Expedia Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

I booked a trip with Expedia…the trip to Tampa was on 6/25 with Breeze the return flight was on Spirit 6/29. Well Spirit shut down…when I contacted Expedia immediately they informed me it had to find... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hotel geboekt op Aruba, per abuis het verkeerde hotel aangezien mijn dochter en haar partner een andere hadden voor mij. Moest bij de boeking meteen betalen € 675,= aangezien er maar 2 beschikbaar... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Combinatie vluchten en hotels fantastisch en transparant maar 1 auto huren via hen doe ik niet meer. De eerste x dat we 800 eur op onze creditcard moesten reserveren voor 10 dagen als waarborg voor e... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Nadat Expedia onze pakketreis naar Kreta had bevestigd, bleek 2 dagen voor vertrek dat het hotel niet door Expedia was bevestigd. Geen plek dus; na 2 dagen van bellen, door 9 verschillende medewerkers... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agregador de viagens

Informação fornecida por diversas fontes externas

Op Expedia.nl kunt u goede hotels, vluchten, autoverhuur en vakantieaanbiedingen vinden en inspiratie opdoen voor de volgende reis.

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

1 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

67 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Bij het boeken mislukte de betaling

Bij het boeken mislukte de betaling, en is de datum zomaar gereset naar een andere datum dan de bedoeling was. Direct contact opgenomen, maar ze doen er niets mee, ondanks dat de fout uit hun systeem afkomstig was. Erg vervelend, ik ga hier niet meer boeken.

13 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Aanbieden van niet bestaande accommodaties

Eén verblijf geboekt via Expedia. In mijn gehele vakantie van 3 weken ging alleen de boeking bij Expedia niet goed. Zij boden een verblijf aan dat niet bestaat. Dit heb ik moeten vernemen door bij aankomst te arriveren bij een leeg veld met daarnaast het huis van de eigenaar. Foto's waren op professionele manier aangepast en Expedia verzuimt het om fraudemeldingen serieus te nemen. Klachten worden ook genegeerd. Telefonisch zeer onaardig te woord gestaan door een passief aggressive Bilal die bij de klantenservice werkt. Zijn begrip van zowel klantvriendelijk als de Nederlandse taal is ver te zoeken. Typische klantenservicemedewerker van het niveau callcenter. Expedia is een bedrijf dat fraudeurs faciliteert en zijn ogen gerust dichtknijpt bij malafide praktijken. Het is in ieder geval goed dat Expedia mensen zoals Bilal en de afdeling fraude van de straat houdt. In ieder geval heb ik toch een goed doel met een paar euro kunnen steunen. In de toekomst zal er echter geen bijdrage door deze consument gedaan worden aan deze stichting die handelt onder de noemer 'reisbureau'.

5 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Klanten service

Hotel heeft mij dubbele betaling gelapt en koud water in het hotel. De kanten service heeft meteen gebeld naar het hotel. 2de betaling meteen geannuleerd. 25 euro coupon gekregen voor het koude water. Super klanten service.

9 de setembro de 2024

Boek hier niet!

Smorgens hotel geboekt met een waarde van bijna 3000. Geen bevestiging mogen ontvangen. Na diverse pogingen tot communicatie zeer slecht geïnformeerd met een verhaal dat het probleem aan mijn kant zou liggen. Vervolgens met bank gebeld en achterhaald dat de overschrijving gewoon gelukt is. Vervolgens weer teruggebeld met Expedia en aangegeven dat de betaling gewoon is gelukt en zelfs betalingsdetails gedeeld, hier willen ze niks mee! Vervolgens de tip gehad om nogmaals te boeken, je raadt het al, gewoon 10% duurder! De volgende dag met de Nederlandse lijn gebeld en uitgelegd wat er is gebeurt, wederom geen oplossing. Pas op mensen je bent gewoon je geld 2 weken kwijt en ze laten je 10% meer betalen. Ook geen mogelijkheid om een klacht in te dienen. Boek hier niet!

8 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Expedia misleidt met de gegeven prijs van hotel

Expedia geeft ons een prijs voor 3 personen. Op de factuur staat duidelijk dat dit voor 3 personen is. Op de dag van aankomst belt het hotel ons om aan te geven dat we nog 80 euro extra moeten betalen voor de 3e persoon. Ze geven aan dat Expedia dit niet goed vermeldt op hun website. Dit is echt misleidend van Expedia. Je gaat accoord voor een bepaald bedrag en nergens wordt de prijs van 80 euro extra aangegeven. Expedia hoort de exacte prijs te geven. Een klant weet dan waar hij op moet rekenen. Pure misleiding. Ik heb dit ook aan Expedia doorgegeven, maar ze weten het natuurlijk zo te draaien dat we dat hadden kunnen weten. Al was dat via allerlei links en kleine letters wellicht met moeite uit te vinden, dan nog haal ik nergens dat exacte bedrag eruit. Het bedrijf is verplicht het precieze bedrag door te geven.

7 de setembro de 2024

Optie ruimbagage

Package deal geboekt met de optie ruimbagage (tegen een toeslag). Na betaling is dit nergens op de bevestiging terug te vinden. Dus gebeld. Mevrouw is een klein uur bezig geweest dit uit te zoeken waarvan ik grotendeels in de wacht heb gestaan. Conclusie: ze kan niet terugvinden dat ik ruimbagage heb bijgeboekt. Ik moet de luchtvaartmaatschappij maar bellen en wederom tegen betaling de koffers nog maar eens aanmelden.

4 de setembro de 2024

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Heb op 1 juli een boeking gemaakt via Expedia en netjes betaald met Ideal. Na de betaling kreeg ik geen bevestiging van de boeking maar mijn geld was wel van mijn rekening geschreven. Mijn boeking bleek geannuleerd te zijn volgens een chat medewerker. Zij zou de betaling terug storten. Helaas is dit niet gedaan. Na meerdere malen opnieuw contact te hebben gehad (wat heel moeizaam gaat als je geen boekingsnummer hebt). Uiteindelijk heeft 1 medewerker mij gebeld. Het leek erop alsof het goed zou komen. Zij zag waar de fout lag en zou gaan uitbetalen. Kreeg hiervan een bevestiging per mail. Helaas heb ik nog steeds geen geld ontvangen. Meerdere malen opnieuw contact gezocht. Uiteindelijk hebben ze mij 3x beloofd terug te betalen. Tot op heden 2 sept (2 maanden verder) heb ik nog steeds niet mijn geld terug.
Waardeloos. Ben zeer teleurgesteld.
Nu is het 17 sept. Opnieuw vele malen contact gehad en nu eindelijk heb ik mijn geld terug. Dus blijf volhouden!

1 de setembro de 2024

Waardeloos bedrijf

Wat een slecht bedrijf. Ze geven aan nog hotelkamers te hebben echter blijken deze er niet te zijn maar word je geld wel afgehouden. Daarna krijg je geen boekingsnummer om iemand te pakken te krijgen via klantenservice heb je dit nodig anders krijg je niemand te spreken. Na veel frustratie via facebook wel contact gekregen. Worden allemaal toezeggingen gedaan wanneer je het geld terug krijgt maar ben inmiddels 2 maanden verder en heb het geld nog steeds niet terug.

31 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Na een maand pas je geld terug.

Wij hebben ook na ruim een maand wachten eindelijk ons geld terug.

Maar met zoveel klachten over het boeken, betalen en vervolgens geen reservering krijgen en dan met lege handen zitten zou je toch als Expedia zijnde je systeem moeten gaan aanpassen.

Wij boeken dus nooit meer bij Expedia.

25 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Geboekt, betaald, geen accommodatie en een maand wachten op ons eigen geld

Op 26 juli een accomodatie geboekt vlakbij Zion National Park voor ruim 500 euro (betaald via iDeal). Geen bevestiging, helemaal niets. De rest van de middag besteed aan een chat met de klantenservice. Expedia kon de boeking niet maken (terwijl ik op de site van het park zag dat er wel beschikbaarheid was) en beloofde het geld binnen 7 à 10 werkdagen terug te betalen. Erop aangedrongen om hier spoed achter te zetten. In de weken erna circa 15 mailtjes gehad (van veel verschillende medewerkers) waarin telkens een andere terugbetalingstermijn werd genoemd en waarin gesproken werd over een interne storing (die afgaand op de vele slechte reviews blijkbaar chronisch is). Vandaag, een maand later, na veelvuldig aandringen eindelijk ons geld teruggekregen. Wij boeken NOOIT meer bij Expedia en raden anderen ten zeerste af om met hen in zee te gaan.

