Eventyrhuset Opiniões 176

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Hei, vil sette 5 stjerner for god og kjapp service. Grunnen til nedtrekk er fordi filmen om Kirikou og trollkvinnen ikkje var fysisk som eg fekk inntrykk av at den skulle være i dialogen med dere. M... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Antiquário

Escrito pela empresa

A completely unique online store, for both adults and children. Takes you back in time, to VHS, DVD, He-Man and Star Wars, computer games and action figures.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Helt fantastisk kundeservice

Eventyrhuset har helt fantastisk kundeservice, jeg fikk veldig god hjelp når Posten midlertidig hadde rotet vekk pakken. Veldig god oppfølging og ekstremt hyggelig ansatt som hjalp meg gjennom dette. De er også veldig generøs!

Anbefales på det sterkeste, de har godt utvalg og den beste kundeservicen om noe skulle skje.

Tusen takk for god hjelp!😊

16 de abril de 2026
Opinião espontânea

My new favorite shop!

This is my new favorite shop, I couldn’t recommend them more! Fantastic and friendly service and their selection of products is simply amazing. My order was very well packaged and arrived so quickly. I will definitley shop from them again.

10 de abril de 2026
Opinião espontânea

Nördnostalgi till tusen

Nördnostalgi till tusen. Köpte en likadan leksak till mina kods som jag älskade att leka med som barn. Stor succé. Det var lite lång leveranstid, det stod när man beställde men jag läste inte det. Så det är inget negativt när det informeras tycker jag. Kommer handla igen.

Resposta da Eventyrhuset

Så hyggelig å lese – tusen takk for en så fin tilbakemelding! 😊

Ekstra gøy at leken traff både nostalgien og ble en suksess hos barna – akkurat det vi håper på. Vi setter også stor pris på forståelsen rundt leveringstiden, og jobber kontinuerlig med å bli enda tydeligere og raskere der vi kan.

Håper vi får gleden av å levere flere gode minner til dere igjen!

God service🥰

Resposta da Eventyrhuset

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊
Så gøy å høre at du er fornøyd med servicen – det betyr mye for oss.

Håper vi får gleden av å handle med deg igjen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig rask levering 🚚 Terningkast Seks…

Veldig rask levering 🚚 Terningkast Seks 😊👍.

29 de março de 2026

Resposta da Eventyrhuset

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding! 🚚😊
Veldig gøy å høre at leveringen stod til terningkast seks – det setter vi stor pris på!

Håper vi får gleden av å sende deg flere pakker fremover 🎁

DVD filmer

Kjøpt mange dvd’er og alle har vært i super kvalitet.

27 de março de 2026

Resposta da Eventyrhuset

Tusen takk for en kjempefin tilbakemelding! 😊
Veldig gøy å høre at du er fornøyd med kvaliteten – det er noe vi legger mye stolthet i.

Håper vi får gleden av å finne frem flere gode DVD-skatter til deg fremover! 🎬

Classificada 5 em 5 estrelas

Spennende butikk med unikt utvalg.

Godt og unuikt utvalg. Rask levering og sporing som fungerer. Kommer definitivt til å handle her igjen!

Så hyggelig å høre, Kristine 😊
Vi setter stor pris på at du trekker frem både utvalget og leveringen – det er akkurat det vi jobber for hver dag.

Veldig kjekt at du vil handle hos oss igjen – du er hjertelig velkommen tilbake!

Classificada 5 em 5 estrelas

Trodde aldri jeg skulle finne denne til…

Trodde aldri jeg skulle finne denne til salgs noen plass!

3 de outubro de 2025

Resposta da Eventyrhuset

Så utrolig gøy å høre! 🤩 Akkurat slike funn er grunnen til at vi driver med dette – å gjøre det mulig å finne de tingene man trodde var helt borte.

Håper du blir skikkelig fornøyd med kjøpet, og velkommen tilbake når du er på jakt etter flere skatter!

Rask levering

Rask levering, bra produkter til en rimelig pris!

23 de fevereiro de 2026

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen, Tove! ⭐
Veldig fint å høre at du er fornøyd både med leveringen og produktene. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse.

Velkommen tilbake til Eventyrhuset! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var første gang vi bestilte noe hos…

Det var første gang vi bestilte noe hos dem. Vi var skeptiske til leveringen, siden det tok en del dager for å motta den, men til slutt fikk vi figurene tilsendt i posten og vi var fornøyde!

28 de fevereiro de 2026

Resposta da Eventyrhuset

Tusen takk for tilbakemeldingen, Veronica! Veldig hyggelig at dere valgte å handle hos oss!

helt knall :)

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Eventyrhuset

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, David! Veldig kjekt å høre at du er fornøyd – det setter vi stor pris på.

Rask levering

Følte det tok litt tid før jeg fikk vite at ordren var ordentlig gått igjennom (at varen fortsatt var tilgjengelig/på lager, vet sånt ofte kan selges ut fort) men ellers var alt bra! Synes den kom relativt raskt etter bekreftelse på at den skulle sendes.

Resposta da Eventyrhuset

Tusen takk for tilbakemeldingen, Ingrid! Veldig hyggelig å høre at leveringen opplevdes rask når den først var sendt. Vi tar også med oss innspillet om at bekreftelsen på at ordren er gått igjennom kan komme tydeligere og raskere. Slike tilbakemeldinger hjelper oss å bli bedre.

Classificada 4 em 5 estrelas

Helt ok

Helt ok , men er skuffet over at lydbøker ikke vil prioriteres på CD det er spiller som alle har !

Resposta da Eventyrhuset

Takk for tilbakemeldingen, Ronald! Når det gjelder lydbøker på CD så er det faktisk noe vi i stor grad fortsatt fører i sortimentet vårt, nettopp fordi mange fortsatt foretrekker det formatet. Vi tar gjerne imot tips dersom det er spesielle titler du savner – vi prøver alltid å utvide utvalget der det er mulig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fant en gammel slager som noen hadde…

Fant en gammel slager som noen hadde ønsket seg. Kjempe rask levering.🚚

25 de janeiro de 2026

Resposta da Eventyrhuset

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så gøy å høre at du fant akkurat den gamle slagern du lette etter – og ekstra fint at leveringen gikk raskt 🚚✨
Vi setter stor pris på anbefalingen!

Classificada 5 em 5 estrelas

God kvalitet på gjenbrukt bok

God kvalitet på gjenbrukt bok. Veldig fornøyd

25 de janeiro de 2026

Resposta da Eventyrhuset

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 😊
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kvaliteten på boken. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse ⭐️

Resposta da Eventyrhuset

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🙌
Veldig glad for å høre at filmen kom raskt og uten problemer. Håper du får stor glede av den – og velkommen tilbake ved en senere anledning ✨

Rimelig og rask levering

Rimelig og rask levering

Resposta da Eventyrhuset

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Veldig glad for å høre at du er fornøyd med både pris og levering – det setter vi stor pris på 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

God pris og rask levering

God pris. Rask levering. Pakket 3 ting, trangt inn i én pakke - så mottok en DVD eske som var ødelagt, selv om inneholdet var ok.

Edit: Bumpet opp til fem stjerner. De ordnet opp med en gang som er toppers - mer enn jeg forventet, men helt riktig service.

27 de janeiro de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais