goed advies en waren het er al snel over eens dat dit het moest worden. De aflevering ging allemaal volgens afspraak en evenals de nazorg. Dikke pluim voor dit bedrijf en wij kunnen hen iedereen aanraden.
Service led spiegel…
We hadden al eerder hele mooie betaalbare badkamer set gekocht( wastafel kommen en spiegels) na een jaar is de led verlichting van 1 van de spiegels gaan storen, knipperde en gaf minder licht. Euro outlet vroeg ons even een filmpje te maken en stuurde daarna ondanks de kerstdagen meteen een nieuwe spiegels op, die we 24 december binnenkregen. Geen gedoe en maximale service! Bedankt hiervoor ga zo door
Heel tevreden kopers
superservice
Nadat een douchewant door een ongelukje gebarsten was een nieuwe besteld. Binnen anderhalve week geleverd. Top. Vergeten afdichtingsfoam mee te bestellen na contact werd deze direct kostenloos opgestuurd.
Echt topservice.
Douchecabine nu 2enhalf jaar naar volle tevredenheid in gebruik.
Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel.
Service van onderdelen.
Met schoonmaken van de douchecabine heb ik het kapje van de luidspreker stuk gemaakt. Paar weken daarvoor ging een kapje van de dispenser stuk. In bijde gevallen zijn we correct geholpen, ze hadden deze nog liggen in hun magazijn.
Blij en verrast zijn we huiswaarts gekeerd. Top bedankt voor jullie vriendelijke service, fam Snoeijs.
Douchecabine
Afspraken zijn nagekomen, en de levering was op tijd.
Monteur was proffesioneel en prettig in de omgang, gewoon doen wat er gebeuren moest!
Al en al, een prettige ervaring!
Een fijn bedrijf zeer goede service
Een fijn bedrijf zeer goede service.
Na 2.5 jaar had ik een klep die niet goed afsloot en er iets lekte.
Na een telefoontje werd er gelijk één nieuwe opgestuurd binnen 1 dag binnen gekregen. Na telefonisch uitleg binnen 30min probleem opgelost.Een meedenkend bedrijf.
Waar vindt je het nog
Waar vindt je het nog, een bedrijf die de klant persoonlijk belt,ongelooflijke service, mensen met kennis van zaken.
Levering was bizar snel, en gebracht door een topper.
Hele blije klant.
In januari een douche deur gekocht bij…
In januari een douche deur gekocht bij Euro Outlet Center. De mensen in Bussum staan je vriendelijk te woord en geven je tips bij het plaatsen. Ook bij het telefonisch contact nadien denken ze met je mee en zijn ze op de hoogte van hun product. Ze weten exact uit welke onderdelen de douche deur is opgebouwd en weten ook waar ze geplaatst dienen te worden.
Verder is de prijs/kwaliteit verhouding erg goed. We zijn blij met onze nieuwe douche en genieten er elke dag van
Geweldige service en mooie douchedeuren
Mijn buren hadden hier een douche nis deur besteld, ze waren enorm tevreden. Daarom heb ik dezelfde deuren ook bij dit bedrijf besteld. De dag na het bestellen werd ik al gebeld om een aflevermoment in te plannen. De deuren werden netjes optijd op een professionele manier geleverd. Tijdens het uitpakken sneuvelde een glasplaat, het bedrijf heeft een nieuwe deur gestuurd en ik hoefde alleen de verzendkosten te betalen. Echt een topservice en topbedrijf! En ook nog eens hele mooie douchedeuren.
Top bedrijf
Wij hebben hier al diverse aankopen gedaan. Gesloten douchecabines whirlpools etc. Zowel de kwaliteit als de prijs is hier top. Daarbovenop komt ook nog eens een fantastische service. Diverse vrienden van ons hebben hier ook gekocht. Voor ons is het een stuk uit de buurt maar dat hebben we er zeker voor over. Je word vakkundig geholpen en krijgt een lekker kopje koffie. Binnenkort zijn wij voornemens een sauna aan te schaffen. Ook deze zullen we hier kopen.
5* mogen er ook 6 zijn
Bij aankomst heel correct geholpen. We hadden geen idee wat bij ons zou passen maar na het advies heel tevreden de deur uitgegaan.
Bij thuiskomst een berichtje dat de spullen besteld waren. Daarna een bericht dat alles bij hun was aangekomen en vervolgens een telefoontje voor levering.
Op de dag van levering waren de mensen van transport keurig op tijd. Berichtje 20 minuten van tevoren dat ze er aan kwamen en alle spullen netjes in huis.
Zou willen dat meer bedrijven de communicatie op deze manier deden dan was er veel minder ergernis!
Pas op met deze mensen
Ik had een goedkope douchedeur besteld. Dat zal ik nooit meer doen. Ik schuif de deur in het muurprofiel draai me om en pats, duizenden stukjes. Het glas lag nog tien minuten na te knetteren op de grond, zo hoog stond het op spanning.
Ik stuurde een mail en ging er al van uit dat ze het erop zouden houden dat ik zelf een fout had gemaakt. Ik werd binnen een kwartier gebeld. Het was inderdaad mijn eigen schuld. Als ik de deur in het profiel zet en me omdraai, zakt het glas eruit, raakt het met het puntje de grond en zal het barsten.
Maar ik ben natuurlijk niet helemaal achterlijk he? Die deur was natuurlijk wel ondersteund toen ik me omdraaide en ging helemaal nergens naartoe.
Je klant een rad voor ogen proberen te draaien om onder verantwoordelijkheid (lees: een kleine vergoeding) uit proberen te komen. Zaken doen anno 2024. En het lukt ze natuurlijk ook en dat weten ze. Ik ga hier verder geen ophef over maken behalve deze review. Maar ja, die zal wegvallen tegen alle positieve nep-reviews. Want dat er veel nep-reviews bijstaan, daar durf ik een weddenschap op te leggen.
Dit soort dingen gebeuren, ik neem mijn verlies. Maar tegen potentiële klanten van Euro Outlet Center zeg ik: pas op met deze mensen, het zijn slangen.
Klantvriendelijk en meedenkend
Onlangs bij Euro Outlet Center compleet badkamer, en wc gekocht. Eigenaar was meedenkend , hulpzaam en gaf goed advies geen verkoop praatjes maar gewoon eerlijk advies, zodat klant zelf kan bepalen.
Kwaliteit van badkamers/ meubels en wc zeer tevreden.
Ik kan iedreen aanbevelen die opzoek is naar betaalbare en kwaliteiten badkamer,badkamermeubels, tegels,wc accessoires enz.
Ben zeer te vreden.
Mooie Badkamer zaak met veel keuze
Mooie Badkamer zaak met veel keuze mogelijkheden. Lieve attente verkoper met verstand van zaken die ons geholpen heeft en met ons heeft meegedacht. Eindelijk iemand die kennis heeft van sanitair. Wij hebben stoomcabine Fiona gekocht waar we echt blij mee zijn. Ze zijn erg klantgericht en vriendelijk. Top service en wij raden hen iedereen aan.
Een heel groot compliment voor Euro Outlet Center
Van morgen contact gehad met Euro Outlet Center. Na ruim 4 maanden een probleempje.
Het licht van de kleurentherapie bleef branden. Na gesprek wat foto s opgestuurd en de klacht en toe heel goed geholpen. Ben verschillende keren terug gebeld en krijg nu een nieuwe display.
Wil de medewerkers een groot compliment geven voor de onwijs goede service. Dit heb ik nog niet meegemaakt bij andere bedrijven.
Kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Zal dit ook zeker doen. En blijf genieten van de stoomcabine.
Fijn dat je ook terecht kan voor…
Fijn dat je ook terecht kan voor onderdelen die defect raken vandaag een nieuwe kraan gehaald ivm wat lekkage was in voorraad inmiddels vervangen en we kunnen weer douchen top service
Vandaag even langs gegaan om te checken…
Vandaag even langs gegaan om te checken hoe hij in elkaar zat de cabine en te praten over de douchekop.
Meteen een nieuwe mee gekregen en de schier bouten voor een kleine vergoeding.
Ben weer top geholpen deze meneer denkt echt met je mee, dikke aanrader.
Super goede service !
Super goede service !
Bij het installeren van het meubel set kwamen we er achter dat het meubel was beschadigd.
Kosten noch moeite werden er gespaard , wij kregen gelijk een nieuwe en die werd persoonlijk thuis gebracht.
Dus super goed geregeld en aardige jongens 👌
Wat een service
We werden goed ontvangen in de showroom. Na uitgebreide rondleiding hebben we een volledig vrije keuze kunnen maken. Als we beter hadden opgelet, hadden we geweten dat we een Allibert Douchecabine hadden gekocht, niet onze eerste keuze. Bij afleveren bleek er twee profielen te ontbreken, kan gebeuren. Dat werd razendsnel opgelost, helaas niet met de medewerking van Allibert. Die stuurden de profielen naar Euro-outlet in plaats van rechtstreeks naar ons. Ook dat werd snel opgelost. Wellicht is het te overwegen om duidelijk te maken welk merk je uiteindelijk koopt. Vandaar de 4 sterren. Voor service: 5 sterren.
Het beste adres voor sanitairzaken in Nederland
Zeer prettig bedrijf, erg goede service met ook nog de nodige nazorg want de installatie blijft altijd lastig voor leken. Erg mooie showroom met veel keuze, we komen hier zeker terug.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.