Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Anosha. Hun er utrolig sød, professionel og grundig. Jeg fik en tandrensning, som blev udført rigtig behageligt og med stor omhu. Anosha var god til at forklare... Ver mais
A empresa respondeu
For ca 5 år siden startede jeg hos Hans Alfred, da han skulle rette mine tænder med Invisalign. Han har siden da lavet mine fyldninger. Han er altid dybt professionel, imødekommende og har et roligt s... Ver mais
A empresa respondeu
Efter en tandtjek og tandrens hos tandplejeren Nasira, som altid går grundigt til værks, opdagede hun en gammel fyldning, der skulle udskiftes. Nasira inddrog mig i processen og forklarede, hvor sli... Ver mais
A empresa respondeu
Tandplejning hos ANE. Jeg har igennem et langt liv ( 80 år) haft utallige tandplejere til at pleje og forebygge min paradentose. Den udførelse og behandling som jeg modtager hos Ane, som jeg har vær... Ver mais
A empresa respondeu
Her på klinikken tilbyder vi dig tandpleje med udgangspunkt i dit behov, hvor vi tilstræber, at du får optimal og smertefri behandling til gode priser. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten i hverken den tekniske udførelse eller den menneskelige omsorg, så du føler dig tryg i vores hænder. Vi har gjort vores bedste for at skabe et trygt arbejdsmiljø for både patienter såvel som vores dygtige medarbejdere.
Falkoner Allé 36, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
God service og altid tilfreds med deres arbejde, derfor bruger jeg dem stadig efter 20 år

Resposta da Falkoner Tandlægerne
I de bedste, mest kompetente hænder. En anbefalelsesværdig og god behandling hver gang!

Resposta da Falkoner Tandlægerne
Fantatstisk service søde behandlere. Men som alle andre tandlæger alt for dyrt : )

Resposta da Falkoner Tandlægerne
Venlig ,sød og meget omsorgsfuld tandplejer ,tak.
Som gør det til en god oplevelse på tandklinikken.

Resposta da Falkoner Tandlægerne
Jeg har ekstrem tandlægeskræk og er ikke en let patient 😵💫
Jeg fik en rodbehandling af Hans og er yders tilfreds!
Hans og Houda er mega tålmodig og behagelig - efter et tandlæge besøg, følte jeg for første gang i mit liv, at jeg ikke blev tortureret 😊

Resposta da Falkoner Tandlægerne
Sødt personale. Som gennemgik proceduren for én. Og svarede på spørgsmål.
Flotte lokaler og venteværelser

Resposta da Falkoner Tandlægerne
Opsyn var som det skal være, ikke noget at skrive hjem om, men heller ikke dårligt. Dog har jeg ikke fået svar på min forespørgsel endnu, som jeg blev lovet, ville blive sendt til mig på mail.

Resposta da Falkoner Tandlægerne
Jeg lider af ekstrem tandlæge skræk kan man vist roligt sige. Men jeg må sige at det har hjulpet gevaldigt efter at jeg er begyndt at benytte Falkoner tandlægerne. De tandplejere der renser osv: er bare dygtige og søde. Hans som er en af stigterne er ligeledes yderst kompetent. Jeg føler mig derfor altid i trygge hænder. De har de nyeste maskiner etc: og følger med i den udvikling der sker indenfor tandbehandling. Således at jeg får den bedste rådgivning og ikke mindst behandling. Kan varmt anbefale dem !

Resposta da Falkoner Tandlægerne
Alle på afdelingen var super imødekommende, tandlægen var kanon, hun var så dygtig til sit arbejde, da jeg desværre har tandlæge skræk, jeg var på ingen måder bange, på grund af hendes professionelle faglighed. Kan absolut anbefales. 10 stjerner herfra, eller 5.. 👍☺️☺️

Resposta da Falkoner Tandlægerne
Imødekommende service i receptionen samt hensynsfuld, kompetent og individualiseret tandpleje hos tandplejer Houda H.
Houda er både dygtig til sit fag, og god til at spore sig ind på den enkelte patient fx ved tandlægeskræk.
Jeg er meget tilfreds med mine aftaler hos Falkoner Tandlægerne.

Resposta da Falkoner Tandlægerne
Jeg har kommet hos dem i 14 år, og jeg har altid fået dygtig og professionel behandling, både hos Mads og Nassira.

Resposta da Falkoner Tandlægerne
Jeg har været hos Falkonertandlægen, i sidst år 2022 december måned og blev jeg behandling rigtig dårlig med en tandpleje eller tandassistent Danny som sagde til mig at han var tandlæge og specialisere i paradentose.
Han sagde til mig at jeg har 5 filer i mit tander , sagde også at jeg har parentoser . Jeg var chokerer der han fortalt mig det. Han sagde også at vil ikke renser min tander jeg skal har en rigtig behandler til parenteser.
Så Skynd jeg at laver en aftaler med min søde tandlæge i Sjælør boulevard , som jeg skulle skifte til falkonertandlæge, fordi er lidt lang at kører der. Jeg bor selv på Frederiksberg.
Min tandlæge Anders, har renset min tander og jeg har slet ikke parenteser og ikke 5 filer som Danny vil giver til mig.
Jeg sagde til ham at det var løgn , jeg har den flottest tander man kan have.
I skal Passer på og ikke for Danny til at behandler jeres tænder.

Resposta da Falkoner Tandlægerne
Sødeste dygtigste tandplejer, smertefri tandrensning, grundig vurdering og behandling og søøøødeste tandlæge 😁🙏 taaak 😘 Louise Mielke/plastikkirurg

Resposta da Falkoner Tandlægerne
Jeg havde en virkelig god og tryg oplevelse ved Mads og Daniella, da jeg skulle have fjernet min visdomstand. Jeg var ret nervøs inden, men det foregik i trygge omgivelser og var lynhurtig overstået. Jeg giver dem mine bedste anbefalinger.

Resposta da Falkoner Tandlægerne
Rigtig god oplevelse. På trods af en kæmpe frygt for tandlæger, følte jeg mig “så tryg som jeg nu kan være”. Jeg oplevede personale med et abnormt højt niveau. Dette gælder både dem som sad i receptionen, assistenterne og tandlægerne.
Et særligt tak til en ung kvinde i receptionen som snakkede med mig, tilbød mig at holde mig i holden under behandlingen og som personligt sørgede for at jeg havde det bedst muligt.

Trygt og professionelt!
Har nu brugt falkoner tandlægerne i 3 år og er så glad for det. Har tidligere været meget angst for at skulle til tandlæge, men Sara giver en fantastisk behandling og tryghed.

Resposta da Falkoner Tandlægerne
Jeg har været hos Houda i nogle år, og det er altid en tryg oplevelse med hende. Man bliver altid mødt med et smil. Hun fortæller de sjoveste historier så ens nervøsitet forsvinder og så har man nogle dejlige samtaler undervejs i tandbehandlingen som virkelig hjælper, hvis man har tandlægeskræk. Hun fortæller hvad der skal ske undervejs i behandlingen og hun holder pauser for at spørge ind til hvordan man har det. Hun har givet mig de bedste tandpleje råd, som jeg har kunne bruge og de virker mega godt for mig. Hun er så professionel og dygtig, at jeg altid glæder mig til at se hende når jeg har en tid hos hende.

Resposta da Falkoner Tandlægerne
Dejlig oplevelse - og jeg har ellers tandlægeskræk!!

Resposta da Falkoner Tandlægerne
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.