Af erfaring bliver man klog, men sjældent rig - ja, ofte fattig. Erfaring er viden, man får for sent. Man kan jo ikke nå at erfare alting selv. Aldet kan en god brevkasse råde bod på, og det end... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
I forbinddelse med fam.lån/gældsbrev er det endnu en gang god hjælp(formular) med virkelig god vejledning. Har også for ikke så længe siden haft stillet nogle ? i forbindelse med bobehandling i famil... Ver mais
Meget hjælpsom og støttende advokat. Har virkelig indsigt og præcision i forhold til arv, hvilet har givet mig en stor fordel i en arvesag. Fik lavet boopgørelse om med Jørgen Grønborgs kyndige vejled... Ver mais
Super, super service. Vi har kun rosende ord om Familie advokaterne. Har været medlem i mange år og løbende fået svar på mange spørgsmål som løbende dukker op. Derudover har vi fået lavet testamenter... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Få hjælp af advokaterne i Danmarks største juridiske brevkasse, bestil dokumenter eller læs om hverdagens jura
Informações de contacto
Ryesgade 31, 8100, Århus C
- kommentar@minadvokat.dk
- www.familieadvokaten.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Har været medlem i en hel del år
Har været medlem i en hel del år, og ville spørge om noget inden jeg købte nogle dokumenter.
Jeg sad og skrev men blev afbrudt flere gange.
Da jeg endelig var færdig trykkede jeg på send.
Væk var det og jeg var logget ud.
Jeg aner ikke om spørgsmålet overhovedet kom afsted eller det bare er forsvundet for evigt.
Jeg købte skabelonen til en fremtidsfuldmagt og ringede til ældresagen og fik svar på de spørgsmål jeg havde skrevet om.
Ældresagen arbejder sammen med nogle af dem der driver Familieadvokaten, så det var fint.
Og jeg kunne slippe for at betale for en generelfuldmagt ved at hente modellen som ældresagen har liggende.
Jeg har brugt Familieadvokaten nogle få gange i forhold til hvor mange år jeg har haft medlemsskab.
Men jeg vil gerne have det til hvis man mangler svar.
Særligt om Familie- og arveret.
God og anvendelig formular
God og forståelig formular
Hurtig levering og umiddelbart anvendelig.
Nem at redigere i.
God forklaring til formular
Hurtigt svar
Hurtigt svar
Jeg havde en forespørgsel, som blev besvaret allerede samme dag.
Jeg havde problemer med at forstå
Jeg havde problemer med at forstå , det materiale jeg havde købt og modtaget.
Jeg rettede henvendelse til firmaet og blev hurtigt kontaktet - og problemet blev løst
Altid god og kompetent rådgivning
Altid god og kompetent rådgivning. Danmarks bedste site.
Dokumenterne og vejledninger er meget…
Dokumenterne og vejledninger er meget nemme at tilgå.
Syns at det var overskudligt
Syns at det var overskudligt, håber at jeg gjort det riktigt
Meget hjælpsom og støttende advokat
Meget hjælpsom og støttende advokat. Har virkelig indsigt og præcision i forhold til arv, hvilet har givet mig en stor fordel i en arvesag. Fik lavet boopgørelse om med Jørgen Grønborgs kyndige vejledning.
Super hurtigt og klart svar
Super hurtigt og klart svar. Virkelig god service, og fair pris hvis man får brug for mere hjælp end blot skema eller besvarelse af spørgsmål.
Fungerer helt som forventet.
Ved spørgsmål svares der hurtigt
Ved spørgsmål svares der hurtigt - men måske lidt kort. Jeg fik ikke svar på alle mine spørgsmål ved første henvendelse.
gode og hurtige svar
Jeg fik svar på mit spørgsmål og hjælp til alt for at løse juraen
Vi fik venlig og præcis vejledning.
Fin og overskuelig service
Fin og overskuelig service, vi fik de informationer og den formular, vi havde brug for.
En god forretning
De har hjulpet mig ned en sag. De er hurtige at svare og billige.
Jeg kan kun give mine allerbedste…
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til dette firma og især til Jørgen U. Grønborg som ydede en fantastisk service og uden hans hjælp ville jeg aldrig være kommet i mål.
Tak Jørgen, din hjælp er meget højt værdsat.
Per
Hurtig ekspedition
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.