Zeer slecht

Zeer slecht! Hotelboeking gedaan maar geen bevestiging gekregen! Dus opnieuw geboekt en dubbel betaald, ze zeggen dat ik niet op tijd heb geannuleerd 😡🙈 zij steken nu de dubbele betaling in de zak, hoe dan?!

11 de julho de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Eind goed, al goed!

Lieve, teleurgestelde mensen,

Ik raad iedereen aan om in contact te blijven met Expedia klantenservice. Ik ben dat blijven doen. Kreeg eerst een reactie dat mijn geld binnen 14 dagen zou worden teruggestort. Toen dat niet gebeurd was heb ik weer contact gezocht. Het antwoord was dat wegens achterstallige betalingen het nog eens 30 dagen zou duren. Ik heb ze toen laten weten dat ik in afwachting van deze 2e toezegging hoe dan ook aangifte zou doen. Dat heb ik toen ook onmiddelijk gedaan. Wie schetst mijn verbazing: Vanmorgen heb ik mijn bedrag terug ontvangen. Misschien is Expedia geen criminele organisatie maar een slecht georganiseerde, chaotische organisatie? Mijn tip: Houd vol, probeer correct te blijven.

Classificada 1 em 5 estrelas

Boek hier niet via IDEAL!!!

Ook ik heb dezelfde ervaring als anderen gehad. Een boeking betaald via Ideal geen bevestiging ontvangen. Na 37 dagen het geld terug ontvangen. Hiervoor wel een ingebrekestelling en sommatie moeten versturen, inclusief dreigen met een juridische procedure. De beloftes die de klantenservice van Expedia doet kloppen helaas niet.

20 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik kan wel alles gaan herhalen wat alle…

Ik kan wel alles gaan herhalen wat alle anderen in hun review zeggen over reserveringen die zij via Expedia hebben gedaan, over de betaling die zij deden via IDeal, over de boeking die vervolgens niet doorging en hoe zij daarna konden gaan wachten op teruggave. Uiteindelijk heb ik nu na vijf weken mijn geld terug. Mijn advies: doe aangifte bij Mijnpolitie (online handelsfraude en oplichting), maak daarvan melding in een aangetekende brief aan Expedia (Herengracht 469 in 1017 BS Amsterdam) en dan mag je gaan hopen dat het goed komt. En vooral: vertel dit verhaal aan iedereen. En boek NOOIT, maar dan ook NOOIT meer iets via Expedia. Maar die conclusie hadden jullie zelf natuurlijk al getrokken.

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte ervaringen qua boeking

Oh jee zie zoveel wat mijn verhaal ook kan zijn. Pakketreis geboekt, tickets afgeschreven, hotel niet bevestigd, geen reserveringsnummer ontvangen geprobeerd via chat contact te leggen want idd je kan alleen maar een medewerker telefonisch spreken met een reserverings nummer en die is er dus niet, gemeld dat het 7 tot 10 werkdagen duurd voordat ik mijn geld terug heb, dus dat zou uiterlijk eind deze week moeten zijn, maar aangezien de zovele klachten heb ik er een hard hoofd in...maar ik blijf hopen, anders ga ik ook aangifte doen van oplichting. Als ik dit vooruit had geweten.
Maar het sterkt me dat ik niet de enige ben.

18 de agosto de 2024

Ik zou graag 0 sterren geven

Ik zou graag 0 sterren geven. Maar helaas.
Hetzelfde als zovelen hier verteld hebben,
hotelovernachting geboekt, betaald en vervolgens geen bevestiging krijgen van de boeking. Chatcontact levert niks op. Ik heb aangifte gedaan van internetoplichting en fraude

25 de agosto de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.